- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #26.361
Seni anlıyorum canım hakda veriyorum çünkü bende bu bebeğe 5 yıl sonra sahip olucam inşallah.Öncesinde de kaybım var.Öyle böyle geçiricez günleri :) Vahimlik bi durum yok bence ama ne kadar az takarsak o kadar güzrl kolay geçer günlerimiz onu demeye çalıştım :)Hem karakter hem de yaşanmışlıklar yüzünden sanırım. Terapiste gitmem gerek bu konuda kabul ediyorum. :) Kesinlikle kadere de inanıyorum. Neyse benim durumum vahim sanırım.
Temem şimdi oldu:)))Kizz yanlış yazmışım 35 cm :)))
Bi idrar kültürüne baktır istersenKızlar merhaba. Geçen hafta sonu cumartesi günü şeker tarama testi yapıldı çok şükür iyi çıktı sonuçlarım. Darısı bekleyenlerin başına::)
Yalnız benim ayaklarım yaklaşık 10 gündür şişti resmen ödem oluştu gibi. Çok tuzlu da yemiyorum çok su içiyorum neden oldu ki şimdidentotalde 6 kilo aldım çok kilo da almadım ama resmen artık ayakkabılarım olmuyor terlik giyiyorum hep. Yatarken altına yastık da koyuyorum bazen ama geçmiyor hafiften acıyor da. Sağ kalçamdan bacağıma inen ağrı vardı magnezyuma başladım o geçti çok şükür ki. Son zamanları düşünemiyorum yaa:// sizler ne durumdasınız? Benzer şikayeti olan var mı:/
4hafta 1ay diye hesaplarsak ki doğrusu bu 28hafta 7ay oluyor.Canım 26 bitince 6 ay bitmiş olmuyor mu benim baktığım ay hesabında öyle yazıyor da 28 hafta 6 ay için çok geç değil mi 9 ay 10 gün üzerinden hesaplıyorlar benim cuma 25 bitiyor haftaya 26 bitince 6 ayım bitti diyeceğim mesela
İnşallah bişey olmayacak canım sağlıkla gelir oğluşun sen pozitif düşünİnşallah öyle olur kuzum. 22+5de ayrıntılıya girdim 17den sonra 22+5de gittim yani:) suan 24+6 oldum önümüzdeki hafta bigün gideceğim kontrole inşallah gittiğimde kaybolmuş der diye dua ediyorum sizde dualarınızda bana yer verinsen nasılsın bebişin nasıl :*
Anladım kuzum ben seni. Dediğin gibi geçecek bu günler insallahhhhSeni anlıyorum canım hakda veriyorum çünkü bende bu bebeğe 5 yıl sonra sahip olucam inşallah.Öncesinde de kaybım var.Öyle böyle geçiricez günleri :) Vahimlik bi durum yok bence ama ne kadar az takarsak o kadar güzrl kolay geçer günlerimiz onu demeye çalıştım :)
Haha saol canım. Çorluya direkt uçuş yok malesef. İzmirden istanbula uçuş yaparım. İstanbul’da zaten abim var onda dinlenirim, abim arabayla bırakır çorluya, 1.5 saat zaten. Ama yolculuk yapacağım zaman 28 haftalık oluyorum. İnternette baktım 28.haftadan sonra doktor raporuyla havayolu şirketleri hamileleri alıyormuş. Bakalım doktorum verir mi :)48biraz zor ihtimal canım bence yanlış anladın üst kağıdında ki fl uzunluğun ne?
Moralini bozma be canım, bi daha sor dr una çok erken daha yol yasağı İçin Nerde yaşıyorsun? Çorlu Da da havaalanı var bu arada, sen en iyisi gel İstanbul’a Ben seni götüreyim cuma ailenin yanınasadece çocuklarla gidiyorum ön koltuk boş bende şarköye gideceğim özcanlardan köfte de ısmarlarım bak
Burun aspiratörü çok kullanışlı bişey rahatça burnunu çekebiliyorsun bebeğin
Benim de kesin yüksek çıkar gerçi pek tatlı bişey yemiyorum ama meyveyi bol yiyorum o yüzden korkuyorum.Valla dikkat edebilirmiyim ondan da emin deilim işimiz zorAnladım kuzum ben seni. Dediğin gibi geçecek bu günler insallahhhh
Bu arada burda genelde hemen hemen herkesin şekeri yüksek çıkmaya başladı. Çok mu kaçırdık biz beslenmeyi acep. En iyisii seker yüklemesine kadar yediklerime dikkat edeyim ben.
Hadi ya off benimde ona benzer yarin dahiliye bakacak dedi. Insallah diyetle toparlarız canım ..Slm kızlar bugün şeker yüklemesi sonuçlarım açlık 92tam sınır 1.saat 163 2.saat 136 bebek 800 gr fl:46 boyu bu durumda 32 cm ...diyet sonrası 2 hafta sonra açlık ve tokluk şekerine bakalım olmazsa ilaç başlarız şekere dedi dr
Temem şimdi oldu:)))
Bi idrar kültürüne baktır istersen
4hafta 1ay diye hesaplarsak ki doğrusu bu 28hafta 7ay oluyor.
İnşallah bişey olmayacak canım sağlıkla gelir oğluşun sen pozitif düşünbende iyiyim bebikte iyi gayet yazlığa geçeceğim işte Totonu kaldırıp hazırlansam fena olmayacak cumaya kadar
İnşallah rapor yazmadı benim kendi doktorum baktı ayrıntılı olarak 1.6 mm delik var dedi sadece[
inşallah kuzumİşte o cok etkiliyo canm ilk perinatologta beni cok korkuttu ama sonra cocuk kardiyolojisi baktı kadkn baya detaylı anlattı o yuzden ben baya rahatladım seninde aynı sey sende rahatla stres yapma hic cook saglıklı olacaklar inşallah
Ohh ne güzel valla yaz geldi hava miss. Hamileliliğin getirdiği bi uyuşukluk bendede var yapmam gereken işleri son zamana bırakıyorum bendeTemem şimdi oldu:)))
Bi idrar kültürüne baktır istersen
4hafta 1ay diye hesaplarsak ki doğrusu bu 28hafta 7ay oluyor.
İnşallah bişey olmayacak canım sağlıkla gelir oğluşun sen pozitif düşünbende iyiyim bebikte iyi gayet yazlığa geçeceğim işte Totonu kaldırıp hazırlansam fena olmayacak cumaya kadar
he ama kilom ordakilerdn bayaaa bi yüksek su an tabiCanim ben 14. Gruba tam katildim ilk hfta hamile oldugumu ogrenince geri biraktim... hatta burdakikaptinn .arkadas var o grubun basiydi... o yuzden dogumdan sonra tekrardan ordayim yaniii
Günaydın. Benim siparişim dün geldi. Koza bebek ten almıştım. Pijama takımları ve bornoz takimi aldım. Gayet güzeller. Ben beğendim. Ayakları çıngıraklı pijama altları çok tatlı.Günaydın kızlar
Instagram sayfasından bebek kıyafeti siparişi verenler vardı? Geldi mi ürünler, memnun kalındı mı?
Malı kalitesi güzel yani, teşekkürler canım, normalde memlekete gidince gezip alıcaktım ama doktor yasaklayınca yolculuğu internetten de almak zorunda kalıcam, bakayım bende o sayfaya :)Günaydın. Benim siparişim dün geldi. Koza bebek ten almıştım. Pijama takımları ve bornoz takimi aldım. Gayet güzeller. Ben beğendim. Ayakları çıngıraklı pijama altları çok tatlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?