- 6 Şubat 2018
- 1.361
- 2.387
- 48
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.321
Aventin gogus kalkanlari bir mucize resmen oglumda izdirabin dibine vurmustum tabi onun zamaninda boyle kalkan olayi yoktu kizimda kullandim gogus pedine hic gerek duymadim biriken sutlerimi de depoladim sutlerimde ziyan olmadi. Boyutlarina gelince o senin gogus buyuklugune bagli bir durum istedigini secebilirsin. Muhim olan gogus uclarinin hava alarak daha cabuk iyilesme saglamasi.Bunda yorumlar baya iyi yazmışlar kararsız kaldım bende
Avent in 15mm lik mi aldın 21mm lik mi koruyucu
Benim 1 saatlik olcumde 125 cikmisti 50lik uygulamada drum gayet normal demisti. Senin 1 saatlik olcumun benimkine yakin. Uzulme annecim gebelik sekeri varsada bu gelip gecici bi durum biraz dikkat biraz diyetle toparlarsin :)Kizlar bilen yazsin lütfen
Açlık 99
1.saat 126
2.saat 176 cıktı
75 lik glukoz içtim sanırım şeker var yarin dahiliye bakacak dedi....(
Kizlar bilen yazsin lütfen
Açlık 99
1.saat 126
2.saat 176 cıktı
75 lik glukoz içtim sanırım şeker var yarin dahiliye bakacak dedi....(
Yani da doktor da gayet iyi diyor da burdakileri duyunca acaba diyorum:) sağlıklı olsun da önemli değilMasallah hic boya kiloya takilma 2230gr 45cm dogdu ilk kizim simdi yasitlarindan fazla saglikli olsunlar en onemli o.. ayrica usgdeki boy kilo olcumleri farazi 3 yukari 5 assagi sonuc alirsin birebir dogani yoktur :)
Bence takılmayalım canım, doktor iyi diyor, sıkıntı olsa söylerlerdi mutlaka, allah başka türlü dert vermesin :)Canım benimde 24+0 660 gr 27 cm. Dediğin gibi burda okudukça bende bir tedirgin oldum kısa mı sanki diye :)
Yok aynen öyle değerler yükselmiş daha beter1. saat 126 yanlış mı yazdın acaba diye düşündürdü beni.. çünkü 1. saat, 2. saatte göre daha yüksek olması lazım. Bana diyet verildi
Açlık 94 Sınır değer 100 Normal
1. st 188 Sınır değer 185 Yüksek
2. st 170 Sınır değer 165 Yüksek
Doktorum gebelik şekerin var diyemeyiz çok bi yükseklik değil bu değerler ama 15 gün diyet yap açlık tokluk ölçelim demişti, bana da 75 gr. şeker yüklemesi yapıldı..
Ay insallah canım ya ailede de şeker olduğu icin korkuyordum moralim bozuldu.Benim 1 saatlik olcumde 125 cikmisti 50lik uygulamada drum gayet normal demisti. Senin 1 saatlik olcumun benimkine yakin. Uzulme annecim gebelik sekeri varsada bu gelip gecici bi durum biraz dikkat biraz diyetle toparlarsin :)
Benim de 25+3 837 gr 32 cmŞeker yüklemesinde bi sıkıntı çıkmadı kızlar. Açlık 88, 1. saat 137 2. saat 122 çıktı. Kızımın kafası aşağıda ayaklar yukarda, duruş pozisyonu normal bu haftalarda olması gereken gibi dedi. Gelişimi haftasına göre gayet iyi dedi. 29 cm 790 gr. 24+6 yım. Ama burdakilerin maşallah boy kilo daha fazla. Benimki az mı diye düşündüm
1 hafta sonra 7. Aya giriyorum çok mutluyum, bir an önce zaman geçsin kucağıma alayım, böyle çok zorlanıyorum.
Ilk hamileligimde prensesmisim ben
Bence takılmayalım canım, doktor iyi diyor, sıkıntı olsa söylerlerdi mutlaka, allah başka türlü dert vermesin :)
Çok endişeliyim inan aklımdan çıkmıyor hep bi huzursuzum aslındaCanım aynısı bendede cıktı detaylıda sol ventrikülde ekojenik odak,fetal eko istediler cekildi ordada görüldü ama doktor dogumdan önce kaybolacagını bi anlam ifade etmedigini söyledi merak etme,cok duyuyorum bunu nerdeyse herkesi fetal ekoya yönlendiriyolar artk
Bizede kalbinde delik var dedi doktor ama fetal eko önermedi büyük ihtimalle kaybolur dediÇok endişeliyim inan aklımdan çıkmıyor hep bi huzursuzum aslındaİnşallah saglıklı bi şekilde alırız kucagımıza yavrularımızı
İnşallah öyle olur kuzum. 22+5de ayrıntılıya girdim 17den sonra 22+5de gittim yani:) suan 24+6 oldum önümüzdeki hafta bigün gideceğim kontrole inşallah gittiğimde kaybolmuş der diye dua ediyorum sizde dualarınızda bana yer verinGeçmiş olsun canım geçici bi durum olduğunu düşünüyorum inşallah ta öyle olur. Seni merak ettim ne zamandır göremiyorum son yazını buldum:) sen 17haftadsn beri daha kontrole gitmedin mi?
Delik dediği odur canım ayrıntılı raporun yokmu ordada yazar. İçim içimi yiyor pimpirikliyim biraz ondan belki de inşallah sağlıklılardır kuzularımızzBizede kalbinde delik var dedi doktor ama fetal eko önermedi büyük ihtimalle kaybolur dedi
Bence dr güvenin kalmadıysa başka doktor araştır güvendiğin birine devam et. Allah dermansız dert vermesin evet çok zor ama şükür ki çaresi var. Şeker yüklemesi de genelde drlar yapıyor acaba sen az kilo aldın açlık şekerine daha once bakıldı sorun yoktu da mı böyle düşündü yoksa öylesine kafadan mı konuştu?Kızlar dr bana şeker yüklemesi yapmadı gerek duymuyorum dedi.ama ben dr a güvenmiyorum çünkü bebegin ayakları 15. Haftada belli olurmuş benim dr um 10 haftadır anlamamıştı ki başka bir dr anladı.napsam sizce ?
İnşallah canm icini ferah tut doktor beni cok rahatlattı sende rahat ol Allah dermansız dert vermesinnÇok endişeliyim inan aklımdan çıkmıyor hep bi huzursuzum aslındaİnşallah saglıklı bi şekilde alırız kucagımıza yavrularımızı
İnşallah rapor yazmadı benim kendi doktorum baktı ayrıntılı olarak 1.6 mm delik var dedi sadeceDelik dediği odur canım ayrıntılı raporun yokmu ordada yazar. İçim içimi yiyor pimpirikliyim biraz ondan belki de inşallah sağlıklılardır kuzularımızz
Tabiki benim doktorum adam akıllı açıklama bile yapmadı telaş yapmam normal geçer bişey yoktur testlerin normalse dedi ve geçiştirdiİnşallah canm icini ferah tut doktor beni cok rahatlattı sende rahat ol Allah dermansız dert vermesinn
Kilona bakmıyor bile güya özel hastane ben de tecrübesisin demekki böyle oluyor sandım şimdiye kadar.artik her şeyden şüphe eder oldumBence dr güvenin kalmadıysa başka doktor araştır güvendiğin birine devam et. Allah dermansız dert vermesin evet çok zor ama şükür ki çaresi var. Şeker yüklemesi de genelde drlar yapıyor acaba sen az kilo aldın açlık şekerine daha once bakıldı sorun yoktu da mı böyle düşündü yoksa öylesine kafadan mı konuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?