2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim kuzumunnnn anne yani beşiği geldi. Çok beğendik eşimle hemencik kurduk. İlk defa instagramdan sipariş verdim.
Iyi günlerde kullansın minik, sağlıkla.
Ben daha almadım artık temmuz ayı da geldi okulu bitirip eksik tamamlama işlerine girisicem çok da sıcak oldu napcaz bilmem.

Iyi günlerde kullansın minik, sağlıkla.
Ben daha almadım artık temmuz ayı da geldi okulu bitirip eksik tamamlama işlerine girisicem çok da sıcak oldu napcaz bilmem.

Sağol canım inşallah. Ben de hep internetten alicam sanirim yattığım için. Sıcaklar evde bile çekilmiyor artık

Güzel ama kiloyla alakası yok bebek çantasının bende çok kilo aldım ama yinede sırt çantası aldım

Aynen 150 üstü yüksek diyolar senin 151 gayet iyi aslında.Benim açlık 89 tokluk 181 çıktı bakalım pazartesi kaç çıkıcak.Cuma günü doktorumun yanına gidip sorucam artık o ne derse onu yaparım bende

-Gul- canım naptın sen gittinmi hastaneye ben inşallah Pazartesiye randevu alıcam senide merak ettim naptın diye
Bayramdan önce gidicektim randevu almak için aradım randevu vermediler.Artık gemliğe geldim annemgilin yanına gidince gidicem mecburen 2 hafta sonraya kaldı.Gidiceksen erkenden randevu al baya yoğun heralde

Kızlar merhaba. Yıllardır okurum sizleri ama hiç yazmamıştım. Çoğu yerde yazdığınızı görünce belirtmek istedim. Kaşar en kötü peynirdir. Protein ve kalsiyum açısından çok zayıftır ve piyasadakilerin çoğu peynir artıklarından yapılır. Bebişler için lor ve gouda peyniri yenmeli kalsiyum ve protein için. Belirteyim dedim alakasız olsada...

Kızlar şeker yüklemesi sonucum çıkmış, şimdi internetten gördüm. Yarın gideceğim yüzyüze konuşmaya ama dayanamadım size sorayım dedim :) 75lik yükleme yapılmıştı.
1. Saat sonucu 113
2. Saat sonucu 82
Normal sanırım çıkan sonuçlar değil mi?

Allahım yanaklarin tatliligina bak. Maşallah sana.

Sana da diyet yaptırırlar büyük ihtimal canim. Napalim yavrularımız iyi olsun da.

Ben land markasını aldım. Türkiyede yok bazı ınstagtam sayfaları getirtiyor. Bir kaç kere kendim için kullandım şimdilik çok memnum kaldım öneririm

Sana da diyet yaptırırlar büyük ihtimal canim. Napalim yavrularımız iyi olsun da.
Aynen canım bebişler iyi olsun da gerisi önemli deil.Annemgilde meyveyi tatlıyı çok abarttım o yüzden böyle çıktı eminim artık dikkat edicem yapıcak bişey yok

İyi akşamlar güzel anneler :)

Bugün doğacak kızımın bütün elbiselerini mini mini tulumlarını zıbınlarını eldivenleri ve şapkalarını yıkadım kuruttum ütüledim. Çok yoruldum ama mis gibi tertemiz yerlerine yerleştirdim. Ben şanslıyım ilk kızımdan fazlaca giyilmemiş az giyilmiş zıbınları vardı ekstradan eldivenler ve mendiller alacağım ne kadar güzel saklasam da lekelenmis olanları attım yenilerini alacağız.

Battaniyeleri nevresimleri yıkadım onları da yarın ütüleyecegim. Hemen hemen bebeğimin herşeyi hazır doguma 1 hafta kala da beşiği kuracak eşim. Kendim için se 2 adet pijama takımı ve hasta bezi alacağım. Bir de küçük bir valiz aldım mı Allahın izniyle %100 tamamım demektir ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…