2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım benimki salı 1400 cıktı bir hafta önde kilosu takvime göre ama doktor bir şey demedi ki biz erken doğum riskinden kilo alsın istiyoruz Oğlum tam 28de 1030 grdı 40. Haftada 3340gr doğdu.33. Haftada kaç gr ise 2 ile çarpıyorsun üç aşagı beş yukarı o kiloda doğuyor

Kadın doğum doktoruma bi sorıyım o zaman.Saol canım uyardığın için.Açlık degerime göre nasıl böyle yüksek çıktı tokluk anlamadım valla

o kadar şekerli sudan çıkması normaldir yaa hiç güzel değil :) Hemen peşinden 100gr yükletmekte ağır gelecek çünkü o yüzden gerçekten şeker olup olmadıgını anlamak için diyet uygulamayı teklif et doktora çok yüksek değil değerin

Günaydın kızlar
Sağlık ocağına kontrole gittim kan verdim. İdrara da baktı +1 protein yine var, geçmemiş. Tansiyon ve ödem eşlik ederse ayrıntılı takip olur. Tek başına bi anlamı yok dedi ebe. Tansiyonumu ölçtü 13/8 çıktı, genetik olabilir dedi annemde de babamda da yüksek tansiyon var çünkü.(sonra hastaneye acile gittim ölçtürdüm 12/7 çıktı) protein ağırlıklı beslen, tuzu kes, makarna pilav hamurişi kesinlikle yeme dedi. Dedim hiç hazırlık yapmadım daha bebişe, artık bu haftadan sonra acil durum için küçük bi hastane çantan olsun dedi. Ani bir durum olduğunda artık bebeklerin yaşam şansı yüksek dedi. Offf stres oldum ya

Canım çok çok yüksek değil tansiyonun doktorun tavsiyelerine uy benimde riskim var tansiyon ölçüyorum hep evde şu an düşük çıkıyor ama asıl bundan sonra yükselmeye başlayabilir dedi doktorum. Doktor tabii her ihtimali söylüyor canım illa olacak diye değil ama tedbirli olman açsından bilgilendiriyor inşallah vakti zamanında gelir merak etme bende bu ara abarttım biraz dikkat edicem biraz daha

Kizlar aksamlari ayaginiz sisiyomu benim sismeye basladi

Benim gündüz şişiyor canım çünkü işyerinde hep sarkıtıyorum geçen gün sandalet giymiştim yanlardan pörtledi ayak öğleden sonra davul gibi oldu ama sol ayağım özellikle. Eve gidip duş alırken falan soğuk su tutuyorum sonra da yukarı kaldırıyorum iyi geliyor. El parmaklarımda şişti normalde alyansımı orta parmağa takabilirdim olmazdı şimdi yüzük parmağıma takıyorum ama ona bile dar gelecek yakında takamıcam hiç. Doktorum hep ayal bilekrimi kontrol ediyor çok ödem var demedi ama pazartesi bakalım ne diyecek

Ay canım ne güzel yaa benim daha eksikler var haftasonu eşimle çıkıcaz biberon emzik kıyafet İnegöl'e gidicez oradaki avm nin e bebeği daha büyük. Pazar gün falan da çarşıya çıkar bakarım kafam karman çorman neyden kaç tane alayım kaçö aylıktan alayım şaşırdım bir 20 li seti var alttan çıtçıtlı 0-3 ay baya var. alta patikli alttan çıtçıtlı uzun kollu var iki tane 0-3 ve 3-6 ay bakıcam artık. Battaniye de bir setin içinde var, bir nohut battaniye denilenlerden var bir de e bebekten görüp almştım penye çok güzel alıcam e annem bir 10 lu hastane çıkışı daha alırım dedi onda da olur yengemde peluş battaniye alacak, müslin bez alıcam pusete falan örtmeye.

Aynen canım, bazen hakim olamıyoruz yiyoruz ama dikkat etmek lazım. Bu haftalardan sonra tansiyon önemli. Acilde hep ölçtürdüm 12/8 11/7 çıkıyor. İnşallah zamanında doğar bebişlerimiz

sağlık ocağıyla görüştüm şimdi. 75lik yükleme sonucu, açlık 60, 1.saat 113, 2.saat 82 çıkmış. gayet normal sorun yok dedi :) tam kan sayımında da tsh da fln hormonlarda hiçbir sorun yokmuş. sadece her zamanki gibi demirim düşük. hergün ferplex fol içiyorum dedim. tamam devam et, yanında portakal ya da limon suyu iç dedi :)

Canım bahsettiğin tansiyon benim normal tansiyonum 12-8 çıkar benim de genelde bence endişelenme tansiyon olayını biraz abartmışlar gibi geldi bana

Canım bahsettiğin tansiyon benim normal tansiyonum 12-8 çıkar benim de genelde bence endişelenme tansiyon olayını biraz abartmışlar gibi geldi bana
İdrarda protein çıkınca o yüzden tedirginim canım. Ama doktorum zaten +3 ten sonrası sıkıntılı dedi. Nolur nolmaz diye takip ediyorum. Benim normal tansiyonum düşüktür 10/6 falan çıkardı hep

Selam kızlar. Şeker yüklememi yaptırdım bugün. Şimdi baktımda sonucum çıkmış ve maalesef yüksek. Doktorumdan telefon bekliyorum şimdi.
Buda sonucum

Eklentiler

• CB85CA5E-4642-4657-B0B2-87CD4870D5AD.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 80
Selam kızlar. Şeker yüklememi yaptırdım bugün. Şimdi baktımda sonucum çıkmış ve maalesef yüksek. Doktorumdan telefon bekliyorum şimdi.
Buda sonucum
Canım sende evde yatıyodun dimi yanlış hatırlamıyosam.Bizim gibi sürekli yatanlarda yüksek çıkabiliyomuş.Mecburen diyet yapıcaz.Allahtan çok büyük bi sıkıntı deil.Rabbim başka dert vermesin

Bence grubumuzun ismini Şekerli Eylül Anneleri olarak değiştirelim. Nerdeyse hepinizde çıktı ya. (Çıkmayanları kıskanmadım desem yalan olur )
Ben de bugün şeker ölçmeye başladım günde 6 kere parmağımı delmek çok sıkıcı. Buna da hamd olsun diyelim.

Canım sende evde yatıyodun dimi yanlış hatırlamıyosam.Bizim gibi sürekli yatanlarda yüksek çıkabiliyomuş.Mecburen diyet yapıcaz.Allahtan çok büyük bi sıkıntı deil.Rabbim başka dert vermesin
Yok canım başlarda 2 3 hafta yattım. Sonrasında hareketliyim devamlı. Hatta bu ara fazlaca hareketliyim.
Açlık şekerim iyi aslında ama bilemedim. Bakalım ne diyecek doktorum

Kızlar bugunlerde sürekli karnım sertleşiyor korkuyorum sizde de var mı böyle bi durum oğlum artık sığmıyor galiba karnımı yamuk yumuk yapıyor hareketlerini çok net hissediyorum bazen rahatsız bile ediyor erken doğumdan çok korkuyorum internette normal diyor ama bakalım cumartesi kontrolümüz var doktorum ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…