2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    348

Ilk gebeliğim riskliydi benimde. Oğlumun plesantası ayrılmıştı. Bır profa, bırde özel bır hastanede uzmana görünüyordum. İçim daha rahat edıyordu ıkı göz olunca. Allah şifa versin canım.


Tamponun sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Bence ıltıhabı tetıkler. Tabı o zamana daha cok var. Druna danışırsan burayada yaz olur mu? Merak ettim bnd.
 
Hayır canım duymadım hiç geçmiş olsun. Elinden fiili bişey geleceğini zannetmiyorum dua dua dua. Allah sağlıkla sıhhatle size bağışlasın yavrunuzu. Hem doktor korkulacak bişey yok demiş strese girip kendini de bebeğini de üzme.
 

Ben de progestan kullanıyorum belki de ondan oluyor. Sirkeli su ile yüzeysel yıkama yapılabilir deniliyor ama bilemedim.
 

Deniz havuz iyidir,hatta yuzmek diyelim :)
Ama cok kalabalik yerlerde olmamak,oyleysede sabah erkenden girmek daha iyidir.
Cabuk enfeksiyon kapan biri degilsen daha da iyi tabii.
Tampon daha zararli olabilir diye dusundum sistikce baski vs.
 
Yok canım 7-8 gündür hissetmiyorum nerdeyse.. allah büyük elimden bişey gelmiyo.. olağan bişeymiş gibi rutin kontrolü bekliyorum..

Canım gitsen bir doktora ya da sağlık ocağına. İçin rahat etsin diye diyorum... Kendi kendini yiyorsundur eminim.
 
Kızlar ben arabaya karar verdim gibi gibi :) casual vista trona veya chicco trio love alıcam :) bursada en son chicco ya 1250 dediler ama pazarlık yapmadım bayrama gidince pazarlıkla 1000 e düşerse alırım, casualda zaten 900-1000, ikiside baston oldugu için tercih ediyorum acep doğru karar mı :)
 
Travel mi bunlar Doğumdan itibaren kullanılıyor mu? Arabanız warsa bi de oto koltuğu gerekecek çünkü o yüzden travel daha mantıklı bence. Ben peg perego book51 elite alacağım.
 
Travel mi bunlar Doğumdan itibaren kullanılıyor mu? Arabanız warsa bi de oto koltuğu gerekecek çünkü o yüzden travel daha mantıklı bence. Ben peg perego book51 elite alacağım.
Evet canım bunlar travel, netten bakabilirsin, chiccoya bayılıyorum zaten 3lü şekilde o da, araba var hatta bagaj sorunum yok ama ailelere uzağız tatile gittiğimizde bagaj çok büyük oldugu halde full doluyo peg pragoya bakmıştım ama ben çok bütçe ayırmak istemiyorum arabaya, bu sene tayinimiz çıkabilir falan battığımızın resmidir taşın, et, ev tut, çok masraf çıkıcak kendi arabamız var bide bende çalışıyorum falan, travelda kraftlara falan baktım ama çok devasa geldiler bana ya
 
Yok canım 7-8 gündür hissetmiyorum nerdeyse.. allah büyük elimden bişey gelmiyo.. olağan bişeymiş gibi rutin kontrolü bekliyorum..

Canım belki gece hareket ediyordur o yüzden farkına varmıyorsundur ayrıca Allah korusun bişey varsa sana zarar vermeye başlar kontrole çok varmış.daha neden bekliyorsun doktoruna git kovacak değil ya söyle durumu ya da sağlık ocağına git kalbin.dinlesin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…