2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet benim bebiş de en baştan beri önden gidiyor. Şekerin çok mu yüksek.

Canım benimde 50 gr yüklemede açlık 92 , tokluk 1. saat 169 geldi. Benim doktorum 15 gün sıkı diyet yap dedi. Ben eczaneden kan şekeri ölçme cihazı aldım onunla ölçüyorum 120'nın üzerine çıkmadı toklugum hiç.Bence hemen yükleme yaptırma

Dun kontrole gittigimde bebegn karin cevresi 2 hafta geri cikti.yani kilosu da az.bu sekilde gelisim geriligi yasayan var mi ne yapabilirm acaba

Evet benim bebiş de en baştan beri önden gidiyor. Şekerin çok mu yüksek.

Şeker ölçümünde ilk saat 180 2. saat 182 çıktı endokrine yönlendirdi 1 hafta diyet yaptım ölçtüm em yükseği 160 çıktı. Yine gittim bu durumda bir sorun olmaz yine diyete devam dedi ölç arada bir dedi. Bebeğe bu değerlerin zararı olur mu dedim bu değerlerle olmaz dedi. Kendi doktoruma gittiğimde de protein ağırlıklı ye dedi. Aslında makarna pilav, tatlı ve ekmeği kesince yeterli olur ben arada kaçırıyorum ama dikkat ettiğim diyet yaptığım haftalarda bebek almış yani fazlaca

çok çeşit var canım baya incelemek lazım :) ben de evde odasının kapısına asmayı düşünüyorum sonra.

aynen denemiş ve yaşamış biri olarak :) riske atmamak gerek ben çok memnumun musteladan kızıma da kullancağım inşallah

benim ilk tecrübem olacak ama tecrübelilere güvenip aldım :)

Kadın doğum doktoruma bi sorıyım o zaman.Saol canım uyardığın için.Açlık degerime göre nasıl böyle yüksek çıktı tokluk anlamadım valla

Kızlar bizim kapı süsümüz de bu. Eşim bunu beğendi normalde ben balonlu bişeyler istiyordum ama bu da çok hoş:) Bugün yarın kargoya verilecekmiş tek farkı isim yerinde Yiğit Kaan yazıyor :)

Dünden beri annemle bebişimizin kıyafetlerini eşyalarını yıkadık bugün ütülemeye başladım. Çok ayakta duramıyorum ayaklarım şişiyor, dinlene dinlene yapıcaz artık. Ay sonu Mersin e geçiyoruz oraya giderken Doğum çantamı hazırlayıp yanıma alacam her ihtimale karşı. O yüzden şimdiden başladık işlere hadi hayırlısı bakalım hepimiz için..:)

Eklentiler

• 9EAFA8BF-6978-4B42-9402-593556D43AC7.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 94
Dun kontrole gittigimde bebegn karin cevresi 2 hafta geri cikti.yani kilosu da az.bu sekilde gelisim geriligi yasayan var mi ne yapabilirm acaba
Canım seninle aynı haftalardayız. doğum sat a göre 5 eylül. Benimde gelişme geriliği varmış kilo ve boyu geriden geliyor. Diğer türlü iyi dedi. Ve sanırum dönmesi gerekiyormuş benimki daha dönmemiş. Baya üzüldüm sıkıldım. Benim tiroid bezlerim yok ından kaynaklı olabilir dedi doktor. Haftaya bugün tekrar ultrason dooper mi ne onunla bakacaklar. Sağlığı iyiyse beslenmeni sıkı tut.

Kızlar bebefon alan var mı hangi markayı önerirsiniz? Bir de bebefon elektriğe takılı mi çalışıyor yoksa ikiside şarjlı mı?
Bende alacağım ev iki katlı mutlak gerekli benim için de. Bahçe de falan oturuyorum genelde. Ama bende karar veremedim ne alacağıma e bebekte gördüm bi iki marka ama daha bakamadım

Bende alacağım ev iki katlı mutlak gerekli benim için de. Bahçe de falan oturuyorum genelde. Ama bende karar veremedim ne alacağıma e bebekte gördüm bi iki marka ama daha bakamadım
Webaby ve chicco arasında kaldım ben de.belki başka marka kullanan memnun olan vardır dedim

Merhaba arkadaşlar bugün alışverişimin %90 lık kısmını hallettim ama bebek çantasına karar veremedim ben kilolu olduğumdan sırt çantası yakıştıramıyorum kendime bu modeli buldum ama tavsiyelere de açığım bi bakar mısnız?

Eklentiler

• 34A57F88-5580-46EA-B566-AF54AAAED1DC.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar sizce nasıl? Toplamda 170 tl imiş. Tulum takım 70, terlik bantlar 100 tl. Hastane için yaptırsam mı çok kararsızım
Tulum fiyatı iyide terlik ve tokalar çok pahalı geldi kendin yapamazmısın benim annem yaptı ve tek dediği şey 20 tl lik masraf yapıyosun el emeği olarak 80 tl el emeği hakkımı alıyolar yani dedi çok pahalı geldi kendin yapsan çok uyguna gelir ve el emeğin olur anısı olur

Güzel görünüyor bebek arabasının kollarınakolayca takılabilir mi ona dikkat et
takma yeri oluyor çıtçıtlı aşağı sepete çanta koyarsan yer kalmıyor başka bişey için

Ayy çok hoşmuş nereden aldın acaba kız modelleri nasıldır baksam bende?

Canım sana kaç miligram şeker yüklemesi yapıldı.Açlık tokluk kaç çıktı ben de büyük ihtimalle diyet yapmak zorunda kalıcam yüksek çıktı benim de sonuçlarım

Kuzum 50 lik yapıldi. Aclik 87 tokluk 151 dahiliyeye gittim. Aslında çok panik yapılacak bişey yok dedi ama tanıdık olduğu için sen pimpiriklisin ve çok ugrastin dedi. Şeker ölçüm aleti verdi diyetisyene yönlendirdi. 2 hafta takip edelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…