2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar hiç amniyotik sızıntı pedi ( turnusol, all sense) kullanan oldu mu? WC den çıktıktan sonra su gibi akıntı geliyor iç çamaşırıma. Çok endişelenmedim ama hosuma gitmiyor bu durum. o pedden almak istiyorum internete baktım stoklarda yok diyor her yerde.

Canim Banu Çiftçi'de duymuştum kıvrık durduklari için boy her zaman doğru çıkmazmış ve bütün dünya gelişim olarak asıl kiloyu baz alır demişti
Kilosu iyi çok şükür canım :) sağlıklı olsunda boy uzar gider inşallah.
Aslında ben internetteki bilgilerle kıyaslayarak yanlış yapıyorum da dayanamıyor insan okuyor malesef.

Bence takılmayalım canım, doktor iyi diyor, sıkıntı olsa söylerlerdi mutlaka, allah başka türlü dert vermesin :)
Amin canım inşallah. Doktor haftasıyla uyumlu diyor. Benim boş takıntılarım işte :) ki bana doktor en başında bebeğin anne karnındaki boyunun önemli olmadığını doğduktan sonra sanırım ilk 5 yılın önemli olduğunu söylemişti. Artık internette araştırmıcam bişey :)

Canım neden hemen aklına kötü şeyler getiriyosun.Amniyotik sıvısında sızma olsa kesin anlaşılırdı doktor kontrolünde.Aklına kötü şeyler getirip kötüyü çagırma

Canım neden hemen aklına kötü şeyler getiriyosun.Amniyotik sıvısında sızma olsa kesin anlaşılırdı doktor kontrolünde.Aklına kötü şeyler getirip kötüyü çagırma
Haklısın canım her konuda böyleyim bir şeyi boşveremiyorum illa önlemini almam illa bir şeyler yapmam lazım. Kızıyorum ben de kendime ama öyle yapmazsam da kendi kendimi yiyorum.

Haklısın canım her konuda böyleyim bir şeyi boşveremiyorum illa önlemini almam illa bir şeyler yapmam lazım. Kızıyorum ben de kendime ama öyle yapmazsam da kendi kendimi yiyorum.
Senin karakterinden de kaynaklanıyo heralde baya ince düşünüyosun.Bende böyleyim ama yorulunca boşveriyorum :) Arada sende boşvermeye çalış.Rabbim kötü göstermesin başa gelicek olsa da ne kadar uğraşsak onlem alsak olan oluyo zaten biraz akışına bırakmak gerekiyo

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım, yüksek çıkacak diye bekliyodum ki öyle oldu... 75 yüklediler, aç karnına 82, 1.saat 201, 2.saat 148 çıktı..endokrin çok yüksek değil ama önlem alalım dedi, 5 günlük bi takip yapıcam şimdi, kilolu hamilesin o etkilidir dedi, diyetisyene yolladı o da muzu falan kesti..nolcak kızlar şimdi 5 gün degerim normal çıkarsa diyete devammı

Hem karakter hem de yaşanmışlıklar yüzünden sanırım. Terapiste gitmem gerek bu konuda kabul ediyorum. :) Kesinlikle kadere de inanıyorum. Neyse benim durumum vahim sanırım.

Aynı sorun bende vardı doktora söyledim vajinal fitil verdi sanırım mantar enfeksiyonu da bu problemi yapıyor

Hem karakter hem de yaşanmışlıklar yüzünden sanırım. Terapiste gitmem gerek bu konuda kabul ediyorum. :) Kesinlikle kadere de inanıyorum. Neyse benim durumum vahim sanırım.
Canım benden de geliyor sıvı sıkıntı yok sıkılma hiç normal doktor kontrolde bakıyor zaten

Tabiki benim doktorum adam akıllı açıklama bile yapmadı telaş yapmam normal geçer bişey yoktur testlerin normalse dedi ve geçiştirdi
İşte o cok etkiliyo canm ilk perinatologta beni cok korkuttu ama sonra cocuk kardiyolojisi baktı kadkn baya detaylı anlattı o yuzden ben baya rahatladım seninde aynı sey sende rahatla stres yapma hic cook saglıklı olacaklar inşallah

Kilona bakmıyor bile güya özel hastane ben de tecrübesisin demekki böyle oluyor sandım şimdiye kadar.artik her şeyden şüphe eder oldum
O zaman dr değişimi yap için ferah olsun çünkü daha haziran temmuz ağustos ayları var bu şüphe ile stresini artırırsın.elinden geldiğince kafaya takmamaya çalış yeni dr ile daha huzurlu olursun belki

Ben de çok pipirikliyim uzun süre bekledikten sonra hamile olmak bunda çok etkili bence üstelik benim 1 kaybim var bu yüzden hissettiklerimiz aslında olası şeyler kendine de çok haksızlık etme. Benim de akintim oluyor dr kokusuz ve renksiz olduğu sürece sorun yok dedi üstelik bu akıntı rahmi mikroplardan koruyormuş yani bir nevi dışarı atıyormuş onları. Tabi çok yoğun olursa ya da renk ve koku eklenirse dr koşmakta fayda var.
Buraya kadar geldik çoğu yolu geçtik inşallah kalan zamanı da güzelliklerle geçiririz hepimiz ve bebeklerimize kavuşuruz. Ben de şimdi grip boğaz ağrısı ile mücadele ediyorum aklım hep karnımda bi süre hareket hissetmesem ağlayasım geliyor bisi mı oldu diye böyle stres stres mutlu sona varacağız inşallah hep beraber

O zaman dr değişimi yap için ferah olsun çünkü daha haziran temmuz ağustos ayları var bu şüphe ile stresini artırırsın.elinden geldiğince kafaya takmamaya çalış yeni dr ile daha huzurlu olursun belki
Öyle yaptım zaten antep e gideceğim artık teşekkür ederim

İyi akşamlar canlar, çocukları yatırdım bahçede bacaklarımı uzattım salıncakta çekirdek çitliyorum bebiş bam bam alttan çıkacak gibi vuruyor çok rahatsız edici bişey yaaa bugün hep evdeydim dinlendim bolca yarın idrar kültürümü almak İçin hastaneye gideceğim ordan da arkadaşımın doğumuna gideceğim İstanbul’da son 3günüm daha toparlanmadım maalesef yazlık İçin o işi de Perşembe’ye bıraktım cuma karneden sonra baba kaçar

kalça çıkıklığı degil dimi sadece içe dönüklük var dedi doktor.. bak ben bide kalça çıkıklıgı sanıyorum,,, o o kadar sıkıntı bile olmaz , 6. aydan sonra düzeliyormuş kendinden
İçe dönümlük değil canım çarpık ayak maalesef ve benimde okuduğum kadarıyla kendiliğinden düzelmiyor operasyon ve belli bi süre tedavi şart. Dilerim en kolay şekilde atlatırlar.
Yol niye yok ki ben Doğuma kadar 3saat yazlık ev yolunu kendim araba kullanıp gidip geleceğim sana özel bi durum mu bu?

Acayip mide yanmam var bütün yemek borumdan aşağı kadar hissediyorum geçmiyor ama sürekli
İlk 4 ay da bulantılı geçti kusmalı falan.
Benimde bi kaç gün oldu doktor rennie çiğneme tableti yazdı.

48biraz zor ihtimal canım bence yanlış anladın üst kağıdında ki fl uzunluğun ne?
Moralini bozma be canım, bi daha sor dr una çok erken daha yol yasağı İçin Nerde yaşıyorsun? Çorlu Da da havaalanı var bu arada, sen en iyisi gel İstanbul’a Ben seni götüreyim cuma ailenin yanına sadece çocuklarla gidiyorum ön koltuk boş bende şarköye gideceğim özcanlardan köfte de ısmarlarım bak
Burun aspiratörü çok kullanışlı bişey rahatça burnunu çekebiliyorsun bebeğin

Aynı sorun bende vardı doktora söyledim vajinal fitil verdi sanırım mantar enfeksiyonu da bu problemi yapıyor
Ben de iki hafta önce kullandım canım Allah'tan kaşıntı falan kalmadi çok şükür. Belki dediğin gibi tam geçmedi
Canım benden de geliyor sıvı sıkıntı yok sıkılma hiç normal doktor kontrolde bakıyor zaten
Sagol canım

Aynı şeyleri yaşamısız canım, 3 yil sonra gelen bebiş geçen sene de bir kaybım olmuştu. O yüzden cok korkuyoruz sanırım. Benim de sürekli elim karnimda 3-4 saat hareket etmese başlıyor korkular. İnşallah güzel günler göreceğiz birlikte. Geçmiş olsun canım bu arada.

Kızlar bende de malum halszlik had safhada hiç
Mi hiiiç halim yok kolumunkaldıracak gözümü açacak bu hafta 177 de iştem çıkıp bir lokma yemeden uyudum artık düşünün, eşim artık dayanamadı doltoruma gittik tansiyon 5 çıktı küçüğü:kn idrar testi verdim inş bulunur(ömrğmde ilk başıma geliı uykuya doyamıyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…