2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bunda yorumlar baya iyi yazmışlar kararsız kaldım bende
Avent in 15mm lik mi aldın 21mm lik mi koruyucu
Aventin gogus kalkanlari bir mucize resmen oglumda izdirabin dibine vurmustum tabi onun zamaninda boyle kalkan olayi yoktu kizimda kullandim gogus pedine hic gerek duymadim biriken sutlerimi de depoladim sutlerimde ziyan olmadi. Boyutlarina gelince o senin gogus buyuklugune bagli bir durum istedigini secebilirsin. Muhim olan gogus uclarinin hava alarak daha cabuk iyilesme saglamasi.

Kizlar bilen yazsin lütfen
Açlık 99
1.saat 126
2.saat 176 cıktı
75 lik glukoz içtim sanırım şeker var yarin dahiliye bakacak dedi....(
Benim 1 saatlik olcumde 125 cikmisti 50lik uygulamada drum gayet normal demisti. Senin 1 saatlik olcumun benimkine yakin. Uzulme annecim gebelik sekeri varsada bu gelip gecici bi durum biraz dikkat biraz diyetle toparlarsin :)

Kizlar bilen yazsin lütfen
Açlık 99
1.saat 126
2.saat 176 cıktı
75 lik glukoz içtim sanırım şeker var yarin dahiliye bakacak dedi....(

1. saat 126 yanlış mı yazdın acaba diye düşündürdü beni.. çünkü 1. saat, 2. saatte göre daha yüksek olması lazım. Bana diyet verildi
Açlık 94 Sınır değer 100 Normal
1. st 188 Sınır değer 185 Yüksek
2. st 170 Sınır değer 165 Yüksek
Doktorum gebelik şekerin var diyemeyiz çok bi yükseklik değil bu değerler ama 15 gün diyet yap açlık tokluk ölçelim demişti, bana da 75 gr. şeker yüklemesi yapıldı..

Masallah hic boya kiloya takilma 2230gr 45cm dogdu ilk kizim simdi yasitlarindan fazla saglikli olsunlar en onemli o.. ayrica usgdeki boy kilo olcumleri farazi 3 yukari 5 assagi sonuc alirsin birebir dogani yoktur :)
Yani da doktor da gayet iyi diyor da burdakileri duyunca acaba diyorum:) sağlıklı olsun da önemli değil

Y
Yok aynen öyle değerler yükselmiş daha beter

Ay
Benim 1 saatlik olcumde 125 cikmisti 50lik uygulamada drum gayet normal demisti. Senin 1 saatlik olcumun benimkine yakin. Uzulme annecim gebelik sekeri varsada bu gelip gecici bi durum biraz dikkat biraz diyetle toparlarsin :)
Ay insallah canım ya ailede de şeker olduğu icin korkuyordum moralim bozuldu.

Benim de 25+3 837 gr 32 cm
Ama şeker yüksek cıktı boşver sağlık önemli ayrica senin ki haftasıyla uyumlu gayet

1 hafta sonra 7. Aya giriyorum çok mutluyum, bir an önce zaman geçsin kucağıma alayım, böyle çok zorlanıyorum.
Ilk hamileligimde prensesmisim ben

Canım 26 bitince 6 ay bitmiş olmuyor mu benim baktığım ay hesabında öyle yazıyor da 28 hafta 6 ay için çok geç değil mi 9 ay 10 gün üzerinden hesaplıyorlar benim cuma 25 bitiyor haftaya 26 bitince 6 ayım bitti diyeceğim mesela

Bence takılmayalım canım, doktor iyi diyor, sıkıntı olsa söylerlerdi mutlaka, allah başka türlü dert vermesin :)

Aynen katılıyorum..hepimizin 3 aşağı 5 yukarı aynı.. bildiğim kadarıyla bu haftalardan sonra genetik faktörler de etkili olacakmış. benim 24+5 ken 700 gr. 33 cm , haftasıyla uyumlu dedi doktorum.. Biraz şekerim çıktı işte o da olmasaydı süper olcaktı ama olsun sağlıkla kucağımıza alalım da :)

Kızlar dr bana şeker yüklemesi yapmadı gerek duymuyorum dedi.ama ben dr a güvenmiyorum çünkü bebegin ayakları 15. Haftada belli olurmuş benim dr um 10 haftadır anlamamıştı ki başka bir dr anladı.napsam sizce ?

Çok endişeliyim inan aklımdan çıkmıyor hep bi huzursuzum aslında İnşallah saglıklı bi şekilde alırız kucagımıza yavrularımızı

Geçmiş olsun canım geçici bi durum olduğunu düşünüyorum inşallah ta öyle olur. Seni merak ettim ne zamandır göremiyorum son yazını buldum:) sen 17haftadsn beri daha kontrole gitmedin mi?
İnşallah öyle olur kuzum. 22+5de ayrıntılıya girdim 17den sonra 22+5de gittim yani:) suan 24+6 oldum önümüzdeki hafta bigün gideceğim kontrole inşallah gittiğimde kaybolmuş der diye dua ediyorum sizde dualarınızda bana yer verin sen nasılsın bebişin nasıl :*

Bence dr güvenin kalmadıysa başka doktor araştır güvendiğin birine devam et. Allah dermansız dert vermesin evet çok zor ama şükür ki çaresi var. Şeker yüklemesi de genelde drlar yapıyor acaba sen az kilo aldın açlık şekerine daha once bakıldı sorun yoktu da mı böyle düşündü yoksa öylesine kafadan mı konuştu?

Çok endişeliyim inan aklımdan çıkmıyor hep bi huzursuzum aslında İnşallah saglıklı bi şekilde alırız kucagımıza yavrularımızı
İnşallah canm icini ferah tut doktor beni cok rahatlattı sende rahat ol Allah dermansız dert vermesinn

İnşallah canm icini ferah tut doktor beni cok rahatlattı sende rahat ol Allah dermansız dert vermesinn
Tabiki benim doktorum adam akıllı açıklama bile yapmadı telaş yapmam normal geçer bişey yoktur testlerin normalse dedi ve geçiştirdi

Kilona bakmıyor bile güya özel hastane ben de tecrübesisin demekki böyle oluyor sandım şimdiye kadar.artik her şeyden şüphe eder oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…