- 20 Aralık 2010
- 1.053
- 314
- 323
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #27.841
Evet benim bebiş de en baştan beri önden gidiyor. Şekerin çok mu yüksek.Benim de geçen hafta 25+4 de tam öyle çıktı doktorum da başta yüksek çıktığı için yüklemem ve endokrin diyet verdiği için kanda tekrar baktıracaktı ama aç değildim önce aç bakılmadı lazımmış karşılaştırmak için. Şeker yüksekliğinin de etkisi oluyormuş ama normalde de ilk günden beri 3-4 gün önde gidiyormuş zaten dedi normaldir dedi
Kızlar bugün benim de şeker yüklemem vardı.50 miligram sekerde açlık 89 tokluk 181 çıktı.Doktor açlığın iyi olduğunu tokluğun yüksek olduğunu söyledi pazartesi günü tekrarlıycaz bu sefer 75 miligram şeker verilicekmiş.Ben şu an habire yattığım için o da etkilemiş olabilir dedi hemşire.Bide bayram sonrası tatlı da yemiş bulundum bayramda o etkilemişmidir bilmiyorum ama pazartesi de yüksek çıkarsa bana da diyetisyen tolu gözüküyo
Evet benim bebiş de en baştan beri önden gidiyor. Şekerin çok mu yüksek.
Bende başka sayfada buna benzer görüp kaydetmiştim böyle tüllü seviyorum bende başka modellerde var çok ama böyle kapıya takınca çok hoş duruyor. Eve gelince de mevlidimde dış kapıya takarım diyorum. Benim gördüğümde keçeden balonlar ve arabada bebek vardı isim yazıyordu.
aynen denemiş ve yaşamış biri olarak :) riske atmamak gerek ben çok memnumun musteladan kızıma da kullancağım inşallah
Malesef evet canım düşük dozda ınsülin kullanmaya başladım sürekli ölçüm yapıyorumBen de dün gittim dr a 25+3 1003 gram çıktı. Şekerden korkuyordum açlık tokluk istedi dr um şükür iyi çıktı. Sizde şeker var mı.
Kadın doğum doktoruma bi sorıyım o zaman.Saol canım uyardığın için.Açlık degerime göre nasıl böyle yüksek çıktı tokluk anlamadım vallaCanım benimde 50 gr yüklemede açlık 92 , tokluk 1. saat 169 geldi. Benim doktorum 15 gün sıkı diyet yap dedi. Ben eczaneden kan şekeri ölçme cihazı aldım onunla ölçüyorum 120'nın üzerine çıkmadı toklugum hiç.Bence hemen yükleme yaptırma
Canım seninle aynı haftalardayız. doğum sat a göre 5 eylül. Benimde gelişme geriliği varmış kilo ve boyu geriden geliyor. Diğer türlü iyi dedi. Ve sanırum dönmesi gerekiyormuş benimki daha dönmemiş. Baya üzüldüm sıkıldım. Benim tiroid bezlerim yok ından kaynaklı olabilir dedi doktor. Haftaya bugün tekrar ultrason dooper mi ne onunla bakacaklar. Sağlığı iyiyse beslenmeni sıkı tut.Dun kontrole gittigimde bebegn karin cevresi 2 hafta geri cikti.yani kilosu da az.bu sekilde gelisim geriligi yasayan var mi ne yapabilirm acaba
Bende alacağım ev iki katlı mutlak gerekli benim için de. Bahçe de falan oturuyorum genelde. Ama bende karar veremedim ne alacağıma e bebekte gördüm bi iki marka ama daha bakamadımKızlar bebefon alan var mı hangi markayı önerirsiniz? Bir de bebefon elektriğe takılı mi çalışıyor yoksa ikiside şarjlı mı?
Webaby ve chicco arasında kaldım ben de.belki başka marka kullanan memnun olan vardır dedimBende alacağım ev iki katlı mutlak gerekli benim için de. Bahçe de falan oturuyorum genelde. Ama bende karar veremedim ne alacağıma e bebekte gördüm bi iki marka ama daha bakamadım
Tulum fiyatı iyide terlik ve tokalar çok pahalı geldi kendin yapamazmısın benim annem yaptı ve tek dediği şey 20 tl lik masraf yapıyosun el emeği olarak 80 tl el emeği hakkımı alıyolar yani dedi çok pahalı geldi kendin yapsan çok uyguna gelir ve el emeğin olur anısı olurKızlar sizce nasıl? Toplamda 170 tl imiş. Tulum takım 70, terlik bantlar 100 tl. Hastane için yaptırsam mı çok kararsızım
Güzel görünüyor bebek arabasının kollarınakolayca takılabilir mi ona dikkat etMerhaba arkadaşlar bugün alışverişimin %90 lık kısmını hallettim ama bebek çantasına karar veremedim ben kilolu olduğumdan sırt çantası yakıştıramıyorum kendime bu modeli buldum ama tavsiyelere de açığım bi bakar mısnız?
Bana biraz gereksiz pahalı geldi ama çok çok beğendiysen takılma tabii :)Kızlar sizce nasıl? Toplamda 170 tl imiş. Tulum takım 70, terlik bantlar 100 tl. Hastane için yaptırsam mı çok kararsızım
Ayy çok hoşmuş nereden aldın acaba kız modelleri nasıldır baksam bende?Kızlar bizim kapı süsümüz de bu. Eşim bunu beğendi normalde ben balonlu bişeyler istiyordum ama bu da çok hoş:) Bugün yarın kargoya verilecekmiş tek farkı isim yerinde Yiğit Kaan yazıyor :)
Dünden beri annemle bebişimizin kıyafetlerini eşyalarını yıkadık bugün ütülemeye başladım. Çok ayakta duramıyorum ayaklarım şişiyor, dinlene dinlene yapıcaz artık. Ay sonu Mersin e geçiyoruz oraya giderken Doğum çantamı hazırlayıp yanıma alacam her ihtimale karşı. O yüzden şimdiden başladık işlere hadi hayırlısı bakalım hepimiz için..:)
Canım sana kaç miligram şeker yüklemesi yapıldı.Açlık tokluk kaç çıktı ben de büyük ihtimalle diyet yapmak zorunda kalıcam yüksek çıktı benim de sonuçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?