2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canim sizin doktorlar folik asit falan vermis ben konusmaya gittigimden simdiden vitamin folikasit gibi bisey kullanmam gerekir mi dedim. Gerek yok dengeli besleniyosaniz dedi. Zaten ilac veriyoken vericem erkenden yuklenme yapmayalim dedi.

Ayy canimmm insallah hayirli haberler alirsinnn. Yaptirmadim ama doktor bayilticaz acisiz olucak dedi zaten agri kesici veriyolarmis sonrasinda
isteyen herkes bu ay pat pat hamile kalsın inşallah :dua: bana da genel anestezi dediler 10 dkkalık işlem filan ama insan tedirgin oluyor yine de tecrübe olmayınca. Sen ne zaman başlayacaksın ?

isteyen herkes bu ay pat pat hamile kalsın inşallah :dua: bana da genel anestezi dediler 10 dkkalık işlem filan ama insan tedirgin oluyor yine de tecrübe olmayınca. Sen ne zaman başlayacaksın ?
Amin canimmm. Cuma gununun mubarekligine bugun bol bol dua edelim. kuran okuyalim. Namaz kilalim kabul olur insallahhh. Bende 20si gibi adet olup baslicam insallahhh

ohh kızlar rabbim hayırlara vesile kılsın cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin ismen dua edicem bana isimlerinizi yazarmısınız içimden geldi

Kızlarrrr şimdi kontrolden geldim yumurtalarım büyümüş Çarşamba toplayacaklar muhtemelen. Bu işlemi daha önce yaptıran var mı ? Çok acı Ağrı filan oluyor mu ?

Hiçbirşey hissetmeyeceksın uyutulup uyandığında çok hafif kasık ağrısı bazılarında oluyor bazılarında o bile olmuyormuş. Bende çok hafif oldu .

ohh kızlar rabbim hayırlara vesile kılsın cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin ismen dua edicem bana isimlerinizi yazarmısınız içimden geldi
Benim hulya canim. Seninki vildan mi? Az once cuma suresini okudum yasin okudum dua ettim. Ezan okunsun aksama kadar dua edip kuran okucam bugun is guc yapmicam

Amin canimmm. Cuma gununun mubarekligine bugun bol bol dua edelim. kuran okuyalim. Namaz kilalim kabul olur insallahhh. Bende 20si gibi adet olup baslicam insallahhh
Hadi bakalım az kalmış senin için de sürecin başlamasına. Şu an burda sela veriliyor zaten. Rabbim senin de çabalayan cümlesinin de kucağına hayırlı sağlıklı ömürlü imanlı güzel ahlaklı güzel yüzlü evlatlar versin :dua: yer gök dua ile

Hadi bakalım az kalmış senin için de sürecin başlamasına. Şu an burda sela veriliyor zaten. Rabbim senin de çabalayan cümlesinin de kucağına hayırlı sağlıklı ömürlü imanlı güzel ahlaklı güzel yüzlü evlatlar versin :dua: yer gök dua ile
BENDE 23 UNDE BAŞLIYORUM

Hiçbirşey hissetmeyeceksın uyutulup uyandığında çok hafif kasık ağrısı bazılarında oluyor bazılarında o bile olmuyormuş. Bende çok hafif oldu .
Kimsenin haberi yok ya bi sizlerle paylaşıyorum ameliyatta da bi eşim yanımda olacak ondan sorayım dedim komplikasyon yaşayan varsa yanıma birileri daha gelsin diye. Ağrı olmayacak madem başkasına gerek yokmuş :spor:

Amin caniimmm aminnnn. Rabbim su mubarek gunde duysun sesimizi hayirlisini nasip etsin

Back
X