- 21 Ocak 2018
- 397
- 551
- 18
- 41
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.901
Canım benimki salı 1400 cıktı bir hafta önde kilosu takvime göre ama doktor bir şey demedi ki biz erken doğum riskinden kilo alsın istiyoruz Oğlum tam 28de 1030 grdı 40. Haftada 3340gr doğdu.33. Haftada kaç gr ise 2 ile çarpıyorsun üç aşagı beş yukarı o kiloda doğuyorMerhaba anneler
Semineri bugün de bitirdik kaldı son 2 iş günüdünden beri kafam bebeğin kilosuna takıldı kaldı 1270 gr 28. Haftada çok mu sizce?bize yakin haftadaki arkadaslarim sizin bebisler kac gram ? Hatta o kadar kafama takmışım ki dün gece rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm ilk kez. Ah şu şeker sorunu olmasaydı keşke artık akşam serinde 1 saat yürüyüş yapicam. Bu arada totalde 7 kg aldım göbisim baya baya büyük. Hatta becerebilirsem bebişin dünkü resmini koyucam tontis yanakları görün teyzeler
Kadın doğum doktoruma bi sorıyım o zaman.Saol canım uyardığın için.Açlık degerime göre nasıl böyle yüksek çıktı tokluk anlamadım valla
Ayyy buda çok güzell çok beğendim güle güle kullanın. Canım yaptınızmı yaptırdınmı yaptırdıysanız nereden acaba
Günaydın kızlar
Sağlık ocağına kontrole gittim kan verdim. İdrara da baktı +1 protein yine var, geçmemiş. Tansiyon ve ödem eşlik ederse ayrıntılı takip olur. Tek başına bi anlamı yok dedi ebe. Tansiyonumu ölçtü 13/8 çıktı, genetik olabilir dedi annemde de babamda da yüksek tansiyon var çünkü.(sonra hastaneye acile gittim ölçtürdüm 12/7 çıktı) protein ağırlıklı beslen, tuzu kes, makarna pilav hamurişi kesinlikle yeme dedi. Dedim hiç hazırlık yapmadım daha bebişe, artık bu haftadan sonra acil durum için küçük bi hastane çantan olsun dedi. Ani bir durum olduğunda artık bebeklerin yaşam şansı yüksek dedi. Offf stres oldum ya
Kizlar aksamlari ayaginiz sisiyomu benim sismeye basladi
İyi akşamlar güzel anneler :)
Bugün doğacak kızımın bütün elbiselerini mini mini tulumlarını zıbınlarını eldivenleri ve şapkalarını yıkadım kuruttum ütüledim. Çok yoruldum ama mis gibi tertemiz yerlerine yerleştirdim. Ben şanslıyım ilk kızımdan fazlaca giyilmemiş az giyilmiş zıbınları vardı ekstradan eldivenler ve mendiller alacağım ne kadar güzel saklasam da lekelenmis olanları attım yenilerini alacağız.
Battaniyeleri nevresimleri yıkadım onları da yarın ütüleyecegim. Hemen hemen bebeğimin herşeyi hazır doguma 1 hafta kala da beşiği kuracak eşim. Kendim için se 2 adet pijama takımı ve hasta bezi alacağım. Bir de küçük bir valiz aldım mı Allahın izniyle %100 tamamım demektir ☺
Aynen canım, bazen hakim olamıyoruz yiyoruz ama dikkat etmek lazım. Bu haftalardan sonra tansiyon önemli. Acilde hep ölçtürdüm 12/8 11/7 çıkıyor. İnşallah zamanında doğar bebişlerimizCanım çok çok yüksek değil tansiyonun doktorun tavsiyelerine uy benimde riskim var tansiyon ölçüyorum hep evde şu an düşük çıkıyor ama asıl bundan sonra yükselmeye başlayabilir dedi doktorum. Doktor tabii her ihtimali söylüyor canım illa olacak diye değil ama tedbirli olman açsından bilgilendiriyor inşallah vakti zamanında gelir merak etme bende bu ara abarttım biraz dikkat edicem biraz daha
Ayyy buda çok güzell çok beğendim güle güle kullanın. Canım yaptınızmı yaptırdınmı yaptırdıysanız nereden acaba
Günaydın kızlar
Sağlık ocağına kontrole gittim kan verdim. İdrara da baktı +1 protein yine var, geçmemiş. Tansiyon ve ödem eşlik ederse ayrıntılı takip olur. Tek başına bi anlamı yok dedi ebe. Tansiyonumu ölçtü 13/8 çıktı, genetik olabilir dedi annemde de babamda da yüksek tansiyon var çünkü.(sonra hastaneye acile gittim ölçtürdüm 12/7 çıktı) protein ağırlıklı beslen, tuzu kes, makarna pilav hamurişi kesinlikle yeme dedi. Dedim hiç hazırlık yapmadım daha bebişe, artık bu haftadan sonra acil durum için küçük bi hastane çantan olsun dedi. Ani bir durum olduğunda artık bebeklerin yaşam şansı yüksek dedi. Offf stres oldum ya
İdrarda protein çıkınca o yüzden tedirginim canım. Ama doktorum zaten +3 ten sonrası sıkıntılı dedi. Nolur nolmaz diye takip ediyorum. Benim normal tansiyonum düşüktür 10/6 falan çıkardı hepCanım bahsettiğin tansiyon benim normal tansiyonum 12-8 çıkar benim de genelde bence endişelenme tansiyon olayını biraz abartmışlar gibi geldi bana
Çok beğendim ben güle güle mis kokusuyla kullansın minnak inşallah:)Hastane çıkışımızı da eşim beğendi ben daha beyaz istemiştim ama olmadı
Canım sende evde yatıyodun dimi yanlış hatırlamıyosam.Bizim gibi sürekli yatanlarda yüksek çıkabiliyomuş.Mecburen diyet yapıcaz.Allahtan çok büyük bi sıkıntı deil.Rabbim başka dert vermesinSelam kızlar. Şeker yüklememi yaptırdım bugün. Şimdi baktımda sonucum çıkmış ve maalesef yüksek. Doktorumdan telefon bekliyorum şimdi.
Buda sonucum
Yok canım başlarda 2 3 hafta yattım. Sonrasında hareketliyim devamlı. Hatta bu ara fazlaca hareketliyim.Canım sende evde yatıyodun dimi yanlış hatırlamıyosam.Bizim gibi sürekli yatanlarda yüksek çıkabiliyomuş.Mecburen diyet yapıcaz.Allahtan çok büyük bi sıkıntı deil.Rabbim başka dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?