2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tecrubesizlik değil aslında ilk hamilelikte kendimizi dinleme firsatimiz çok. Ama ikinci olunca büyükle ilgilenmekten karınindakini unuttuğum oluyor.
Bi bakıyorum akşam olmuş bi bakıyorum sabah olmuş. Sadece öğle uykusunda 1 saat dinleniyorum.

Kizlar az once detaylidan ciktim. Kalbinin sol tarafinda parlaklik goruldu. Simdi eko cekilecek. Bu eko nasil cekiliyor bilen var mi? Bana dua edin lutfen saglikli olsun bebegim
Canım benim bebeğimin de kalbinde parlaklık var ama doktor 7.aydan sonra kaybolur demişti suan eko falan demedi ay sonunda tekrar detaylı dan bakilacak

Şeker yüklemesinde bi sıkıntı çıkmadı kızlar. Açlık 88, 1. saat 137 2. saat 122 çıktı. Kızımın kafası aşağıda ayaklar yukarda, duruş pozisyonu normal bu haftalarda olması gereken gibi dedi. Gelişimi haftasına göre gayet iyi dedi. 29 cm 790 gr. 24+6 yım. Ama burdakilerin maşallah boy kilo daha fazla. Benimki az mı diye düşündüm

Masallah hic boya kiloya takilma 2230gr 45cm dogdu ilk kizim simdi yasitlarindan fazla saglikli olsunlar en onemli o.. ayrica usgdeki boy kilo olcumleri farazi 3 yukari 5 assagi sonuc alirsin birebir dogani yoktur :)

Canım benimde 24+0 660 gr 27 cm. Dediğin gibi burda okudukça bende bir tedirgin oldum kısa mı sanki diye :)

Canım dua ederim tabii sıkma canını genetik demekki. Yeter ki sağlıklı olsun dogunca toparlar o . Bu durumlarda coraspin baslatiyorlarmis plasentadam kan akışı artsın diye başladı mi senin doktorun?

Canim Banu Çiftçi'de duymuştum kıvrık durduklari için boy her zaman doğru çıkmazmış ve bütün dünya gelişim olarak asıl kiloyu baz alır demişti

Geçmiş olsun canım. Ben 6 haftalikken kullanmistim antibiyotik kullanmazsan daha kötü. Hem gebelikte ilac kullanılmaz diye bir şey yok. Enfeksiyon daha çok zarar verir. Raporu da takma heyet buluruz insallah benim de 13 gün gitti

Canım ben otribebe nşn Burun aspiratörünü kullandım kızımda çok memnun kaldım
AVENT göğüs koruyucuyu bende yeni aldım kullanıcam bu Doğumda kısmetse iyi diye duydum
Bunda yorumlar baya iyi yazmışlar kararsız kaldım bende
Avent in 15mm lik mi aldın 21mm lik mi koruyucu

Canım dua ederim tabii sıkma canını genetik demekki. Yeter ki sağlıklı olsun dogunca toparlar o . Bu durumlarda coraspin baslatiyorlarmis plasentadam kan akışı artsın diye başladı mi senin doktorun?
Saol canim yok bişey başlaması detaylı doktoru 10 gün sonra tekrar çağırdı kontrol için benim doktor sa endişelenme falan dedi ama ben tedirgin oldum zayıf doğmasını dert etmiyorum zaten aliskinim:)) sağlığı ıyi olsun da

Kizlar bilen yazsin lütfen
Açlık 99
1.saat 126
2.saat 176 cıktı
75 lik glukoz içtim sanırım şeker var yarin dahiliye bakacak dedi....(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…