- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 133
- 29
Yok ya bu maranki. Macunu o ne vermişse onu koyayım nolur nolmazCanim azgin teke otu diye bisey varmis.guldum ama cidden adi bu. Bundanda az bisey katabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya bu maranki. Macunu o ne vermişse onu koyayım nolur nolmazCanim azgin teke otu diye bisey varmis.guldum ama cidden adi bu. Bundanda az bisey katabilirsin.
Canm sabah akşam. Yenildiği için kullananlar 1 yada 2 ayda tuketildigni söylüyor benmde eşim sever böyle ballı şeyleri ve ayriyetten içine arisutu de koyacagmBunu ne kadar sürede tuketebilir ki 3 kilo baldan söz ediliyor :)
Inşallah faydasını görür :)Yok ya bu maranki. Macunu o ne vermişse onu koyayım nolur nolmaz
Sağl canm aminInşallah faydasını görür :)
Siz ne zaman tedaviye basliyordunuz :)Canm sabah akşam. Yenildiği için kullananlar 1 yada 2 ayda tuketildigni söylüyor benmde eşim sever böyle ballı şeyleri ve ayriyetten içine arisutu de koyacagm
Araliga kadar bunları kullancaz aralıkta ilk.adetimle başlicaz canmSiz ne zaman tedaviye basliyordunuz :)
Daha zamanınız varmış iyi ozaman. Bende 1 haftaya kalmaz adet olurum ve başlarız hayırlısı ile. :)Araliga kadar bunları kullancaz aralıkta ilk.adetimle başlicaz canm
Ayy canim basla da sureci anlat bize. bende senden sonra baslamis olucamDaha zamanınız varmış iyi ozaman. Bende 1 haftaya kalmaz adet olurum ve başlarız hayırlısı ile. :)
Aynen kuzum bende baslamadan bu kürleri kullanalm belki Allah şifa sini verir ddi.Daha zamanınız varmış iyi ozaman. Bende 1 haftaya kalmaz adet olurum ve başlarız hayırlısı ile. :)
Aynen kuzum bende baslamadan bu kürleri kullanalm belki Allah şifa sini verir ddi.Daha zamanınız varmış iyi ozaman. Bende 1 haftaya kalmaz adet olurum ve başlarız hayırlısı ile. :)
Insallah canimmm faydasini gorursunuz rabbim mucizesini gostersinnn aminnn...tabi dogal yolla olmasi her zaman daha iyiAynen kuzum bende baslamadan bu kürleri kullanalm belki Allah şifa sini verir ddi.
Allah selamet versn sizede canm
ben zaten önceden 2 kez bu süreci yaşadım. Tabiki anlatırım canım :)Ayy canim basla da sureci anlat bize. bende senden sonra baslamis olucam
Tabiki Allahimdan ümit kesmem ama tüplerim. Tıkalı doktorlar normal olmaz.diyor tabi yine Allahın elindeInsallah canimmm faydasini gorursunuz rabbim mucizesini gostersinnn aminnn...tabi dogal yolla olmasi her zaman daha iyi
Tabiki deneyin canım, inşallah milyonlarca sağlıklı spermler çıkar, tedaviniz başarılı olur.Aynen kuzum bende baslamadan bu kürleri kullanalm belki Allah şifa sini verir ddi.
Allah selamet versn sizede canm
Tabiki deneyin canım, inşallah milyonlarca sağlıklı spermler çıkar, tedaviniz başarılı olur.
Amin canım, Sağol :)
Canım. Benim çok sağol Amin Allah büyük Allah hepimize şifa versn
Dogru yaa unutmusum.pardooonn... Ayy insallah hayirli haberini alirizzzz burdannnnben zaten önceden 2 kez bu süreci yaşadım. Tabiki anlatırım canım :)
Amin canım, inşallah :)Dogru yaa unutmusum.pardooonn... Ayy insallah hayirli haberini alirizzzz burdannnn
Bende aynı soruyla kafayı yiyordum ama doktorun yönlendirmesine güvenmeye karar verdim. Çünkü 3 tane koydurup tek tutan arkadaşım da var 2 tane koydurup ikiz doğuran da var. Herşeyin hayırlısıKizlar bi de dun doktor istersem 2 yumurta transfer edebilecegini soylemisti. Sizce 2 tane mantikli mi?
Aminnn insallah hayirlisi olur. Iki tane dusunuyorum bendeBende aynı soruyla kafayı yiyordum ama doktorun yönlendirmesine güvenmeye karar verdim. Çünkü 3 tane koydurup tek tutan arkadaşım da var 2 tane koydurup ikiz doğuran da var. Herşeyin hayırlısı![]()