2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar defactodan gebe pantolonu alıp memnun olan var mı. Gri işlemeli bir pantolon beğendim fiyatı da çok uygun
Ya ben aldım mavi kot rengi olanlardan, daha yumuşak geldi kumaşları yazlık gibi.. ama ilk giyişimde bollaştı gibi sanki 1 beden küçük almak lazım veya ilerde sıcaklar ödem falan şişersek iyi de olabilir. Grinin de paçaları nakışlıydı sanki..
Genel olarak güzel fena diil :)

Ben 2. Ayımda heveslendim 3 tane aldım 1 36 beden 2 de 38 beden aldım kilo alır yada şişersem giyerim diye 38 beden olanları bi kaç defa giydim ama okadar bol ki çeke çeke söküldü:)) kaldım 1 pantolona bugün gidip kendi bedenimde alayım bari.

Valla benimde badana bitti çok şükür bugün salon eşyalarım gelecek. Badanacı malesef takarken avizemi kırdı ve salon avizesi 3 avize kullanıyordum biri kırılınca hepsini almam gerekiyor tekrar bir de ona dolaşıyoruz. Cumartesi kadın gelecek salon vitrin eşyalarım falan hep yatak odasında biz kayınpederde kalıyoruz onlar yerleşecek temizlik olacak falan annemde seçim sonrası gelecek onunla da rötuşlar olur geçen geldiğinde eşimle yorganları kaldırdılar bazaya bazayı falan düzenlediler bayramdan sonra inşallah evdeyim çocuk odasını düzenlerim artık. Benimki de akşam gece sabaha karşı bayılıyor tekme atmaya

Günaydın kızlar
Su detaylı ultrasondan ne sorunlar çıkıyor insanin içini sıkıyor
Bizede parlaklık var dediler ama hic takmiyorum onu
Oruç tutuyorum iyiyim çok şükür bebisde hareketli özellikle iftardan sonra
Son 10 gündür kilo almadim sanırım oructan dolayı toplamda 5 kiloyla yola devam ediyorum ilk kez bu kadar az aldim

Günaydın herkese,

Doktora gittim o da muayene etti, evet kalpten çıkan damarlar ters oluşmuş o da bu bilgiyi doğruladı maalesef . Bu durumla doğan bebeklerin %5inde genetik kromozomal bozukluk saptanıyormuş . Dünkü doktor da mutlaka amniyosentez yaptırman gerekir dedi . Ultrason bulguları normal, ailede böyle bir durum yok, kan uyuşmazlığı yok, akraba evliliği vs bizde zaten hiç yoktur aklıma gelebilecek olumsuz etki edebilecek tüm durumları düşünüyorum bizde yok hiç biri ama yine de bundan %100 emin olamazsın dedi . Kalp damarlarının ters oluşmuş olması da çook çok nadir görülen bir durummuş mesela . Sebebi de bilinmiyormuş. Sonuç olarak amniyosentez yaptırmaya karar verdim . İstanbulda amniyosentez yaptıran arkadaşlar hangi hastanede hangi doktora yaptırdınız.. işlem hakkında bilgi verebilir mi ne kadar sürdü 1 kez mi iğne batırıyorlar vs k.bakmayın buraya da yazıp sizin de kafanıza olumsuz düşünceler takılmasına sebep oluyor muyum bilmiyorum . Ama çok üzgünüm ne diyceemi ne düşüneceğimi bilmiyorum .

Ben yaptırmadım bilmiyorum canım. Inşallah sorunsuz sıkıntısız bir şekilde atlatırsın bu dönemi ve sağlıkla evladını kucağına alırsın.

Aynen bende 1 tane siyah ketenlerden almıştım. bel yok ya, sürekli düşüyo.. o lastiği çeke çeke söküldü.. elbise almak lazım hiç biyerde bulamıyorum..

Çok çok geçmiş olsun tekrardan canım takip haricinde bir şey gerektirmiyorsa bana göre şanslısın aslında Ben de amniyosentez yaptıracağım . Peki amniyosentezde bir sıkıntı çıkarsa gebeliği mi sonlandıracaklardı . Bana genetik kromozomal bir hastalık çıkması durumunda gebeliği sonlandıracaksanız amniyosentez mutlaka yaptırmanız gerekir dedi . Ben de yaptıracağım ama inan sonrasını bilmiyorum . Yani olumsuz bir şey çıkarsa ne yapacağımı ne yönde hareket edeceğimi

Aynen bende 1 tane siyah ketenlerden almıştım. bel yok ya, sürekli düşüyo.. o lastiği çeke çeke söküldü.. elbise almak lazım hiç biyerde bulamıyorum..
Aynen elbise en iyisi ben evde hep elbise giyiyorum rahat oluyo trenyol a bak ben geçen sene bi kaç tane almıştım ordan çok da memnunum.

Canım öncelikle kendini sıkma biliyorum çok zor bir süreç ama sıkıntının bebeğe daha çok zararı var. 2 gün boyunca hiç durmamıştı benim bebeğim üzüntümden hissetti heralde sürekli hareket halindeydi gece gündüz..
Doktorum aynı senin durumun bir doktor arkadaşımın başına geldi ve sonuç down sendromu çıktığı için gebeliğini sonlandırdık demişti ben amniyosenteze karar vermeye çalışırken.. Onu duyduğum an yaptırmaya karar verdim ve sonrasında hep kötü çıkarsa naparımı düşündüm. Tabiki eşinle senin aranızda verebileceğiniz bir karar, kimse karışamaz sonuçta.. Herşey gönlünüzce olur umarım.. 2li 3lü temizse kötü bir sonuç alacağını da düşünmüyorum.. içini ferah tut..

Ayda 1 gitmek boyle bisey herhalde insan merkatan catlar yahu :)) benim 3 bebe olmasina ragmen 15 edemiyorum bazen otu bocegi bahaneyle gidiyoruz insallah hersey yolundadir

Hayirli evlat olsun insallah :) masallahh

Ya acikcasi 2.de 7.5 aylikken lojman degistik ne kadar yardimci gelse aileler yetismis olsada sen ister istemez kendi duzenini olusturmak icin biseylere girisiyorsun yorgunluktan kendimi atiyordum resmen bide benim rahimim belki bi sureden sonra buyumuyor bu sebeple bebeleri kasik aramda tasiyorum sezaryen yeri fena aciyor dayanamiyorum o acilara (ki benim agri esigim cok yuksek ntsde 90 sanciyi hissetmiyorum cogu 50de doguma giriyor) ondan erkenden isleri halledip bekleyecegim. Ortanca 2 yasinda onla ugrasmak bile buyuk mesele.

Kızkardeş candır. Gözünüz aydın. İnşallah herşey yolunda olur, iğneler işe yarar.

Kesinlikle amniyosentez için kendini germe. Günümüzde basit bir operasyon. İzmirde yaşıyorum, İstanbulda bir yer tavsiye edemem ama birçok arkadaşım yaptırdı. Sonucu inşallah iyi çıkacak. Burda yanındayız, dualarımız seninle.

Aşıdan geldim kızlar. Geçen sefer vurulur vurulmaz ağrımıştı. Şuan ağrı yok inşallah ağrımaz. Ama kızım çok korkuttu beni. Ebe o kadar uğraştı ki kalp atışı için ama yok duyamadı. Sonra gitti başka el aleti getirdi onunla denedi ama yine yok. En son aşağıya, kasıklarıma doğru denedi de duyduk çok şükür. Kaç gündür aşağıda hissediyorum zaten tekmeleri. Bu kadar aşağıda olması normal mi ya, moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…