- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.261
Canım özelde kendi doktorum yaptırdı testi, sağlık ocağı olsa güvenemezdim bende. Tansiyonum da hep 13 civarı çıkıyor büyüğü, sağlık ocağında ölçtürdüğümde. Sonraki kontrolde yine yaptıracak idrar tahliliCanım o idrarda protein çıkma olayı bende de oldu.Sağlık ocağında enfeksiyon var mı diye idrar vermiştim protein+2 çıkmıştı çok korktum tabi doktoruma gösterince pek doğru çıkmıyo oranın sonuçları dedi inanmadı.Tekrar idrar verdim protein negatif çıktı.Yani idrarda protein yokmuş o yüzden çok takılma o test sonuçlarına.Tabi yine dikkat etmek lazım tuzu fazla kaçırmamak gerekiyo ama sana resmen hiç tuzlu bişey yemiyceksin demiş saçmalık.Bence tekrarla testini başka bi yerde
Amin canım, bekleyip takipte olucaz artıkBenim ara ara yükseliyor , şuan başım dönüyor gözlerim kararıyor ama tansıyon bence düşük geldi 11-8 çıktı. Allah yardımcımız olsun
Pardon canım yanlış anlamışım o zaman doktorunu dinle dikkat et ama kendini üzüp yıpratma tansiyon stresten de yüksek çıkıyo.Bol su tüket inşallah korktuğun gibi olmaz büyük tansiyon 14ten büyük çıkınca tehlikeli oluyo benim bildiğimCanım özelde kendi doktorum yaptırdı testi, sağlık ocağı olsa güvenemezdim bende. Tansiyonum da hep 13 civarı çıkıyor büyüğü, sağlık ocağında ölçtürdüğümde. Sonraki kontrolde yine yaptıracak idrar tahlili
Yillarin mide hastasi olarak gaviscon diyorum. Rennie göre daha masum hemde. Ama.gaviscon u içtikten sonra bişey yiyip içmeseniz daha etkili olur.Hadi bakalım güzel haberlerle dön bakalım
İnşallah önemli bişey deildir canım dediğin gibi zayıf olmasını çok kafaya takma toparlar kuzucuk doğduktan sonra.Başka kötü bişey olmasında.Bol kaşar,muz,yumurta,süt tüket canım.Rabbim bebeklerimize saglık sıhhat versinKızlar detayli da bebeğim haftasından 10 gün küçük çıktı. Doktor takip edecwgiz dedi 10 gün sonra tekrar detaylı var. Çok uzuldum ama doktorum gelişme geriliği son 3 ayda olur geç dollenmedir dedi. Bizim çocuklar hep zayıf doğdu nedense benim iki kızım ablamin ve kardeşimin çocukları 3kg goren olmadı henüz. Zayıf doğması sıkıntı olmaz da sağlık sorunu olmaz inşallah dua edin lütfen.
Protein +3 le 36 haftada acil sezeryan a alındım ben. Sanırım öyle durumlarda sezeryan oneriliyo.angelone ah canım ahh benimde 2+ çıktı 24 saatlik biriktirmistim o da 1160 çıktı yani 1 gramdan fazla. Bugün gitcem bende sonuç göstermeye. Tansiyon sıkıntım yok. Galiba benim böbreklerim de sıkıntı var. Tek merak ettiğim bu durumda normal doğum mu olur sezaryen mi sorucam bakalim sana da geçmiş olsun canim İnsallah bir sorun çıkmaz
Moralim bozuk kızlar yaa
İdrar, kan ve şekerli suyu içtikten sonra muayene oldum. İdrarda +1 protein çıkmış. Doktor kesinlikle tuz kullanmıyorsun dedi. Peynir zeytin salça gibi tuz içeren gıdalardan uzak dedi. Yiyeceksen de tuzsuz peynir zeytin. Bir sonraki kontrolde yine bakalım geçmiş mi diye dedi. +3 olursa sıkıntılıymış. Tansiyon için. Üstüne yolculuk yapmanı da önermiyorum dedi 2 saatten fazla süren yolculuk olmasın dedi. Uçak bile olsa yorucu olur, havalar sıcak dedi. Moralim bozuldu yaaa. Tatil olaa da aileme gitsem diye bekliyordum
Aman saglikla ilgili bi sorun olmadiltan sonra ye gitsin canim...zaten dogumdan sonra hepimiz zayiflama gruplarinda olucaz orda hepberaber veririz kilolariiii
Bend e bunu sordum doktora yediğin ictiginle ilgisi yok dedi. Genetik sanırım bakalım hayırlısı. 2550 gr doğdu benim kızım ilk ay 4300 olmuştu:)) doğduktan sonra hemen toparliyolar neyseki.İnşallah önemli bişey deildir canım dediğin gibi zayıf olmasını çok kafaya takma toparlar kuzucuk doğduktan sonra.Başka kötü bişey olmasında.Bol kaşar,muz,yumurta,süt tüket canım.Rabbim bebeklerimize saglık sıhhat versin
Annem de kızdı ağlama bebek de etkilenecek diye. Bugün çok duygusal oldum canımPardon canım yanlış anlamışım o zaman doktorunu dinle dikkat et ama kendini üzüp yıpratma tansiyon stresten de yüksek çıkıyo.Bol su tüket inşallah korktuğun gibi olmaz büyük tansiyon 14ten büyük çıkınca tehlikeli oluyo benim bildiğim
Vücutta ödem ve yüksek tansiyon eşlik ederse o zaman ciddiye alın kızlar.Canım o idrarda protein çıkma olayı bende de oldu.Sağlık ocağında enfeksiyon var mı diye idrar vermiştim protein+2 çıkmıştı çok korktum tabi doktoruma gösterince pek doğru çıkmıyo oranın sonuçları dedi inanmadı.Tekrar idrar verdim protein negatif çıktı.Yani idrarda protein yokmuş o yüzden çok takılma o test sonuçlarına.Tabi yine dikkat etmek lazım tuzu fazla kaçırmamak gerekiyo ama sana resmen hiç tuzlu bişey yemiyceksin demiş saçmalık.Bence tekrarla testini başka bi yerde
Canım uçakla gitmem için de yaşadığım yerden izmire arabayla, izmirden uçakla İstanbul’a. İstanbuldan arabayla tekirdağa gitmem gerekecek. Ona bile sıcak bakmadı doktorum. Oysa rahim ağzım kapalı açıklık yokmuş, suyum gayet iyiymiş ama işte doktor takıntılı sanırım. Uzun süre evde oturduğumda bile kalçam ağrıyor, o da tedirgin ediyor yolda nasıl olur diyeDr banada bayramda yolculuğa izin vermedi 7 saat gideceğim yer, çok uzun bır mesafe dedi. Uçakla gıdebilirsin dedi. 4 saatten fazla seni ve bebeği çok yorar dedi. Uçakla gitme şansın yokmu? Aslında ablam 7 aylıktı nerelere nerelere gıttı.
Zayıfla gruplarının adı ne ? Baya ıhtıyacam olacak böyle şeylere. Şuan o kadar şişkoyum ki
Maşallah sağlıkla doğsun inşallah.Benimki de tosun olacak sanırım.
Geçen hafta 900 grdı. Çok çabuk kilo alıyor sanırım yediklerimle ilgili çay ve kahveyi hayatımdan çıkardım her gün süt,peynir,meyve bol bol yiyorum.
Aynen sizin aileden gelen bi durum olabilir canım bak ne güzel doğumdan sonra toparlıyomuş çabucak korkma bence yine öyle olacaktır :)Bend e bunu sordum doktora yediğin ictiginle ilgisi yok dedi. Genetik sanırım bakalım hayırlısı. 2550 gr doğdu benim kızım ilk ay 4300 olmuştu:)) doğduktan sonra hemen toparliyolar neyseki.
Gece 2 de ağrılar dayanılmaz oldu acile gittim serum verdi 2 tane , tahliller yapıldı sonuçta enfeksiyon var antibiyotik kullanmak zorundasın dedi. Üzüldüm bu antibiyotik işine ama kullanmamak daha çok zarar veriyormuş verdiğim antibiyotiğin hicbir zararı olmayacak bebeğine dedi ben ağlayıp zırlayınca:)))) of allahım hayırla sağlıkla eylül ayına varıp bebekleri kucağımiza sağlıkla huzurla alsak artık. Biktim stresten. Rapor da verdi evde yatıyorum şimdi of pof diye diyeAl benden de o kadar. Hamileyken hasta olma rekorunu kırdım. Daha ıkı hafta önce bıttı antıbıyotıgim. Artık ilaçta alamam. Bağışıklığım yerlere düştü gebeyken. Ne yapacağımı bilmiyorum bende
Canım ikinci ürün ne işe yarıyo ben pek anlıyamadım amaBu arada eksik gördüğüm bi kaç şey var alıp kullanan var mı sorayım
https://www.e-bebek.com/bebedor-klinoz-burun-aspiratoru-p-bdo-563/
https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf15600-kelebek-gogus-koruyucu-2-li-15mm-p-pav-756/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?