- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 303
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAyırlısı olsun inşallahKızlar bnde adet oldum şimdi dondurulmuş embriyo transferi icin... Süreç nasıl gidicek şimdi herkese aynı ilaçlar iğneler mi veriliyor.. ayyy çok heyecanliyim
Seninde hayırlı olsun cnm.. Ewet bekleyişler hep var. Sabırsızlanıyor insan :) ilaç konusu da merak ediyorum herkes farklı şeyler kullandırıyor hastalarinaHAyırlısı olsun inşallahBende şuan rahim hazırlama sürecindeyim. estrofem ve omega kullanıyorum sadece. 10 gün kullanıcam, hatta Salı günü kontrolüm var. Transfer tarihini söyliyecekler. Hep bekleyiş hep bekleyiş... ilaçlar sanırım doktora göre değişiyor.
Canim coook sevindim senin adina. Rabbim kucagina almayi nasip etsin harika bir hamilelik gecirmeni diliyorum. Minik kelebegini kucagina verdiklerinde sanki hic bunca aciyi cekmemissin gibi olcak. Allah yuzunu guldurdu cok sukur. Isteyen arayan herkesin kucagi dolsun insallahCanlarim calistigim icin ara ara girebildim. Cok ama cok mutluyum. 9. Gun degerim 175 cikti kizlar. Cumartesi bidaha kan vericem.hilal1907 canim basladinmi tedaviye. Adet oldugunu yazmistin. Rabbim mubarek cuma gununun yuzu suyu hurmetine daha once bu duyguyu hic tatmayan herkese tattirsin insallah. Sanada tattirsin hilalcim. M masal10 canim sende kendini hazir hissettiginde tekrar basla. Dualarim sizinle
Herhalde öyle canım bana da estrofem, imom, aspirin verdi doktor 10 günSeninde hayırlı olsun cnm.. Ewet bekleyişler hep var. Sabırsızlanıyor insan :) ilaç konusu da merak ediyorum herkes farklı şeyler kullandırıyor hastalarina
Herhalde öyle canım bana da estrofem, imom, aspirin verdi doktor 10 gün
İyiyim canimm sali kontrole gittim rahim 6 mm dedi estrofemi gunde 4 e cikardi. Pazartesi tekrar kontrol edicek. Bekliyorum oyle cnm. Sen nasilsin nasil gidiyorhilal1907 naptın canım ne alemdesin nasıl gidiyor?
İyiyim canimm sali kontrole gittim rahim 6 mm dedi estrofemi gunde 4 e cikardi. Pazartesi tekrar kontrol edicek. Bekliyorum oyle cnm. Sen nasilsin nasil gidiyor
Ne heycanlidir. Bu gun arkadas ultrason videosu yolladi bayildimm hop hop bi oyana bi bu yana izleyip duruyorumm sende kaydettİyi bende napayım yarın kontrole gidicem bakalım görcem bebişi
Amin amin o ne çok ilaç gerçekten bi de iğneler Allah yardımcımız olsunBugün benim de kontrolüm vardı Cuma yada Cumartesi transfer olucak inşallah. Perşembe yumurtalar çözdürülecek onların durumuna göre güne karar vericek doktorum. Tabi bu arada bir sürü de ilaç verdi. Crıone jel, estrofem, coraspin, prednol...
Bir tek bugün de ovitrelle ve proluton iğne vurdular. Tabi bunların yanı sıra tiroid ilacı ve omega kullanıyordum.
Bu kadar ilaç inşallah sonu hayırlı olur.
İlaçların hepsini saatlere göre düzenlendim, alarm kurdumAmin amin o ne çok ilaç gerçekten bi de iğneler Allah yardımcımız olsun
Canım seninki döllenmiş yumurta olup embriyo mu yoksa yumurta olup transfer öncesimi döllenecek. Benim yakınımda dondurulmuş embriyo transferi oldu onunkini rahim uygun kalınlığa gelince sabah çözdüler bölünmesi devam edip etmediği kontrol edilip öğleden sonra transfer ettiler. Transferden birkaç gün önce çözdürmeyi yeni öğrendimBugün benim de kontrolüm vardı Cuma yada Cumartesi transfer olucak inşallah. Perşembe yumurtalar çözdürülecek onların durumuna göre güne karar vericek doktorum. Tabi bu arada bir sürü de ilaç verdi. Crıone jel, estrofem, coraspin, prednol...
Bir tek bugün de ovitrelle ve proluton iğne vurdular. Tabi bunların yanı sıra tiroid ilacı ve omega kullanıyordum.
Bu kadar ilaç inşallah sonu hayırlı olur.
Gerçekten bilmiyorum. Ama sanırım embriyo, 3.günde dondurulmuştu. Bugün aradıklarında da bugün 4.gün ve olması gerektiği gibi dediler. Rahim dinlendirmeseydik. Adetle ilaçlara başlamıştım. Salı günü kontrolüm vardı. Rahim kalınlığını kaç olduğunu söylemediler ama transfere uygun olduğunu söyledi. Sen böyle sorunca bilemedim şimdi.Canım seninki döllenmiş yumurta olup embriyo mu yoksa yumurta olup transfer öncesimi döllenecek. Benim yakınımda dondurulmuş embriyo transferi oldu onunkini rahim uygun kalınlığa gelince sabah çözdüler bölünmesi devam edip etmediği kontrol edilip öğleden sonra transfer ettiler. Transferden birkaç gün önce çözdürmeyi yeni öğrendim
Ozman neden dondurmadan 5 olmasını beklemedilerBiraz önce tekrar aradılar. Yarın 3 te transfer olacakmış. Bu arada embriyo halindeymiş. 3.gün dondurulmuştu. Çözüldükten sonra 2 gün bekletmiş oluyorlar. Yani 5. Gün embriyosu olmuş olur di mi?
Hiçbir fikrim Yok. Bende merak ettim. Yarın gidince soracağım doktoruma.Ozman neden dondurmadan 5 olmasını beklemediler
İlaçların hepsini saatlere göre düzenlendim, alarm kurdum
Bu arada dün 3 tane yumurtamız çözüldü. Durumları 4.güne göre gelişmeleri iyiymiş. Yarın transfer var inşallah. Stres heyecan hepsi bir arada..
Hayirli olsun canimmBiraz önce tekrar aradılar. Yarın 3 te transfer olacakmış. Bu arada embriyo halindeymiş. 3.gün dondurulmuştu. Çözüldükten sonra 2 gün bekletmiş oluyorlar. Yani 5. Gün embriyosu olmuş olur di mi?
benim de 3.gun dondurdular canim ayni cozup 5.gune bekleyeceklerOzman neden dondurmadan 5 olmasını beklemediler