- 8 Haziran 2013
- 58.331
- 155.023
- 898
4. Gün yapmıştım ben :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. Gün yapmıştım ben :)
Kaçıncı gün canım?Kizlar size kandim yaptim idrar testi ama cikmadi yabi uzulmedim cunku daha cook erken. Sali kan vercem bakalim
4.gun oluyo galiba. Sali gunuydu transferKaçıncı gün canım?
Yaa bnm de 4. Gun ama cikmadi koca bir tek cizgi. Icim bi tuhaf zaten sanki olmadi gibi ama olumsuz dusunmekte istemiyorum4. Gün yapmıştım ben :)
Yaa bnm de 4. Gun ama cikmadi koca bir tek cizgi. Icim bi tuhaf zaten sanki olmadi gibi ama olumsuz dusunmekte istemiyorum
Kaçıncı gün transferi ? Benim ki 5. Gün ve çıplak gözle bile zor goruyordum 6. Gün tekrar yaparsınYaa bnm de 4. Gun ama cikmadi koca bir tek cizgi. Icim bi tuhaf zaten sanki olmadi gibi ama olumsuz dusunmekte istemiyorum
5.gun transferi cnm 2 embriyo transfer oldu. Idrarda cikmasi biraz zor zaten daha cok erken ama gelde bunu bana anlat dayanamiyirumki :)Kaçıncı gün transferi ? Benim ki 5. Gün ve çıplak gözle bile zor goruyordum 6. Gün tekrar yaparsın
Bende 4. Gun den itibaren yaptım. İnşallah seninde pozitif haberini alırız canım :)5.gun transferi cnm 2 embriyo transfer oldu. Idrarda cikmasi biraz zor zaten daha cok erken ama gelde bunu bana anlat dayanamiyirumki :)
Bende 4. Gun den itibaren yaptım. İnşallah seninde pozitif haberini alırız canım :)5.gun transferi cnm 2 embriyo transfer oldu. Idrarda cikmasi biraz zor zaten daha cok erken ama gelde bunu bana anlat dayanamiyirumki :)
Sen ne yaptın? Test yaptın mı tekrar ?Kimse kalmadimi burda yoksa hamile kalanlar da ugramiyo transfer sonucu bekleyendemi yok artik![]()
Yok cnm yarin sabah kanvercem. Evde test var ama yapsammi diye kararsizimSen ne yaptın? Test yaptın mı tekrar ?
Bence yapma canım. Yapmıştım ben çıkmadı çok silik tek bi çizgi çıktı bozuktu test galiba ama tmm olmadı işte dedim hep sonra ertesi gün kanı bile ölesine verdim ve pozitifti hiç moral bozma yaniYok cnm yarin sabah kanvercem. Evde test var ama yapsammi diye kararsizim
Zaten daha 6.gunum bgn ama burda yapip sonuc alanlar varya hep ondan yapsammi diye dusunduydum. Zaman gecmiyo resmen stres oldumBence yapma canım. Yapmıştım ben çıkmadı çok silik tek bi çizgi çıktı bozuktu test galiba ama tmm olmadı işte dedim hep sonra ertesi gün kanı bile ölesine verdim ve pozitifti hiç moral bozma yani
Bn 11. Günde denemiştim hiç strese girme cnm şimdi çıksa bile sonrası önmli 12. Günden sonraki degerler ve artışlar önemliZaten daha 6.gunum bgn ama burda yapip sonuc alanlar varya hep ondan yapsammi diye dusunduydum. Zaman gecmiyo resmen stres oldum
Zaten daha 6.gunum bgn ama burda yapip sonuc alanlar varya hep ondan yapsammi diye dusunduydum. Zaman gecmiyo resmen stres oldum
Hayırlısı canım, inşallah pozitif sonuç alırsınYok cnm yarin sabah kanvercem. Evde test var ama yapsammi diye kararsizim
Icim cok karisik cnm zaten sanki tutmadi gibi yada kendimi kotuyemi hazirliyorum psikolojik olarak bilmiyorum.sabah gidip kan vercem eniyisiBen veC A N O in 6. Günde çıkmıştı ama sana yap yada yapma diyemem şimdi vardır yok gözükür moralin bozulur ben dayanamayıp yapmıştım zaten öyle belirgin çizgi bekleme benimki o kadar silik o kadar siliktiki kuruyunca anca belli oluyodu
![]()
Benim 4. Gün çıkmıştıBen veC A N O in 6. Günde çıkmıştı ama sana yap yada yapma diyemem şimdi vardır yok gözükür moralin bozulur ben dayanamayıp yapmıştım zaten öyle belirgin çizgi bekleme benimki o kadar silik o kadar siliktiki kuruyunca anca belli oluyodu
![]()