- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.881
normalde geri degildi ilk defa bu aefer 2 hafta geri cikti.benimde tansiyon sikibtim var ama ondan kaynakli degil gibi dedi.cok moralim bozuldu.Canım seninle aynı haftalardayız. doğum sat a göre 5 eylül. Benimde gelişme geriliği varmış kilo ve boyu geriden geliyor. Diğer türlü iyi dedi. Ve sanırum dönmesi gerekiyormuş benimki daha dönmemiş. Baya üzüldüm sıkıldım. Benim tiroid bezlerim yok ından kaynaklı olabilir dedi doktor. Haftaya bugün tekrar ultrason dooper mi ne onunla bakacaklar. Sağlığı iyiyse beslenmeni sıkı tut.
Ben Philips Avent Babyphone kamerali alicam. Kullanan arkadaslarim gayet memnunlar.Bende alacağım ev iki katlı mutlak gerekli benim için de. Bahçe de falan oturuyorum genelde. Ama bende karar veremedim ne alacağıma e bebekte gördüm bi iki marka ama daha bakamadım
Hehehe dediğin gibi bişi diyeyimde alayım en iyisi :)Bizde kutu kutu dalin var eşim de dalinle yıkanır :) bende yüzümü genelde dalinle yıkıyorum Bebişte de sakin devam
Tansiyon cihazına şu sıra senin daha çok ihtiyacın war bence dr sıcaklarda hergün ölçüm yapman gerek dedi de ve geri iste bence
E yeme o zaman canım dert ediyorsan
Çok güzelmiş kapı süsü böylesini hiç görmemiştim tam erkek çocuğuna göre :)Kızlar bizim kapı süsümüz de bu. Eşim bunu beğendi normalde ben balonlu bişeyler istiyordum ama bu da çok hoş:) Bugün yarın kargoya verilecekmiş tek farkı isim yerinde Yiğit Kaan yazıyor :)
Dünden beri annemle bebişimizin kıyafetlerini eşyalarını yıkadık bugün ütülemeye başladım. Çok ayakta duramıyorum ayaklarım şişiyor, dinlene dinlene yapıcaz artık. Ay sonu Mersin e geçiyoruz oraya giderken Doğum çantamı hazırlayıp yanıma alacam her ihtimale karşı. O yüzden şimdiden başladık işlere hadi hayırlısı bakalım hepimiz için..:)
Maşallah canim bende oglumdan kalanları yıkadım da daha utuleyemedim. Inş. Bugün bebek hic hareket etmiyordu doktora gittim cok sukur iyiymis. Ama nst çekildi dogumhanefe. Baktım doğuran doğurama erken doğum yapan da var. Bunları görünce bir an önce hazırlamalıyım dedim. Geç kalmadan nasip ins Allah giydirmeyi kullanmaya izin verir inş.İyi akşamlar güzel anneler :)
Bugün doğacak kızımın bütün elbiselerini mini mini tulumlarını zıbınlarını eldivenleri ve şapkalarını yıkadım kuruttum ütüledim. Çok yoruldum ama mis gibi tertemiz yerlerine yerleştirdim. Ben şanslıyım ilk kızımdan fazlaca giyilmemiş az giyilmiş zıbınları vardı ekstradan eldivenler ve mendiller alacağım ne kadar güzel saklasam da lekelenmis olanları attım yenilerini alacağız.
Battaniyeleri nevresimleri yıkadım onları da yarın ütüleyecegim. Hemen hemen bebeğimin herşeyi hazır doguma 1 hafta kala da beşiği kuracak eşim. Kendim için se 2 adet pijama takımı ve hasta bezi alacağım. Bir de küçük bir valiz aldım mı Allahın izniyle %100 tamamım demektir ☺
Ne kadar fiyatı canim?Benim kuzumunnnn anne yani beşiği geldi. Çok beğendik eşimle hemencik kurduk. İlk defa instagramdan sipariş verdim.
Amin inşaAllah canım. Ben de dedim havalar iyice ısınmadan ve son aylara girdik agirlasmadan halledebildim çok şükür. Dediğin gibi bebekler bize sürpriz yapabilir özellikle son ay her an gelebilir kuzular. Ben öğlen sıcağıyla yaptım aslında çok zorlandım ütüleri ya gece yada sabah a karşı yapmak lazım en rahatı o. Güle oynaya giydirmek nasip olsun inşaAllah :)Maşallah canim bende oglumdan kalanları yıkadım da daha utuleyemedim. Inş. Bugün bebek hic hareket etmiyordu doktora gittim cok sukur iyiymis. Ama nst çekildi dogumhanefe. Baktım doğuran doğurama erken doğum yapan da var. Bunları görünce bir an önce hazırlamalıyım dedim. Geç kalmadan nasip ins Allah giydirmeyi kullanmaya izin verir inş.
Ne kadar fiyatı canim?
Bende öyleyim kızlar. Rabbim doğumdan sonraki uykusuzluğa hazırlıyor heralde. Hayırlısı.Bendeee
Canım site renklihayallerim burdan bakabilirsin harika şeyler var:)Ayy çok hoşmuş nereden aldın acaba kız modelleri nasıldır baksam bende?
Sağol canım beğendiğinize sevindim, gerçekten de yaratıcı ürünler var çok güzel hepsi:)Hehehe dediğin gibi bişi diyeyimde alayım en iyisi :)
Çok güzelmiş kapı süsü böylesini hiç görmemiştim tam erkek çocuğuna göre :)
Benimde ayaklarım şişiyor çok rahatsızımKizlar aksamlari ayaginiz sisiyomu benim sismeye basladi
Çook güzel sağlıkla iyi günlerde giysin kuzucuk :)Hastane çıkışımızı da eşim beğendi ben daha beyaz istemiştim ama olmadı
Çok sağol canım :)Canım site renklihayallerim burdan bakabilirsin harika şeyler var:)
Sen diyince aradım bi doktora vardı hilal adında ona almak istemedim ben naile hanımı istiyodum çarşambaya kadar doluydu şok oldum valla Çarşamba gününe aldım randevuyu gidelim bakalım inşallah memnun kalırım hayırlısı ileBayramdan önce gidicektim randevu almak için aradım randevu vermediler.Artık gemliğe geldim annemgilin yanına gidince gidicem mecburen 2 hafta sonraya kaldı.Gidiceksen erkenden randevu al baya yoğun heralde
Canım sen normal doğum mu yoksa sezeryan mı istiyosun ben tüp bebek olduğum için sezeryan istiyorum senin dediğin doktoru çok övüyolar benim de aklıma yattı ama sezeryan konusunda tek bi yoruma rastlamadım acaba sezeryan konusunda nasıldır.Bi de ayşe hanım var onun yaşından dolayı daha tecrübeli olucağını da düşünüyorum çok kararsızım randevu almam lazım benim deSen diyince aradım bi doktora vardı hilal adında ona almak istemedim ben naile hanımı istiyodum çarşambaya kadar doluydu şok oldum valla Çarşamba gününe aldım randevuyu gidelim bakalım inşallah memnun kalırım hayırlısı ile
Naile hanım devlet hastanesinde çalıştığı zamanlarda bile ordaki hastaları çok çok memnun devlet hastanesinde eminim çok hasta görmüştür ben instagramına falan bile baktım açıkcası çok güler yüzlü pozitif geldi ben asık suratlı bi doktor istemiyorum neşeli olsun enerjik olsun istiyorum açıkcası ben normal doğum için konuşucam ben eski vajinusmus hastasıyım ve panik atak nöbetlerim oluyo doktorlardan korktuğum için bunu görüşücem doktorla bakalım ne diyecek ama özel hastane canımsen ne istersen onu yapıyolar merak etme bu arada ayşe hanımıda çok övüyolar ama bana biraz soğuk geldi belkide ön yargı ama memnun olan çok nazmiye hanıma almada kime alırsan al bence o dr hakkında iyi şeyler duymadım valla zor buldum randevu bitek hilal hanım boş o hastanedeCanım sen normal doğum mu yoksa sezeryan mı istiyosun ben tüp bebek olduğum için sezeryan istiyorum senin dediğin doktoru çok övüyolar benim de aklıma yattı ama sezeryan konusunda tek bi yoruma rastlamadım acaba sezeryan konusunda nasıldır.Bi de ayşe hanım var onun yaşından dolayı daha tecrübeli olucağını da düşünüyorum çok kararsızım randevu almam lazım benim de
Aynen bana durusu bile soğuk geldi herkes gökçe hanımı çok övüyolar bende heralde ondan alıcam randevuyu bakalım inşallah bizde memnun kalırız.Özellikle devlet hastanesinde memnun olanlar gercekten iyi bi doktor olduğunu gösteriyo inşallah yanılmayızNaile hanım devlet hastanesinde çalıştığı zamanlarda bile ordaki hastaları çok çok memnun devlet hastanesinde eminim çok hasta görmüştür ben instagramına falan bile baktım açıkcası çok güler yüzlü pozitif geldi ben asık suratlı bi doktor istemiyorum neşeli olsun enerjik olsun istiyorum açıkcası ben normal doğum için konuşucam ben eski vajinusmus hastasıyım ve panik atak nöbetlerim oluyo doktorlardan korktuğum için bunu görüşücem doktorla bakalım ne diyecek ama özel hastane canımsen ne istersen onu yapıyolar merak etme bu arada ayşe hanımıda çok övüyolar ama bana biraz soğuk geldi belkide ön yargı ama memnun olan çok nazmiye hanıma almada kime alırsan al bence o dr hakkında iyi şeyler duymadım valla zor buldum randevu bitek hilal hanım boş o hastanede
İnşallah canım bende sabırsızlıkla bekliyorum randevumu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıcaklada kavuşuruz yavrularımızaAynen bana durusu bile soğuk geldi herkes gökçe hanımı çok övüyolar bende heralde ondan alıcam randevuyu bakalım inşallah bizde memnun kalırız.Özellikle devlet hastanesinde memnun olanlar gercekten iyi bi doktor olduğunu gösteriyo inşallah yanılmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?