2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

ben geçen sefer disney marka bir hastane çıkışı almıştım.

bu sefer öyle 10'lu 20'li almayı düşünmüyorum. tulum, eldiven ve şapkadan oluşan bir 3'lü set alırım 2-3 tane. kirlendikçe değişiyo zaten.
içine düz bir body giydiririm görünmüyor nasılsa. ikili takım oluyor ya sette bir de, ben ilk başlarda bebeğin başından geçirmekte çok zorlanıyodum kıyafetleri hep tulum giydirmiştim o yüzden ikili takımlar kalmıştı hep.

tulum alırken de tek bacağında çıtçıt olanlar çok zorlamıştı beni ilkinde, diğer bacağı kıvırıp sokmaya korkuyordum, çıtçıtı ortadan gelip 2 bacağpğın da ortasında olan tulumları kullanmıştım hep. bu sefer 2. diye tecrübeli olur muyum yine tırsak mı olurum bilmiyorum:) gerçi artık bebeğin kolunun bacağının kolay kolay kırılmadığını öğrenmiş oldum en azından:)

Günaydın güzel anneler
Herkes hastane çıkışı konuşmuş ama kimse örnek atmamış yahu Aldıklarınızın resmini de atın da fikrimiz olsun

Canım ben şimdi evim değilim kayınpederdeyim evin işleri bitmediği için geçince çeker hepsini gönderirim.

Sebamed kulladım hep oğlumda. Herşeyi işimi gördü. Bebeklerınıze bebeyağı kullanmamanızı önerırım. Ciltleri çok hassas oldukları için ağır geliyor.

İyi akşamlar hanımlar. Artık bizde yavaştan başladık bişeyler almaya. Araba bakıyorduk nette indirimde olunca eşim alalım dedi. bize gönderilen. Bej rengi daha güzel dimi kızlar. Değiştireyim mi

Krem almayı düşünüyorsun ama onun temızliği ile nasıl uğraşacaksın. Cunku yerı gelıyor yerde katlıyorsun, bagajda duruyor. Çabuk kirlenıyor yani.

Viksi hamile iken kullanmıyorsun di mi? Zararlıymış çünkü.

günaydın kızlar
sabah tartıya çıktım ve canım sıkıldı
yine kilo almışım

Sen yıne az alıyorsun, ben napayım Hem alacaksın tabi, buyuyorlar artık.

evet hareketlerini hissedince sanki zaman daha rahat geciyo. Ilk 4 ay gecmek bilmemisti öyle mi böyle mi diye düsünmekten. Benim doktorum da türkiyeye gidicem diyince bence orda da bi baktir icin rahat etsin demisti. Hatta tüp bebek icin türkiyeye yönlendiriyomus. Neyse sen de en azindan icine sinen birini bulmussun :)

Ben tiroid ameliyatı oldum. Tiroid bezim tamamen yok. Benimde 2 hafta önce 3.60'a çıkmıştı. Hemen ilacın dozunu yükselttik. Doktorum daha önce 4'e 5'e çıkıyo değerler farketmiyolar o zaman sıkıntı olur demişti. Yarın kontrolüm var bakalım bende sorucam bir zararı olmuşmudur diye

Hadi geçmiş olsun canım, bende dün vuruldum çok şükür hiç ağrım olmadı bu sefer:) haziranda gideceğim bende kan değerlerime bakacaklar.

günaydın :) ya evde oturmak ne kadar sıkıcıymış. Ben hamilelik bitene kadar ne yapıcam

günaydınlaaarrr
şuraya hastalıktan kırılan bi hamile çizelim

iyileşemiyorum 1 haftadır sürekli hastatym

Bence 20 li takım varsa bide 5 li takımdan al bi iki tane biliyosun bebekler hızlı büyüyor benim annem herşeyini 3 6 ay arası aldı inan onlar bile minicik geliyo ben 0,3 ay az almayı düşünüyorum oğlun tombiş olabilir veya hızlı gelişebilir ona göre devamında doğduktan sonra voyuna kilosuna göre almak daha mantıklı geliyo çok abartmıycam ben o yüzden

canım kilolu hamile kalınca her bir gram dert oluyor bana

günaydınlaaarrr
şuraya hastalıktan kırılan bi hamile çizelim

iyileşemiyorum 1 haftadır sürekli hastatym
geçmiş olsun canım

Bebekte idrar torbasında kaçak olması böbreklere birikim sağlıyormuş bebekte böbrek reflüsü deniliyormuş. 2mm şuanlık inşAllah daha da büyümez , 4 mm veya 6mmden sonrası sıkıntı olabliliyordedi doktor. Eğerki büyürse ne yapacagımız neler olacagı hakkında ise bilgi vermedi.

Evet canım nakışlı olan:) bugün gelecek kargo. Aslında hala 36 beden ilk gebeliğimden kalan pantolonları giyiyorum ama bir tanesinin penyeyle birleşen kot yeri sıkıştırmaya başladı tahat edemedim 38 aldım bu sefer giyerim inşallah doğuma kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…