2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar bnde adet oldum şimdi dondurulmuş embriyo transferi icin... Süreç nasıl gidicek şimdi herkese aynı ilaçlar iğneler mi veriliyor.. ayyy çok heyecanliyim
HAyırlısı olsun inşallah☺️ Bende şuan rahim hazırlama sürecindeyim. estrofem ve omega kullanıyorum sadece. 10 gün kullanıcam, hatta Salı günü kontrolüm var. Transfer tarihini söyliyecekler. Hep bekleyiş hep bekleyiş... ilaçlar sanırım doktora göre değişiyor.

HAyırlısı olsun inşallah☺️ Bende şuan rahim hazırlama sürecindeyim. estrofem ve omega kullanıyorum sadece. 10 gün kullanıcam, hatta Salı günü kontrolüm var. Transfer tarihini söyliyecekler. Hep bekleyiş hep bekleyiş... ilaçlar sanırım doktora göre değişiyor.
Seninde hayırlı olsun cnm.. Ewet bekleyişler hep var. Sabırsızlanıyor insan :) ilaç konusu da merak ediyorum herkes farklı şeyler kullandırıyor hastalarina

Canlarim calistigim icin ara ara girebildim. Cok ama cok mutluyum. 9. Gun degerim 175 cikti kizlar. Cumartesi bidaha kan vericem. hilal1907 hilal1907 canim basladinmi tedaviye. Adet oldugunu yazmistin. Rabbim mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine daha once bu duyguyu hic tatmayan herkese tattirsin insallah. Sanada tattirsin hilalcim. M masal10 canim sende kendini hazir hissettiginde tekrar basla. Dualarim sizinle
Canim coook sevindim senin adina. Rabbim kucagina almayi nasip etsin harika bir hamilelik gecirmeni diliyorum. Minik kelebegini kucagina verdiklerinde sanki hic bunca aciyi cekmemissin gibi olcak. Allah yuzunu guldurdu cok sukur. Isteyen arayan herkesin kucagi dolsun insallah

Merhaba kızlar benim transferimin 6.gunu ancak adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor normal mi sizce ? Ayrıca cuma günü normalde adet tarihim..adet olmadan önce başlar normalde benim ağrım .. Yalnız hem.progestani fitil olarak kullanoyorim hemde iğnesini viruliyorum bu ilaç normal de adet tarihini geciktiriyor mu? Asilamadqn fitil gibi kullandım ama hiç hatırlamıyorum cevap yazarsanız çok sevinirim

Herhalde öyle canım bana da estrofem, imom, aspirin verdi doktor 10 gün

Bugün benim de kontrolüm vardı Cuma yada Cumartesi transfer olucak inşallah. Perşembe yumurtalar çözdürülecek onların durumuna göre güne karar vericek doktorum. Tabi bu arada bir sürü de ilaç verdi. Crıone jel, estrofem, coraspin, prednol...
Bir tek bugün de ovitrelle ve proluton iğne vurdular. Tabi bunların yanı sıra tiroid ilacı ve omega kullanıyordum.
Bu kadar ilaç inşallah sonu hayırlı olur.

Bugün benim de kontrolüm vardı Cuma yada Cumartesi transfer olucak inşallah. Perşembe yumurtalar çözdürülecek onların durumuna göre güne karar vericek doktorum. Tabi bu arada bir sürü de ilaç verdi. Crıone jel, estrofem, coraspin, prednol...
Bir tek bugün de ovitrelle ve proluton iğne vurdular. Tabi bunların yanı sıra tiroid ilacı ve omega kullanıyordum.
Amin amin o ne çok ilaç gerçekten bi de iğneler Allah yardımcımız olsun

Amin amin o ne çok ilaç gerçekten bi de iğneler Allah yardımcımız olsun
İlaçların hepsini saatlere göre düzenlendim, alarm kurdum ☺️
Bu arada dün 3 tane yumurtamız çözüldü. Durumları 4.güne göre gelişmeleri iyiymiş. Yarın transfer var inşallah. Stres heyecan hepsi bir arada..

Canım seninki döllenmiş yumurta olup embriyo mu yoksa yumurta olup transfer öncesimi döllenecek. Benim yakınımda dondurulmuş embriyo transferi oldu onunkini rahim uygun kalınlığa gelince sabah çözdüler bölünmesi devam edip etmediği kontrol edilip öğleden sonra transfer ettiler. Transferden birkaç gün önce çözdürmeyi yeni öğrendim

Canım seninki döllenmiş yumurta olup embriyo mu yoksa yumurta olup transfer öncesimi döllenecek. Benim yakınımda dondurulmuş embriyo transferi oldu onunkini rahim uygun kalınlığa gelince sabah çözdüler bölünmesi devam edip etmediği kontrol edilip öğleden sonra transfer ettiler. Transferden birkaç gün önce çözdürmeyi yeni öğrendim
Gerçekten bilmiyorum. Ama sanırım embriyo, 3.günde dondurulmuştu. Bugün aradıklarında da bugün 4.gün ve olması gerektiği gibi dediler. Rahim dinlendirmeseydik. Adetle ilaçlara başlamıştım. Salı günü kontrolüm vardı. Rahim kalınlığını kaç olduğunu söylemediler ama transfere uygun olduğunu söyledi. Sen böyle sorunca bilemedim şimdi.

Biraz önce tekrar aradılar. Yarın 3 te transfer olacakmış. Bu arada embriyo halindeymiş. 3.gün dondurulmuştu. Çözüldükten sonra 2 gün bekletmiş oluyorlar. Yani 5. Gün embriyosu olmuş olur di mi?

İlaçların hepsini saatlere göre düzenlendim, alarm kurdum ☺️
Bu arada dün 3 tane yumurtamız çözüldü. Durumları 4.güne göre gelişmeleri iyiymiş. Yarın transfer var inşallah. Stres heyecan hepsi bir arada..

Biraz önce tekrar aradılar. Yarın 3 te transfer olacakmış. Bu arada embriyo halindeymiş. 3.gün dondurulmuştu. Çözüldükten sonra 2 gün bekletmiş oluyorlar. Yani 5. Gün embriyosu olmuş olur di mi?
Hayirli olsun canimm
Ozman neden dondurmadan 5 olmasını beklemediler
benim de 3.gun dondurdular canim ayni cozup 5.gune bekleyecekler

Back
X