2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım bizde Chicco trio love alacağız ama fiyatı 2500 bizim burda. 1250 nerde acaba baktığınız Chicco trio Sprint modeli mi

Yok canım 7-8 gündür hissetmiyorum nerdeyse.. allah büyük elimden bişey gelmiyo.. olağan bişeymiş gibi rutin kontrolü bekliyorum..
Canım arkadaşlara katılıyorum ya acile yada sağlık ocağına Bi git dinle kalp atışını. İnşallah herşey yolundadır zaman kaybetmeden git derim

Yorumlar icin teşekkür ederim kızlar. Kasılma regl agrisi gibiydi ilk defa öyle olunca doktoru arama gereği duydum. Rahim agzi biraz kısaydı ama kapalıydı o yüzden endişe etmedim. Gittiğim doktor 3 haftada bir düzenli olarak detaylı inceliyor zaten. Bu yüzden şanslıyım ki önlem alabildik.

Kızlar defactodan gebe pantolonu alıp memnun olan var mı. Gri işlemeli bir pantolon beğendim fiyatı da çok uygun
Ben dar kot almıstım canım,biraz cabuk esniyo onun dısında rahattım ben,ama eger esnekse büyük alma bedenine göre al esniyo cunku

Cuma gideyim dr a haftaya kontrole çağırınca da yaptırırım belki. Yaptırmayı düşünmüyorum ama yüksek ihtimal.
Valla ben çok tatlı bişey icicem sanıyordum benim her zaman içtiğim çay bile daha şekerli verdikleri icecekten Bende yaptrmycaktm ama 11 kilo alınca nolur nolmaz yaptırayım dedim

Valla ben çok tatlı bişey icicem sanıyordum benim her zaman içtiğim çay bile daha şekerli verdikleri icecekten Bende yaptrmycaktm ama 11 kilo alınca nolur nolmaz yaptırayım dedim
Cidden mi o kadar cok sekerli mi iciyorsun :)) ben icene kadar akla karayi seciyorum evimize giren seker paketi senede 1 filandir o da misafirler icin

sevcan642 arkadasim 7 8 gundur hareket etmedigini dusunuyorsan saglik ocaginda hic olmazsa bi kalp atisini dinlet ama ben ihtimal vermiyorum sen uyurken ediyordur muhtemelen zira coktan gebelik zehirlemesi baslar sende anomaliler bas gosterirdi var mi kendinde tuhaf hissettigin seyler?

Doğuma aşşağı yukari 100 gün kalinca ben de agirlasmadan evin yastik yorgan pamuk ne varsa yikama olayina girdim halilari gonderdim kap kacak indirdim bi yandan bicirikla mucadele derken bugun epey yoruldum. Tam sizar gibi olmustum ki orta kattaki kiraci heyooo ben uyandim hadi bakalim oynasalim demeye basladi gel de uyu

Cidden mi o kadar cok sekerli mi iciyorsun :)) ben icene kadar akla karayi seciyorum evimize giren seker paketi senede 1 filandir o da misafirler icin
3 beyaz benim kankim kız şeker un tuz hayatımın her yerinde aferin bana ama gerçekten çok şekerli içiyorum eşim çay kasiginin ucuyla atar evdeki tum şeker bana gidiyo

Hayırlı sahurlar eylül anneleri :) bugün kontrole gittim detaylı da bebeğim çok hareket ettiği için kalbinin 3 ana damarını net göremedik geçtiğimiz hafta pazartesi günü. Kendi doktorum a rapor yazmış çocuk kardiyoloji ye sevk etti beni.

Ayrıca günde 3 demir hapını kullanmama rağmen değerlerim düşüşe devam etmiş. Doktorum demir baglamasinda sorun olduğunu bu durumun önüne geçmek için 3 tane iğne yazdı yarın acile yatışım yapılacak damardan serumla takviye edilecekmiş.

Bugün bebeğimin cinsiyeti netleşti bir kızımız daha olacakmış çok mutluyum ❤ 890 gr olmuşuz boyumuz da 33 cm civarı dedi doktorumuz :)

Maşallah canım boyu posu yerinde olcak anlaşılan rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi yavrularımıza inşallah

Chicco güzelmiş sürüş konforuna bakıp kıyas yaptın mı?

Günaydın kizlarr 1 bucukta da benim randevum var rutin kontrol en son 27 nisan da ayrintiliya gitmiştik . Çok merak ediyorum bebeğimi kilosunu özellikle :)
dün gece hiç gormedigim şekilde gördüm karnimi bebeğim resmen dönüyor gibiydi Karnım uzun süre dalgalandi müthiş birsey :))
Hep tekme şeklinde hissettiğim için gece bi tuhaf hissettim çok mutlu oldum
Son gittiğimizde yani 1 ay önce 405 gramdi ve doktor annesini sömürüyo demişti :)
Bakalım ne ağırlığa geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…