2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ben 9 ay içerisinde Cerrahpaşa' da 2 aşılama yaptırdım ve tüp bebek raporu aldım. Eşim bu 9 ay içerisinde tam 4 kere spermiyogram verdi. hiçbir şekilde bir önceki testi kabul etmediler. Çünkü spermiyogram sonuçları sürekli değişebilir. sigara,stres, alkol,uyuşturucu, kullanılan ilaçlar, steroid kullanımı (spor yapıyorsa) herşey sperm üzerinde etkili.
Aynen canim zaten testi 2 3 sefer tekrar etmek gerekiyomus ki ortalama sonuc ciksin diye. Bu sefer kesin isteticem kararliyim. Sigarasindan baska aliskanligi yok cok sukur ama onu da abartiyo iste ben azalt dedikce o 1 paket iciyo gunde. O yuzden bakilsin tekrar.

Benimde eşim gun
Bizim de sorun bende ama o sene 1 hafta onceden keciboynuzu kuru uygulamistik. Ee her gun 1 pakette sigara iciyo. Bakalim kursuz ve bunca sigara sonucu ne cikacak merak ediyorum. Ona gore kizicam azaltmadi diye :KK48:
Benim esimde 1 paketsigarayi bitiriyo. Tüp bebek doktoru sigarayı en az 1 ay önceden azaltması gerekiyo demişti ama nerdeeee

Esim baska sehirde gorev yapiyo o yuzden problem oluyor. Nobet usulu calisiyor ve izin gunleri ay basinda ayarlaniyo benim yumurta toplamaya gore ayarladik ama bu seferde gecikicek o zaman sıkıntı. Belki erteleyebiliriz bile cok gecikirse.

Benim de bu gun gunum ama henuz hicbir belirti yok off

Kızlar bugün ignemin 3. Günündeyim. Ve ağrım var, karın da ve belde. Geçmiyor, hastaneyi aradım normal dediler. 2. Ignede böyle olması normal mi ? Karın bölgesinde şişlik var, nefes alamıyorum sanki :(

Hastalanıcaz inanıyorum :)
Bekliyorum ya gelmiyo :)
Ben de bu ay sonu Ankara Başkent'te Prof.Göğşen Önalan hocaya gideceğim ön görüşme için, belki denk gelirse o zaman adet de olmuş olurum kan değerlerime de bakar, bu yıl temmuz ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştık ama olumsuz sonuçlandı, zaten yumurta rezervim de düşmüş bir daha denemek istemiyordum ama bu forumda Göğşen hoca hakkında çok olumlu yorumlar okuyunca bir de ona gidelim dedik önce Allah'ın izniyle sonra Göğşen hoca vesilesiyle belki kızımıza kardeş gelir.
Gogsen hoca candir hayirli olsunn
Kızlar bugün ignemin 3. Günündeyim. Ve ağrım var, karın da ve belde. Geçmiyor, hastaneyi aradım normal dediler. 2. Ignede böyle olması normal mi ? Karın bölgesinde şişlik var, nefes alamıyorum sanki :KK43:
Oluyor canim o agrilar normal bi dolu yumosun olcak insallah

Benimde eşim gun

Benim esimde 1 paketsigarayi bitiriyo. Tüp bebek doktoru sigarayı en az 1 ay önceden azaltması gerekiyo demişti ama nerdeeee
Aynen valla canim azalt dedikce dinlemiyo benim gunde ictigim 3 sigaranin hesabini soruyo bana. Sanki sadece benden yapicaklar cocugu. Bi de hafta sonu maclara gidicekmis top oynucakmis. Yapalim cocugu sonra gidersin sahada hik diye kalma dedim :D

Ben bugün oldum canım yarın 10 buçukta gidecem bu sefer hayırlı bi sonuç alırız insallah
Hayirlisi olsun canim. Hastaligimi atlatirim insallah bende. Doktor onemli degil grip olman dedi. Toplama gunune kadar gecer mi acaba hastaligim. 1 hafta reglime var 10 gunde igne vs. Surse 18 gunde toparlarim galiba yaa dimi

Kızlar bugün ignemin 3. Günündeyim. Ve ağrım var, karın da ve belde. Geçmiyor, hastaneyi aradım normal dediler. 2. Ignede böyle olması normal mi ? Karın bölgesinde şişlik var, nefes alamıyorum sanki :KK43:
Belde ve kaşıkta ağrı olması normal canım ama nefes alamayacak kadar karında şişlik olması biraz fazla gibi geldi bana,doktorunla konuş bence,çok mu yüksek doz kullanıyorsun

Hayirlisi olsun canim. Hastaligimi atlatirim insallah bende. Doktor onemli degil grip olman dedi. Toplama gunune kadar gecer mi acaba hastaligim. 1 hafta reglime var 10 gunde igne vs. Surse 18 gunde toparlarim galiba yaa dimi

Ya ne oluyor hepimiz sırayla grip oluyoruz benimde durumum parlak değil burnum akmaya ve hapşırmaya başladım :(

Aynen valla canim azalt dedikce dinlemiyo benim gunde ictigim 3 sigaranin hesabini soruyo bana. Sanki sadece benden yapicaklar cocugu. Bi de hafta sonu maclara gidicekmis top oynucakmis. Yapalim cocugu sonra gidersin sahada hik diye kalma dedim :KK70:
Benimki de aynı sigarayı yiyor ben bi nefes çekeyim deyince nasıl söyleniyor ya

Kızlarrrr yumurtalarım toplandı veee hiç canım yanmadı şaka gibi ya boşu boşuna stres olmuşum rahat olun kızlar normal ameliyat anestezisi gibi değilmiş. Ama transferimi gelecek ay yapmayı uygun gördü doktorum ohh ben atlattım darısı başınıza güzeller
Çok sevindim canım ,kaç yumurta görünüyordu kaç tane toplandı,hadi hayırlısı senin adına çok sevindim

Kızlarrrr yumurtalarım toplandı veee hiç canım yanmadı şaka gibi ya boşu boşuna stres olmuşum rahat olun kızlar normal ameliyat anestezisi gibi değilmiş. Ama transferimi gelecek ay yapmayı uygun gördü doktorum ohh ben atlattım darısı başınıza güzeller

geçmiş olsun kaç yumurta toplandı

Canım grip çok etkilemez ki tedaviyi hiç panik olma,ben bu tedavime kadar bütün tedavilerimde nerdeyse hep griptim,önemli olan bence moral ve motivasyon

Ben de bu ay sonu Ankara Başkent'te Prof.Göğşen Önalan hocaya gideceğim ön görüşme için, belki denk gelirse o zaman adet de olmuş olurum kan değerlerime de bakar, bu yıl temmuz ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştık ama olumsuz sonuçlandı, zaten yumurta rezervim de düşmüş bir daha denemek istemiyordum ama bu forumda Göğşen hoca hakkında çok olumlu yorumlar okuyunca bir de ona gidelim dedik önce Allah'ın izniyle sonra Göğşen hoca vesilesiyle belki kızımıza kardeş gelir.
Hayırlısı olsun canım, inşallah kızın abla olur :)

Belde ve kaşıkta ağrı olması normal canım ama nefes alamayacak kadar karında şişlik olması biraz fazla gibi geldi bana,doktorunla konuş bence,çok mu yüksek doz kullanıyorsun

Aradım hastaneyi, normal o kadar olur dediler. Parol içtim, biraz daha iyiyim.

Gonal f 450 vermişti, her akşam 225 ml enjekte ediyorum.

Çok sevindim canım, darısı bizlere :)

Back
X