2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Normalde zaten spermiyograma bakmadan tedaviye başlamıyorlarki benim eşim nerdeyse 3 ayda bir örnek verdi her aşılamada her tedavide baştan istiyorlar. bence spermiyogram yaptırın.
Gecen seneki esimin testini gosterince doktor sanki istemicek gibi geldi bana. Sadece benden test isticek gibi konusmustu. Icimde kalmasin arayip sorayim

Aradim da baska doktora aktardilar. Isteriz tabi esinizden de test dedi. Hasta (grip) gibiyim bu ay ertelemem gerekir mi 9 gunum var reglime dedim. Bunu soylemek icin erken siz reglinin 2.yada3.gunu gelin duruma gore karar veririz dedi.

Naptin canim hayirli haberlerini bekliyoruz
Hanımlar gittim geldim hiç gonal f veya komen kullanmadığım halde sayıları çok fazla zaten 3. denemem olduğu için ekrandan görüp sayabildim. Büyüklerinin boyları 9bucuk, 10, 10bucuk mm ki benim durumumda çok iyi. diger çoğunluk 8 mm civarında. içim baya rahatladı gribin de ağır kısmını atlattım iyiyim çok şükür cuma tekrar kontrol pazar veya pazartesi duruma göre opu

Hanımlar gittim geldim hiç gonal f veya komen kullanmadığım halde sayıları çok fazla zaten 3. denemem olduğu için ekrandan görüp sayabildim. Büyüklerinin boyları 9bucuk, 10, 10bucuk mm ki benim durumumda çok iyi. diger çoğunluk 8 mm civarında. içim baya rahatladı gribin de ağır kısmını atlattım iyiyim çok şükür cuma tekrar kontrol pazar veya pazartesi duruma göre opu

Çok iyi herşey yolunda demekki

Ayy canim cok sevindimmm. Rabbim hayirlisiyla opuyuda atlatmak nasip etsin. Sonra minik minik bir suru bebegin olsun en hayirlisi da sana tutunsunnnn...:dua: bende aradim doktoru dayanamadim. Hafif grip gibiyim ilerlerse tedaviyi sonraki aya mi ertelemek gerekir dedim. Yok hafif gripse sorun yasatmaz tabi siz bu sure zarfinda daha dikkatli olun agirlasmasin dedi. Dedigim gini gecen seneki testi gordu diye istemicekmis yenisini ama ben illa da semen analizi isteyin dedim tamam dedi:KK70:

Canim herseyin yolunda gittiği için çok sevindim. Inşallah bu şekilde ilerler. Herşey olumlu geçer. Sende kendini strese sokma, kötü düşünme, iyi düşün iyi olsun ;)

Ayy canim cok sevindimmm. Rabbim hayirlisiyla opuyuda atlatmak nasip etsin. Sonra minik minik bir suru bebegin olsun en hayirlisi da sana tutunsunnnn...:dua: bende aradim doktoru dayanamadim. Hafif grip gibiyim ilerlerse tedaviyi sonraki aya mi ertelemek gerekir dedim. Yok hafif gripse sorun yasatmaz tabi siz bu sure zarfinda daha dikkatli olun agirlasmasin dedi. Dedigim gini gecen seneki testi gordu diye istemicekmis yenisini ama ben illa da semen analizi isteyin dedim tamam dedi:KK70:
Canim herseyin yolunda gittiği için çok sevindim. Inşallah bu şekilde ilerler. Herşey olumlu geçer. Sende kendini strese sokma, kötü düşünme, iyi düşün iyi olsun :KK66:
Çok teşekkürler hanımlar ben de heyecanla bekliyorum

Peki siz tedavi olarak ne kullanıyorsunuz? Birde opu için kaç mm olması gerekiyor?

Benim doktorum gecen sene sgk raporu çıkarırken sperm testi istedi sonraki tedavide istemedi. Değerleride ahım şahım değildi
Bizimkinin de 1 seneden fazla oldu testi vereli bende on gorusmeye goturmustum raporu bakmisti doktor. Bugun aradim konustuk. 2 sene dolmadikca yeni sperm testine gerek yok demisti. Bende bakilsa iyi olur sansa birakmayalim isteyin dedim tamammm dedi :KK70:

Bizimkinin de 1 seneden fazla oldu testi vereli bende on gorusmeye goturmustum raporu bakmisti doktor. Bugun aradim konustuk. 2 sene dolmadikca yeni sperm testine gerek yok demisti. Bende bakilsa iyi olur sansa birakmayalim isteyin dedim tamammm dedi :KK70:

Valla ben hiç doktorun işine karışmıyorum. Sorun bende olduğu için eşimin testi aklıma bile gelmiyor :-)

Çok sevindim canm Allah yardimcn olsun

Back
X