- 30 Mart 2018
- 22
- 25
- 18
- 39
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.741
Kızlarrr hastane çıkışı alanlar fikir amaçlı paylaşabilir mi? Ben hala oğluma güzel bir hastane çıkışı bulamadım. Hep çok abartılı şeyler var yada çok desenli. Ben kibar göz yormayacak birşey istiyorum. Ama yok malesef bulamadım.
Bir de 10 parça hastane çıkışları için uygun fiyat aralığı ne sizce? Ben bazı fiyatları çok şişirilmiş görüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Günaydın güzel anneler
Herkes hastane çıkışı konuşmuş ama kimse örnek atmamış yahuAldıklarınızın resmini de atın da fikrimiz olsun
Kızlar bir sorum daha var. Bebek bakım ürünü olarak ne aldınız veya almayı planlıyorsunuz?
Mustela, sebamed, unibaby, nivea, chicco bir çok markanın ürünü var. Sizce hangi marka daha iyi hangisini seçmeliyiz.
İyi akşamlar hanımlar. Artık bizde yavaştan başladık bişeyler almaya. Araba bakıyorduk nette indirimde olunca eşim alalım dedi. bize gönderilen. Bej rengi daha güzel dimi kızlar. Değiştireyim mi
Sivilce lekelerine de çok iyi geliyomuş :)
Sen böyle anlatınca bende viks kullanıyorum herşeye. Sinek ısırığı, sivilce, ağrı vs. Herşeye viks sürüyorum :) bi ara kokusunu çok seviyorum diye geceleri el kremi olarak kullanıyodum
günaydın kızlar
sabah tartıya çıktım ve canım sıkıldı
yine kilo almışım
evet hareketlerini hissedince sanki zaman daha rahat geciyo. Ilk 4 ay gecmek bilmemisti öyle mi böyle mi diye düsünmekten. Benim doktorum da türkiyeye gidicem diyince bence orda da bi baktir icin rahat etsin demisti. Hatta tüp bebek icin türkiyeye yönlendiriyomus. Neyse sen de en azindan icine sinen birini bulmussun :)Aynen ultrason fotosu istemezsen vermiyorlar
Ben doktorumu değiştirdim yeni doktorum baya ilgili resmen eşim ve benle bir saate yakın muhabbet etti Türkiye hakkında konuştuk bizim eşimle tanışmamız vs
Bilgisayar ekranındaki Van fotoğrafı favori fotosuymuş
baya tatmin oldum ilk doğumumdaki doktorum doğum izininde olunca hastahanede bi doktora başaldım genç sempatik biri lakin tecrübesiz geldi bana profosyenel değildi
Beni de ayda bir çağırıyor hareketleri hissedince ben artık o kadar da gitmek istemiyorum :)
Ben tiroid ameliyatı oldum. Tiroid bezim tamamen yok. Benimde 2 hafta önce 3.60'a çıkmıştı. Hemen ilacın dozunu yükselttik. Doktorum daha önce 4'e 5'e çıkıyo değerler farketmiyolar o zaman sıkıntı olur demişti. Yarın kontrolüm var bakalım bende sorucam bir zararı olmuşmudur diyeKızlar bugün sağlıkocağında tahlil yaptırdım Tsh 2.50 olması lazımken 3.36 çıktı sizlerde de böyle olan var mı bebeğime etkisi olmuşmudur bi doktor beni çok korkutmuşdu böyle çıkınca çok moralim bozuldu
Hadi geçmiş olsun canım, bende dün vuruldum çok şükür hiç ağrım olmadı bu sefer:) haziranda gideceğim bende kan değerlerime bakacaklar.İkinci tetanozu oldum bugün bide 25 kasıma doğumdan sonra aşı için gün verdi :) kanda verdim tüm değerlerime bakılsın bir. Haziranda ve ağustosta kontrol içinde gün verdi genel kontrol yapılacakmış
Canım ben şimdi evim değilim kayınpederdeyim evin işleri bitmediği için geçince çeker hepsini gönderirim.
Gecmis olsun canim dikkat et kendinegünaydınlaaarrr
şuraya hastalıktan kırılan bi hamile çizelim
iyileşemiyorum 1 haftadır sürekli hastatym
Bence 20 li takım varsa bide 5 li takımdan al bi iki tane biliyosun bebekler hızlı büyüyor benim annem herşeyini 3 6 ay arası aldı inan onlar bile minicik geliyo ben 0,3 ay az almayı düşünüyorum oğlun tombiş olabilir veya hızlı gelişebilir ona göre devamında doğduktan sonra voyuna kilosuna göre almak daha mantıklı geliyo çok abartmıycam ben o yüzdenGünaydın kızçeleerr nasılsınız. Benim salon eşyalarım geldi şükür tv de salona geçti bir teledünyadan gelip bağlamaları gerekiyor. Alışveriş listemi yaptım araç gereçler anne bebek ürünleri bunda sıkıntı yok az çok ne alacağım belli ama kıyafet konusunda tıkanıp kalıyorum yenidoğan,-0-3 ve 3-6 almayı planlıyorum aldıklarımda var ama kaçıncı aydan kaç tane ne var tam bilmiyorum bir ayırıp saymam lazım
ama 20 li bir hastane çıkışı var içinde biraz süslü hastanede giydirmeye bir alt üst takım, yine daha sade bir alt üst takım, tulum, iç badi, iç zıbın, ikişer tane ağız mendili, şapka, eldiven var ayrıca havlu ve battaniyesi var aklımda kalan. Aldığım ayrı alt üst dış zıbınlı takımlarda var 5-6 tane oldular. Şimdi annem ben 10 lu bir takım daha alayım dedi battaniyeli, iki tane de 5 li takım alalım dedik fazla mı olur ben daha internetten buradan beğendiğim güzel tulumlardan alt üst takımlardan almak istiyorum yetmeyecek gibi geliyor
Kızlar merhaba bugün detaylımız vardı.Çok şükür bebeğim iyi sadece çok hareketli değil dedi biraz daha hareketli olabilir ama sıkıntılı bir durum yok dedi.Benim sağ gögsümün altında inanılmaz bir agrı oluyodu öyleki sırtıma vuruyo sancısı ben bebek büyüdüğü içindir diye düşünürken meğerse safra kesesinde polip olduğunu söyledi kötü huylu değil ama irili ufaklı birkaçtane var dedi kendi doktoruna sor ve ona göre tedavi yöntemi belirler dedi.Biraz araştırdımda kolestrolden dolayı olabilirmiş bide allah korusun ileri boyutta olması kansere yol acabiliyormuş..sormak istediğim böyle bişeyle karşılaşan varmı.yarın kendı dr.uma gitcem hem raporu göturcem hemde bu durumu sorucam
canım kilolu hamile kalınca her bir gram dert oluyor banaSebamed kulladım hep oğlumda. Herşeyi işimi gördü. Bebeklerınıze bebeyağı kullanmamanızı önerırım. Ciltleri çok hassas oldukları için ağır geliyor.
Krem almayı düşünüyorsun ama onun temızliği ile nasıl uğraşacaksın. Cunku yerı gelıyor yerde katlıyorsun, bagajda duruyor. Çabuk kirlenıyor yani.
Viksi hamile iken kullanmıyorsun di mi? Zararlıymış çünkü.
Sen yıne az alıyorsun, ben napayımHem alacaksın tabi, buyuyorlar artık.
geçmiş olsun canımgünaydınlaaarrr
şuraya hastalıktan kırılan bi hamile çizelim
iyileşemiyorum 1 haftadır sürekli hastatym
Ben de tam tersi düşünüyorum:) evde olmak mükemmel biseymis oh gel keyfim gelgünaydın :) ya evde oturmak ne kadar sıkıcıymış. Ben hamilelik bitene kadar ne yapıcam
Evet canım nakışlı olan:) bugün gelecek kargo. Aslında hala 36 beden ilk gebeliğimden kalan pantolonları giyiyorum ama bir tanesinin penyeyle birleşen kot yeri sıkıştırmaya başladı tahat edemedim 38 aldım bu sefer giyerim inşallah doğuma kadar.Ya ben aldım mavi kot rengi olanlardan, daha yumuşak geldi kumaşları yazlık gibi.. ama ilk giyişimde bollaştı gibi sanki 1 beden küçük almak lazım veya ilerde sıcaklar ödem falan şişersek iyi de olabilir. Grinin de paçaları nakışlıydı sanki..
Genel olarak güzel fena diil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?