2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın herkese. hamileliğimin başından beri ilk defa tartıldım. 3 kilo almışım. 57'dim 60 olmuşum. Benim gibi az kilo alan var mı? Bana biraz az geldi bebeğim zayıf değildir umarım...
27. haftanın içindeyim 5 kilodayım bende bebişte 1 kilo civarıydı :) ilk hamileliğimide 7 kilo ile tamamladım oğlum 3,500 gr doğdu önemli olan bebişin aldığı kilo tabiki merak etme o yeteri kadar büyüyordur

günaydın kızlar. Dün 2. doz tetanozu yaptırdım, ilki hiç ağrımamıştı ama şimdi kolumu kaldıramıyorum. 25+4 olduk 10 kilo almışım ben de. Bebek hiç hareket etmiyo, günde 1 kez belli belirsiz bi his. Dün kalp atışını dinledi aile hekimindeki ebe, normal dedi. Bi de anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur genelde uyku düzeni falan benzer dedi. Bizimki uykucu olacak gibi. Ayrıca yarım saatten fazla yürümek, ayakta kalmak yok dedi. sağ tarafa yatmak yok, sırtüstü yatmak yok. Bebeğin hareketini hissetmek için de çikolata üstüne bolca su içip sol tarafına yat dedi.

Kızlar Bursa'da 4D renkli ultrason bakan hastane ve ücretini bilen var mı? Bebegimin yüzünü renkli de gormek istiyorum da :)

kalça çıkıklığı degil dimi sadece içe dönüklük var dedi doktor.. bak ben bide kalça çıkıklıgı sanıyorum,,, o o kadar sıkıntı bile olmaz , 6. aydan sonra düzeliyormuş kendinden

Ben gebelik şekerimden dolayı tatlı yiyemiyorum bu ara bakalım perşembe endokrine gidicem tekrar ölçümlerim iyi evde fena değil yani ama her aklıma estiğinde de tatlı yiyemicem malesef çünkü normal yemekte bile diyeti kaçırınca yükseliyor biraz. Çok da aram iyi değil gerçi ama bende dondurmaya bitiyorum bu ara ve şeker ölçümünden beri yemiyorum meyveyle idare ediyorum o zaman hareketleniyor

Valla sagda rahatim çoğunlukta oyle yatıyorum. Cok sukur sorun yok. Arada yuzustu yatıyorum belim de dinleniyor hem.

Günaydın herkese. hamileliğimin başından beri ilk defa tartıldım. 3 kilo almışım. 57'dim 60 olmuşum. Benim gibi az kilo alan var mı? Bana biraz az geldi bebeğim zayıf değildir umarım...

Senin kilo almanla bebeğin hiç alakası yok canım o alacağını alır merak etme benim işyerinden arkadaşım 30 kilo almış hamileliğinde ama bebeği 2.400 doğmuş. Gün içerisinde yumurta, süt, peynir, ceviz badem gibi şeyleri tüket düzenli beslen yeterli. Ben 8 kilo aldım 1 haftaya yakındır şekerden dolayı diyet yapıyorum yoksa sanırım 9-10 kilo almış olurdum bebeğin kilosu 2 hafta önce 500 gr dı 2 gün gerideydi haftaya gidicem bakalım kaç olmuş olacak karnım birden büyüdü gerçi ama

Moralim bozuk kızlar yaa
İdrar, kan ve şekerli suyu içtikten sonra muayene oldum. İdrarda +1 protein çıkmış. Doktor kesinlikle tuz kullanmıyorsun dedi. Peynir zeytin salça gibi tuz içeren gıdalardan uzak dedi. Yiyeceksen de tuzsuz peynir zeytin. Bir sonraki kontrolde yine bakalım geçmiş mi diye dedi. +3 olursa sıkıntılıymış. Tansiyon için. Üstüne yolculuk yapmanı da önermiyorum dedi 2 saatten fazla süren yolculuk olmasın dedi. Uçak bile olsa yorucu olur, havalar sıcak dedi. Moralim bozuldu yaaa. Tatil olaa da aileme gitsem diye bekliyordum

Ben ilk hamileliğimde 17 kilo almıştım şimdi 3 kilo alınca şaşırdım bu hamileliğim çok hareketli geçiyor ilkinde yatıyordum ondan herhalde

Al benden de o kadar. Hamileyken hasta olma rekorunu kırdım. Daha ıkı hafta önce bıttı antıbıyotıgim. Artık ilaçta alamam. Bağışıklığım yerlere düştü gebeyken. Ne yapacağımı bilmiyorum bende

Kızlar hamilelikten sonra genital bölge de kararma sorunu yaşayan varmı? Benim zaten normalde de biraz koyuluk vardı ama hamilelikten sonra çok fazla arttı. Çok moralim bozuluyor

Çok normal, koltuk altında da olacak kararma. Doğumdan sonra zamanla açılacak. Hiç merak etme.

yaa tek benmiyim şekerli ve hamurlu yediğinde rahatsız olan hiç canım çekmiyo meyve bile yediğimde korkuyorum ağzımın tadı değişiyo acı bir tad oluyo ve ben bundan nefret ediyorum.25 haftalık oldum hala ağzımın tadı tuzu yok aşerme olayıda hiç olmadı ama bu iştahsızlığıma rağmen 58 ile kaldım 69 oldum

Canım çok zayıf olan sen miydin o zaman normal aldığın kilo ben ilk hamileliğimde 17 kilo alınca bir anlık şaşkınlıkla yazdım

Aman saglikla ilgili bi sorun olmadiltan sonra ye gitsin canim...zaten dogumdan sonra hepimiz zayiflama gruplarinda olucaz orda hepberaber veririz kilolariiii

+1
+1 yediklerinden de cikabilir ama mutlaka duzenli takip et.gerekirse 24 saatlik idrar iste

Valla sagda rahatim çoğunlukta oyle yatıyorum. Cok sukur sorun yok. Arada yuzustu yatıyorum belim de dinleniyor hem.
Ben 5 aydır yüzüstü yatamıyorum nasıl özledim öylece yatmayı gobegim bana daha ilk aylardan engel oldu yatamadım öyle.

Kızlar gunaydin ben dün n11 den banyo seti ve bakim seti sipariş ettim. Babymalldan alıyordum tam n11 de daha uygun buldum. Bakım setinin içinde tarağı tırnak makası fircasi ateş ölçer ve burun aspitoru de var. Bir bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…