- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isteyen herkes bu ay pat pat hamile kalsın inşallahAyy canimmm insallah hayirli haberler alirsinnn. Yaptirmadim ama doktor bayilticaz acisiz olucak dedi zaten agri kesici veriyolarmis sonrasinda
Amin canimmm. Cuma gununun mubarekligine bugun bol bol dua edelim. kuran okuyalim. Namaz kilalim kabul olur insallahhh. Bende 20si gibi adet olup baslicam insallahhhisteyen herkes bu ay pat pat hamile kalsın inşallahbana da genel anestezi dediler 10 dkkalık işlem filan ama insan tedirgin oluyor yine de tecrübe olmayınca. Sen ne zaman başlayacaksın ?
bu ilacları size tam olarak ne zaman verdiler ymurta buyutme esnasındamı verdiler inelerle beraber
havuz mu yapıcaklar
Kızlarrrr şimdi kontrolden geldim yumurtalarım büyümüş Çarşamba toplayacaklar muhtemelen. Bu işlemi daha önce yaptıran var mı ? Çok acı Ağrı filan oluyor mu ?
Benim hulya canim. Seninki vildan mi? Az once cuma suresini okudum yasin okudum dua ettim. Ezan okunsun aksama kadar dua edip kuran okucam bugun is guc yapmicamohh kızlar rabbim hayırlara vesile kılsın cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin ismen dua edicem bana isimlerinizi yazarmısınız içimden geldi
Hadi bakalım az kalmış senin için de sürecin başlamasına. Şu an burda sela veriliyor zaten. Rabbim senin de çabalayan cümlesinin de kucağına hayırlı sağlıklı ömürlü imanlı güzel ahlaklı güzel yüzlü evlatlar versinAmin canimmm. Cuma gununun mubarekligine bugun bol bol dua edelim. kuran okuyalim. Namaz kilalim kabul olur insallahhh. Bende 20si gibi adet olup baslicam insallahhh
evet benim vildan hulyacım EZAN OKUNURKEN DUA EDELİM COK ONEMLİBenim hulya canim. Seninki vildan mi? Az once cuma suresini okudum yasin okudum dua ettim. Ezan okunsun aksama kadar dua edip kuran okucam bugun is guc yapmicam
BENDE 23 UNDE BAŞLIYORUMHadi bakalım az kalmış senin için de sürecin başlamasına. Şu an burda sela veriliyor zaten. Rabbim senin de çabalayan cümlesinin de kucağına hayırlı sağlıklı ömürlü imanlı güzel ahlaklı güzel yüzlü evlatlar versinyer gök dua ile
BENDE 23 UNDE BAŞLIYORUM
3 GÜN NEDEN GENETİĞE GÖNDERMEDİLER Kİ ACABA11 Tane toplandı 5 tanesi kaliteli dendi 1. güne 1 tane kaldı 3. günede geldi 5 güne gelemedi. DR.Ebru öztürk
Kimsenin haberi yok ya bi sizlerle paylaşıyorum ameliyatta da bi eşim yanımda olacak ondan sorayım dedim komplikasyon yaşayan varsa yanıma birileri daha gelsin diye. Ağrı olmayacak madem başkasına gerek yokmuşHiçbirşey hissetmeyeceksın uyutulup uyandığında çok hafif kasık ağrısı bazılarında oluyor bazılarında o bile olmuyormuş. Bende çok hafif oldu .
Amin caniimmm aminnnn. Rabbim su mubarek gunde duysun sesimizi hayirlisini nasip etsinHadi bakalım az kalmış senin için de sürecin başlamasına. Şu an burda sela veriliyor zaten. Rabbim senin de çabalayan cümlesinin de kucağına hayırlı sağlıklı ömürlü imanlı güzel ahlaklı güzel yüzlü evlatlar versinyer gök dua ile
Anestezi ile uyutuluyorsun, sonrasında adet ağrısı gibi ağrın oluyor. Korkulacak bir durum yok :)Kızlarrrr şimdi kontrolden geldim yumurtalarım büyümüş Çarşamba toplayacaklar muhtemelen. Bu işlemi daha önce yaptıran var mı ? Çok acı Ağrı filan oluyor mu ?
HADİ BAKALIM ZEHRACIM ONDER OL BİZE PAYLAS SÜREÇLERİNİ HANGİ HASTANE HANGİ DRİlk ben varım galiba başlayacak ayın 11 yada 12 beklenen tarih
Ben geçen ay 9 eylül de oldum, senle beraber başlıyoruz hayırlısı ile :)İlk ben varım galiba başlayacak ayın 11 yada 12 beklenen tarih