- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.201
Sen perinatoloji uzmanına mı gidiyosun yoksa rutin kontrolde mi çıktı.Benim doktorumda 16 haftalıkken alttan bakıp ölçmüştü normal dedi.Geçen haftaki kontrolümde 1 ay sonraki kontrolümde tekrar ölçüceğini söyledi.Sen yarım rahimlisin rahim bir anda çocuğu bırakabilir erken doğum yapabilirsin o yüzden tekrar bakıcam dedim.Senin çok kısa deilmiş aslında sende benim gibi biraz pimpiriklisin sanırım.Allahın izniyle inşallah bişey olmaz korkma.Çok riskli bi durum olsa zaten doktor serklaj atardı.Benim doktorum çok ayakta kalma diye uyardı ama ben korkumdan ayakta duramıyorum.Bi şu günleri atlatıp oh diyebilsek çok güzel olucak :)Evet canım, rahim ağzı uzunlugum sınırda çıktı (3cm) dikkat etmezsem Allah korusun erken doğum olurmuş o yüzden yatıyorum. Aynen eşim olmasa halim harap, arada sırada sinirlenip ona patlasam da alttan alıyor sağolsun.
Sen perinatoloji uzmanına mı gidiyosun yoksa rutin kontrolde mi çıktı.Benim doktorumda 16 haftalıkken alttan bakıp ölçmüştü normal dedi.Geçen haftaki kontrolümde 1 ay sonraki kontrolümde tekrar ölçüceğini söyledi.Sen yarım rahimlisin rahim bir anda çocuğu bırakabilir erken doğum yapabilirsin o yüzden tekrar bakıcam dedim.Senin çok kısa deilmiş aslında sende benim gibi biraz pimpiriklisin sanırım.Allahın izniyle inşallah bişey olmaz korkma.Çok riskli bi durum olsa zaten doktor serklaj atardı.Benim doktorum çok ayakta kalma diye uyardı ama ben korkumdan ayakta duramıyorum.Bi şu günleri atlatıp oh diyebilsek çok güzel olucak :)
Benim de final haftam sadece iki kere çağıralım dedim eşime o bile zorladu
Siz bu satırları yazarken eşim hafta sonuna misafir çağırmış bile habersiz bendenBen ilk misafirimi çarşamba gün çağırıcam inşallah. Çok yorucu bir menü yapamam ama biraz kolaya kaçıcam malesef :)
İnşallah normal aralıkta çıkar canım.Sıkıntı stres yapma herşey yolunda gidicek eminim.Moral,stres yapmamak çok önemliİkisine de gidiyorum canım. İki doktorda aynı şeyi soyledi. 2.5 cm altında olursa riskliymis benimkisi sınırda. Çok ayakta kalma, eğilme vs. Bense dediğin gibi nerdeyse yataktan kalmiyorum 1 aydır kısalma olmadı çok şükür. Çarşamba Perinatoloji uzmanına randevum var bakalım ne diyecek.
Maşallah çok iyi kilo almış senin tosbik :) Darısı benim tosbiğin başına :)Farklı bisey yaptın mı yoksa kendi kendine mi kilo almışYarın şeker yüklemem var kızlar benimde :) korkuyorum inşallah yüksek çıkmaz, 75 ml yükliceklermişya bu arada benimkisi 22 haftada 500 küsür gramdı, bugün 24+2 de 900 gr çıktı..dr yanlışmı ölçtü acaba, bildiğin tosun gibi olcak zannımca
Sagolasin insallah ikimiz icinde süreç güzel gider.İnşallah normal aralıkta çıkar canım.Sıkıntı stres yapma herşey yolunda gidicek eminim.Moral,stres yapmamak çok önemli
Her sabah haşlanmış yumurta, kars kaşarı ve peynir yiyorum, tam buğday ekmeğiyle canım, kaşarı bazen öğlende yiyorum, mutlaka 1 bardak süt ve 1 kase yoğurtta yiyorum, gecede ceviz fındık badem yiyorum ama işlenmemiş canım, büyük ihtimal bunlar yarıyo, mesela 1 ayda 600 gr falan almışım bende çok şaşkınım :) bakalım kendi özeldeki drda kaç gr çıkcak o zaman anlarım doğru mu ölçmüş ölçmemişmi :)Maşallah çok iyi kilo almış senin tosbik :) Darısı benim tosbiğin başına :)Farklı bisey yaptın mı yoksa kendi kendine mi kilo almış
Bende hergün süt,yumurta,peynir,et,ceviz,badem kesin yiyorum.Muzla kaşarda her gün olmasada genelde yemeye çalışıyorum.Yediklerin bebeğine yaramış ne güzel.Benim kisi de 4 5 gün önden gidiyo demişti doktor,aynı gün ayrıntılı da günüyle uyumlu çıktı.Geriden gelmesin de günüyle uyumlu olması da benim için yeterliHer sabah haşlanmış yumurta, kars kaşarı ve peynir yiyorum, tam buğday ekmeğiyle canım, kaşarı bazen öğlende yiyorum, mutlaka 1 bardak süt ve 1 kase yoğurtta yiyorum, gecede ceviz fındık badem yiyorum ama işlenmemiş canım, büyük ihtimal bunlar yarıyo, mesela 1 ayda 600 gr falan almışım bende çok şaşkınım :) bakalım kendi özeldeki drda kaç gr çıkcak o zaman anlarım doğru mu ölçmüş ölçmemişmi :)
Yeni gördüm mesajını canım.. sorma yaa bizi şimdiden oynatıyolar valla inşallah uyku düzenleri doğunca böyle olmaz yandık valla gece uyutmasınlar gündüz de uyusunlar ee bizde gündüz ev işi yemek derken uyansınlar valla zor olur güzel güzel uyusunlar inşallahBenimki de akşam ve gece çok oynuyor bu gece sabaha karşı hiç durmadı tekmeleyip durdu tabii gündüz uyuyacak nasılsa anne gelsin erkenden kalkıp çalışsın. Müzik dinletmedik hiç bilmiyorum tepki verir mi.
Çok işim vardı bugün cidden taşınmak çok zor allah sabur versin taşınacaklara pek bi iş yapmadım annem halletti herşeyi yarın nakliye şirketi gelip eşyaları götürecek çoğu bitti azı kaldı bu arada ben tatlıya çok abanıyorum hergün canım farklı bi tatli çekiyo eşim şaşkın artık hrrtürlü baklavayı tatlıyı getirdi eve ama ben hala değişik bi şeler istiyorum o yüzden bu aralar çok hareketli sıpa ama bu tatlıyı bi an önce azaltmam lazım sonum hiç iyi değilHahahaaaaa guzelmis halayci olacak demek ki...sende cok yorma canim kendini dikkatli ol...ben normalde hic tatli sevmem dun disari cikmistik esimin israriyla yedim cok da guzelmis.. eve geldik resmen benim cadimda halay cwkiyor icerde....
Canım mesajını yeni gördüm çok geçmiş olsun 26 haftalıksın en azından bi 4 hafta daha kalırsa 30 haftalık olursunuz ki inşallah dahada fazla kalır inşallah rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip ederMerhaba kızlar sanırım grubun ilk doğuran annesi ben olacagim plasentam yaşlanmaya başlamış artık iki haftada bir takip. Dr da yapacak bir şey yok yakın takip ve dua dedi. 890gr 34cm gelişimi şu an iyi umarim biraz daha buyur dua edin bana
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla afiyetle bereketle aliriz kucaklarimizaCanım mesajını yeni gördüm çok geçmiş olsun 26 haftalıksın en azından bi 4 hafta daha kalırsa 30 haftalık olursunuz ki inşallah dahada fazla kalır inşallah rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip eder
Allah şifa versin canım ... ama kkorkma internetten gidipte sacma sapan yorumları okuma,, çözümü olmayan bir rahatsızlık degil çünkü, yakın cevremde 2 örnegi var biri şuan 22 yasında biride daha 4 yaslarında ,, alçıya alınır ve düzelir inşalah.. anne olarak kendini yıldırma ve bırakma ,, ettrafta söylenenlere kulak asma,, suan önemli olan saglıklı bi r hamilelik gecirmek... bol bol dua et içini ferahlat, dua bütün kapıları aralar,, olmaz dedgini oldurur. bütün mucizeleri gerçekleştirir...Bugün Antep e geldik iyi bir dr a kesin var dedi dr iki ayağında da yıkıldım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?