2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın güzel anneler. Dün eşim rahatsızlandı soğuk algınlığı anında bana da geçti heralde boğazım çok acıyor burunlar tıptıkalı
Sıkıntısı olan arkadaşları gördüm çok sayfa olmuş hepinizi tek tek alıntılayamadım ama bebişleriniz inşallah durabildiği kadar uzun durur tombik tombik doğar sonra
Rabbim şifa versin, onları büyütsün

kalça çıkıklığı degil dimi sadece içe dönüklük var dedi doktor.. bak ben bide kalça çıkıklıgı sanıyorum,,, o o kadar sıkıntı bile olmaz , 6. aydan sonra düzeliyormuş kendinden
Kalça cikikligini simdi anlaşılmıyor doğunca anlasilirmis inşaallah o yoktur

Bana dr radyologlar daha küçük ölçebiliyo demişti :) kaşar ye canım kalsiyum deposu gerçekten fark ettiriyo bebeğe...saglıkla kucağımıza alalım da şu tosbikleri Allahımın izniyle...kiloları önemli değil ablam 2250 doğurdu şimdi maşallah toparladı bile kendini :) ay yeğenimi ösledim

Kolay gelsin canım çok zor tek başına
Niye yardım etmiyo sen söyle birlikte yapalım diye

Acayip mide yanmam var bütün yemek borumdan aşağı kadar hissediyorum geçmiyor ama sürekli
İlk 4 ay da bulantılı geçti kusmalı falan.

Evet 200 lerden düştük valla benim de hapyy moma göre 97 günüm önden gidiyoruz hep regli tarihi belli olmadığı için hangisini baz alcaz bilmiyorum ama sezeryanda erken oluyormuş bakalım bizimki ne olur zaman var daha bu arada sezeryan için 14 gün önce çok fazla değilmi canım 2 hafta yani 37 demi yapıyolar sezeryanı

Happy mom uygulaması 40 haftaya göre oluyor sezeryanda da 38 de alıyorlar genelde

angelone ah canım ahh benimde 2+ çıktı 24 saatlik biriktirmistim o da 1160 çıktı yani 1 gramdan fazla. Bugün gitcem bende sonuç göstermeye. Tansiyon sıkıntım yok. Galiba benim böbreklerim de sıkıntı var. Tek merak ettiğim bu durumda normal doğum mu olur sezaryen mi sorucam bakalim sana da geçmiş olsun canim İnsallah bir sorun çıkmaz

Amin canım, sana da geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir. 11/7 çıktı bugün tansiyonum normal ama niye böyle oldu anlamadım. Sersem gibiyim şuan. Ağlamaktan başım ağrıdı, memlekete de gidemiyorum. Şeker yükleme sonucunu bekliyorum

Selam kızlar bende kontrolden geldim 942 gram 48 cm olMuş minik kızım .
Şeker 148 çıkınca sağlık ocağında , bu doktor 100 lük yükleme isticek sandım ama sadece aç karnına kan aldilar.son 3 ayda kandaki şeker değerini gösteren bi test varmış onu yapacaklarmis.
Sonuç 2 saat sonra çıkacak demislerdi haber bekliyorum bakalim

Benim ara ara yükseliyor , şuan başım dönüyor gözlerim kararıyor ama tansıyon bence düşük geldi 11-8 çıktı. Allah yardımcımız olsun

Canım o idrarda protein çıkma olayı bende de oldu.Sağlık ocağında enfeksiyon var mı diye idrar vermiştim protein+2 çıkmıştı çok korktum tabi doktoruma gösterince pek doğru çıkmıyo oranın sonuçları dedi inanmadı.Tekrar idrar verdim protein negatif çıktı.Yani idrarda protein yokmuş o yüzden çok takılma o test sonuçlarına.Tabi yine dikkat etmek lazım tuzu fazla kaçırmamak gerekiyo ama sana resmen hiç tuzlu bişey yemiyceksin demiş saçmalık.Bence tekrarla testini başka bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…