- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 43
- 43
Adet olcakmisim gibi kasik agrilarim var ara ara hilalcim onu disinda hicbirsey hissetmiyorum. Asiri.heyecanliyim daha once hic hamis kalmadimİnsallah hayirli haberler verirsin cnmm belirtin var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olcakmisim gibi kasik agrilarim var ara ara hilalcim onu disinda hicbirsey hissetmiyorum. Asiri.heyecanliyim daha once hic hamis kalmadimİnsallah hayirli haberler verirsin cnmm belirtin var mi
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, inşallah pozitif çıkarMerhaba kizlar transferimin 8.gunundeyim. bayadir bakmiyodum sayfaya. Yarin kan testi vericem
Ayy hadi insallah canim kacta vericeksin kaniAdet olcakmisim gibi kasik agrilarim var ara ara hilalcim onu disinda hicbirsey hissetmiyorum. Asiri.heyecanliyim daha once hic hamis kalmadim
Canim ise geldim sabahtan. Is cikisi vericem ins. Hic idrar testi yapmadim ya supriz olcak suan benim icinAyy hadi insallah canim kacta vericeksin kani
Anladim canim hayirlisiCanim ise geldim sabahtan. Is cikisi vericem ins. Hic idrar testi yapmadim ya supriz olcak suan benim icin
Hayırlısı olsun canım, inşallah senden de mutlu haberi alacağız. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün, takipteyimAnladim canim hayirlisi
Bende adet oldum bu gun yarin kontrole gidip baslicam allahin izniyle
AmiiiiinHayırlısı olsun canım, inşallah senden de mutlu haberi alacağız. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün, takipteyim![]()
Hayırlısı olsun bendaha adet olmadımAnladim canim hayirlisi
Bende adet oldum bu gun yarin kontrole gidip baslicam allahin izniyle
Gelir canim hatta insallah gelmez hamilesindirrHayırlısı olsun bendaha adet olmadım![]()
canimm sonucunu yazmamissin insallah pozitiftirr bakamiyorum nete islerim vardiKizlar kan verdim sonucu bekliyorum
Insallah guzel haber verirsin canim merakla bekliyoruzCanim ise geldim sabahtan. Is cikisi vericem ins. Hic idrar testi yapmadim ya supriz olcak suan benim icin
Hayirli olsun cnmmŞükür Ekim ayinda hamile kalanlardanim sonunda rabbim bana bu gusel duyguyu yasatti isteyen herkese nasip eylesin mevlam 10yilin ustune bu haber ruya gibi hala inanamiyorum biz 8haftalik olduk bile![]()
Bende meraktayim canim iki gundur girmiyo umarim heyecandan aklina gelmemistirT Tuana 1892 canimm naptin merak ediyorumm
Hayirli olsun cnm. Evet estrofem kullanmaya basladim sali kontrol varCanlarim calistigim icin ara ara girebildim. Cok ama cok mutluyum. 9. Gun degerim 175 cikti kizlar. Cumartesi bidaha kan vericem.hilal1907 canim basladinmi tedaviye. Adet oldugunu yazmistin. Rabbim mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine daha once bu duyguyu hic tatmayan herkese tattirsin insallah. Sanada tattirsin hilalcim. M masal10 canim sende kendini hazir hissettiginde tekrar basla. Dualarim sizinle
Allah razi olsunHayirli olsun cnmm
Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin indCanlarim calistigim icin ara ara girebildim. Cok ama cok mutluyum. 9. Gun degerim 175 cikti kizlar. Cumartesi bidaha kan vericem.hilal1907 canim basladinmi tedaviye. Adet oldugunu yazmistin. Rabbim mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine daha once bu duyguyu hic tatmayan herkese tattirsin insallah. Sanada tattirsin hilalcim. M masal10 canim sende kendini hazir hissettiginde tekrar basla. Dualarim sizinle