2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hem karakter hem de yaşanmışlıklar yüzünden sanırım. Terapiste gitmem gerek bu konuda kabul ediyorum. :) Kesinlikle kadere de inanıyorum. Neyse benim durumum vahim sanırım.
Seni anlıyorum canım hakda veriyorum çünkü bende bu bebeğe 5 yıl sonra sahip olucam inşallah.Öncesinde de kaybım var.Öyle böyle geçiricez günleri :) Vahimlik bi durum yok bence ama ne kadar az takarsak o kadar güzrl kolay geçer günlerimiz onu demeye çalıştım :)

Kizz yanlış yazmışım 35 cm :)))
Temem şimdi oldu:)))

Bi idrar kültürüne baktır istersen
4hafta 1ay diye hesaplarsak ki doğrusu bu 28hafta 7ay oluyor.

İnşallah bişey olmayacak canım sağlıkla gelir oğluşun sen pozitif düşün bende iyiyim bebikte iyi gayet yazlığa geçeceğim işte Totonu kaldırıp hazırlansam fena olmayacak cumaya kadar

Slm kızlar bugün şeker yüklemesi sonuçlarım açlık 92 tam sınır 1.saat 163 2.saat 136 bebek 800 gr fl:46 boyu bu durumda 32 cm ...diyet sonrası 2 hafta sonra açlık ve tokluk şekerine bakalım olmazsa ilaç başlarız şekere dedi dr

Anladım kuzum ben seni. Dediğin gibi geçecek bu günler insallahhhh

Bu arada burda genelde hemen hemen herkesin şekeri yüksek çıkmaya başladı. Çok mu kaçırdık biz beslenmeyi acep. En iyisii seker yüklemesine kadar yediklerime dikkat edeyim ben.

Haha saol canım. Çorluya direkt uçuş yok malesef. İzmirden istanbula uçuş yaparım. İstanbul’da zaten abim var onda dinlenirim, abim arabayla bırakır çorluya, 1.5 saat zaten. Ama yolculuk yapacağım zaman 28 haftalık oluyorum. İnternette baktım 28.haftadan sonra doktor raporuyla havayolu şirketleri hamileleri alıyormuş. Bakalım doktorum verir mi :)

Benim de kesin yüksek çıkar gerçi pek tatlı bişey yemiyorum ama meyveyi bol yiyorum o yüzden korkuyorum.Valla dikkat edebilirmiyim ondan da emin deilim işimiz zor

Hadi ya off benimde ona benzer yarin dahiliye bakacak dedi. Insallah diyetle toparlarız canım ..

Canım idrara bakıldı sonuçlar böyleydi. Dr sorun yok demişti. Bi de ayaktaki şişlikler bileğe çıkmadıkça sorun yok önemsiz dedi ama:/ yine de hayat kalitemi etkiliyor bu durum olmasa daha iyiydi:/

Eklentiler

• 38740270-1F3E-43BD-A3CB-E01C9108FB3A.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 106
Günaydın
Bugün 10.40 da randevum var inş. Herşey yolundadır seker yüklemesi yaptirmiycam hem zamanım yok hemde zararlı deniyor oruç tuttum bu yüzden

İnşallah rapor yazmadı benim kendi doktorum baktı ayrıntılı olarak 1.6 mm delik var dedi sadece[
inşallah kuzum

Ohh ne güzel valla yaz geldi hava miss. Hamileliliğin getirdiği bi uyuşukluk bendede var yapmam gereken işleri son zamana bırakıyorum bende

Günaydın kızlar
Instagram sayfasından bebek kıyafeti siparişi verenler vardı? Geldi mi ürünler, memnun kalındı mı?
Günaydın. Benim siparişim dün geldi. Koza bebek ten almıştım. Pijama takımları ve bornoz takimi aldım. Gayet güzeller. Ben beğendim. Ayakları çıngıraklı pijama altları çok tatlı.

günaydın kızlaaar dün şeker için kan verdm yüksek cıktı biraz doktor yediklerine dikkat et cumartesdi tekrar gel dedi bakalm inşallah düşük cıkar bu seferkinde

Günaydın. Benim siparişim dün geldi. Koza bebek ten almıştım. Pijama takımları ve bornoz takimi aldım. Gayet güzeller. Ben beğendim. Ayakları çıngıraklı pijama altları çok tatlı.
Malı kalitesi güzel yani, teşekkürler canım, normalde memlekete gidince gezip alıcaktım ama doktor yasaklayınca yolculuğu internetten de almak zorunda kalıcam, bakayım bende o sayfaya :)

Günaydın kızlar benim birkaç gündür hemeroid kanamam vardı ama azdı sürüntü gibi geliyordu çamaşıra tuvalet kağıdına ama bugün sabah baya kan vardı hatta genital bölgeden mi diye korktum ama değil ağrım sızım yok orada ama kanıyor ne yapacağım bilmiyorum kabızda değilim her kahvaltı sonrası nerdeyse çıkıyorum tuvalete şu an cerrahi birşeyde uygulanmaz doktoruma yazıcam bakalım demir hapı kabız yapıyormuş falan ama yok öyle bir sorun belki de bebek aşağıya baskı yapıyor ondan oluyor kan sulandırıcı da kullanıyorum tetikliyor olabilir ama onu da bırakma şansım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…