- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canım, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bende tüp bebek tedavisine bugün başladım.hepimiz için hayırlısı olur inşallah
![]()
Bakildi troidlerde sorun yoktu sonradan bisey cikmismidir bilmiyorum.Bence iki yıl çok uzun bir süre olmuş. Tiroidlerine bakıldı mı ? Bunu doktorun ve sen karar vereceksin :)
Raporda kullandiklari alet kolay gecmemis hafif yapisiklik var seklinde yazilmis ameliyat raporuna. Doktorun tercumesiyle :)Tüplerde ne sorun olduğu son derece önemli ve iyi araştırılması lazım. Eşinizde sorun yoksa tüplerle ilgli rahim filmi getirebilirsiniz. Filmden sonra herşey netlesir. Bir de bazı arkadaşlarda yazmış troit testleri yaptırım ve son olarak prolaktin yuksekligi de gebeliğe engel oluyor. Onu da ölçtürün .
Benim eşim proxeed plus diye bir ilaç kullanıyor. Esin böyle bir takviye kullandı mı hiç ?Bakildi troidlerde sorun yoktu sonradan bisey cikmismidir bilmiyorum.
Adetin 2.günü gittim.cuma günü tekrar gideceğim.gonal f 225 ile başladım bakalım. Ben de rezerv azlığı var yumurta sayım 3 ü 4 ü pek geçmiyor .bu tedavide ne olacak merak ediyorumHoş geldin canım, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Adetin kaçıncı günü gittin ve tekrar ne zaman çağırdı.
![]()
Hayirli olsunnnn...Adetin 2.günü gittim.cuma günü tekrar gideceğim.gonal f 225 ile başladım bakalım. Ben de rezerv azlığı var yumurta sayım 3 ü 4 ü pek geçmiyor .bu tedavide ne olacak merak ediyorum
Anladım canım, inşallah kalitesi iyi bir sürü yumoşların olur. Sağlıklı bir embriyo transferinden sonra, sağlıklı bir bebeğin olur :) hakkınızda hayırlısıAdetin 2.günü gittim.cuma günü tekrar gideceğim.gonal f 225 ile başladım bakalım. Ben de rezerv azlığı var yumurta sayım 3 ü 4 ü pek geçmiyor .bu tedavide ne olacak merak ediyorum
Yok canim kullanmadi sadece test vericegi zaman keciboynuzu kaynatmistim. Onun sayesinde galiba normalden fazla sperm sayisi (normal olanlardan) cikmistir diye dusunuyorum. Doktorlarin hangisi gorse super diyosuperde bana faydasi yoookkkggg
Teşekkürler.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAnladım canım, inşallah kalitesi iyi bir sürü yumoşların olur. Sağlıklı bir embriyo transferinden sonra, sağlıklı bir bebeğin olur :) hakkınızda hayırlısı
Insallah olur :) ilkinde evlendim hemen hamile kaldim seklindeydiAllah ol derse olur. Ilk çocuk kaç ay sonra oldu. ?
merhaba canim bende bugun.basladim tedaviye hakkimizda hayirlisi olsun sen hangi.igneden kac doz vuruluyosunBende tüp bebek tedavisine bugün başladım.hepimiz için hayırlısı olur inşallah
![]()
O hızlı olmuş, bu sefer de bekletiyor. Hayırlısı olsun. :)Insallah olur :) ilkinde evlendim hemen hamile kaldim seklindeydi
Amin canımTeşekkürler.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Evettt... cok sukur var onunla oyalaniyorum ama bu seferde kardes diye tutturuyorO hızlı olmuş, bu sefer de bekletiyor. Hayırlısı olsun. :)
Olur canım inşallah. Yaşlarınız kaç ? :)Evettt... cok sukur var onunla oyalaniyorum ama bu seferde kardes diye tutturuyor![]()
Insallahhh... ben 26 yasindayim. Esimde 36 yasindaOlur canım inşallah. Yaşlarınız kaç ? :)
Gonal f 225 ile başladım ama cuma günü kontrolde yeterli olup olmadığı anlaşılır.sen hangi iğneden kullanıyorsun kaçıncı denemenmerhaba canim bende bugun.basladim tedaviye hakkimizda hayirlisi olsun sen hangi.igneden kac doz vuruluyosun