2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım özelde kendi doktorum yaptırdı testi, sağlık ocağı olsa güvenemezdim bende. Tansiyonum da hep 13 civarı çıkıyor büyüğü, sağlık ocağında ölçtürdüğümde. Sonraki kontrolde yine yaptıracak idrar tahlili

Kızlar detayli da bebeğim haftasından 10 gün küçük çıktı. Doktor takip edecwgiz dedi 10 gün sonra tekrar detaylı var. Çok uzuldum ama doktorum gelişme geriliği son 3 ayda olur geç dollenmedir dedi. Bizim çocuklar hep zayıf doğdu nedense benim iki kızım ablamin ve kardeşimin çocukları 3kg goren olmadı henüz. Zayıf doğması sıkıntı olmaz da sağlık sorunu olmaz inşallah dua edin lütfen.

Pardon canım yanlış anlamışım o zaman doktorunu dinle dikkat et ama kendini üzüp yıpratma tansiyon stresten de yüksek çıkıyo.Bol su tüket inşallah korktuğun gibi olmaz büyük tansiyon 14ten büyük çıkınca tehlikeli oluyo benim bildiğim

İnşallah önemli bişey deildir canım dediğin gibi zayıf olmasını çok kafaya takma toparlar kuzucuk doğduktan sonra.Başka kötü bişey olmasında.Bol kaşar,muz,yumurta,süt tüket canım.Rabbim bebeklerimize saglık sıhhat versin

Protein +3 le 36 haftada acil sezeryan a alındım ben. Sanırım öyle durumlarda sezeryan oneriliyo.

Dr banada bayramda yolculuğa izin vermedi 7 saat gideceğim yer, çok uzun bır mesafe dedi. Uçakla gıdebilirsin dedi. 4 saatten fazla seni ve bebeği çok yorar dedi. Uçakla gitme şansın yokmu? Aslında ablam 7 aylıktı nerelere nerelere gıttı.

Aman saglikla ilgili bi sorun olmadiltan sonra ye gitsin canim...zaten dogumdan sonra hepimiz zayiflama gruplarinda olucaz orda hepberaber veririz kilolariiii

Zayıfla gruplarının adı ne ? Baya ıhtıyacam olacak böyle şeylere. Şuan o kadar şişkoyum ki

Kızlar kontrolden çıktım. 660 gr 27 cm bebeğim. Uygulamaya göre bakınca boy biraz kısa sanki ama doktorum günüyle uyumlu olduğunu söyledi.
Babasıda uzun aslında bu ay süt ve kaşara biraz daha yoğunlaşıcam bakalım. İnşallah faydası olur. Ayrıca şeker yüklemesi de istedi doktorum haftaya da onu yaptırırım inşallah

Bend e bunu sordum doktora yediğin ictiginle ilgisi yok dedi. Genetik sanırım bakalım hayırlısı. 2550 gr doğdu benim kızım ilk ay 4300 olmuştu:)) doğduktan sonra hemen toparliyolar neyseki.

Annem de kızdı ağlama bebek de etkilenecek diye. Bugün çok duygusal oldum canım dikkat edicem artık

Kızlar 3 4 gündür geceleri bebek karnımda toplanıyo top gibi oluyo.Bu durum çok rahatsız ediyo beni sanki erken doğum yapicakmışım gibi hissediyorum korkuyorum.Benim gibi bi durum yaşıyan var mı.Yarın doktora gidip sormak istiyorum ama yine de korkuyorum

Vücutta ödem ve yüksek tansiyon eşlik ederse o zaman ciddiye alın kızlar.

Benimki de tosun olacak sanırım.
Geçen hafta 900 grdı. Çok çabuk kilo alıyor sanırım yediklerimle ilgili çay ve kahveyi hayatımdan çıkardım her gün süt,peynir,meyve bol bol yiyorum.

Canım uçakla gitmem için de yaşadığım yerden izmire arabayla, izmirden uçakla İstanbul’a. İstanbuldan arabayla tekirdağa gitmem gerekecek. Ona bile sıcak bakmadı doktorum. Oysa rahim ağzım kapalı açıklık yokmuş, suyum gayet iyiymiş ama işte doktor takıntılı sanırım. Uzun süre evde oturduğumda bile kalçam ağrıyor, o da tedirgin ediyor yolda nasıl olur diye

Bend e bunu sordum doktora yediğin ictiginle ilgisi yok dedi. Genetik sanırım bakalım hayırlısı. 2550 gr doğdu benim kızım ilk ay 4300 olmuştu:)) doğduktan sonra hemen toparliyolar neyseki.
Aynen sizin aileden gelen bi durum olabilir canım bak ne güzel doğumdan sonra toparlıyomuş çabucak korkma bence yine öyle olacaktır :)

Gece 2 de ağrılar dayanılmaz oldu acile gittim serum verdi 2 tane , tahliller yapıldı sonuçta enfeksiyon var antibiyotik kullanmak zorundasın dedi. Üzüldüm bu antibiyotik işine ama kullanmamak daha çok zarar veriyormuş verdiğim antibiyotiğin hicbir zararı olmayacak bebeğine dedi ben ağlayıp zırlayınca:)))) of allahım hayırla sağlıkla eylül ayına varıp bebekleri kucağımiza sağlıkla huzurla alsak artık. Biktim stresten. Rapor da verdi evde yatıyorum şimdi of pof diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…