2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar ben hala kalp atışı duyamadım sizler kalp atısı ve bebeği kese boyutunuz kaç mm ken gördünüz yada kese kaç mm olduktan sonra doktorunuz kalp atısı için şu gün gel dedi merak ediyorum ben biraz erken gittim doktor galiba ilk 4 mm di çok küçük bi noktaydı sonra 7 mm oldu sonra bi hafta sonra gel dedi 12 mm olmuş ama bebek görmek için çok erken dediler sizlerde durum nasıl gelişti

Canlarim calistigim icin ara ara girebildim. Cok ama cok mutluyum. 9. Gun degerim 175 cikti kizlar. Cumartesi bidaha kan vericem. hilal1907 hilal1907 canim basladinmi tedaviye. Adet oldugunu yazmistin. Rabbim mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine daha once bu duyguyu hic tatmayan herkese tattirsin insallah. Sanada tattirsin hilalcim. M masal10 canim sende kendini hazir hissettiginde tekrar basla. Dualarim sizinle

Canlarim calistigim icin ara ara girebildim. Cok ama cok mutluyum. 9. Gun degerim 175 cikti kizlar. Cumartesi bidaha kan vericem. hilal1907 hilal1907 canim basladinmi tedaviye. Adet oldugunu yazmistin. Rabbim mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine daha once bu duyguyu hic tatmayan herkese tattirsin insallah. Sanada tattirsin hilalcim. M masal10 canim sende kendini hazir hissettiginde tekrar basla. Dualarim sizinle
Hayirli olsun cnm. Evet estrofem kullanmaya basladim sali kontrol var

Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin ind

Back
X