2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Büyük 14ü küçük 9u geçtiği zaman dedi benim doktorum.

Webaby ve chicco arasında kaldım ben de.belki başka marka kullanan memnun olan vardır dedim
Webaby bende görmüştüm kullanıcı yorumlarına bakalım bi

Ben Philips Avent Babyphone kamerali alicam. Kullanan arkadaslarim gayet memnunlar.
Kameralı istiyorum bende cızırtı fln yok değil mi birde çekim mesafesi önemli tabi bakayım bunada

Arkadaşlar bugün ne çok şey sordum aranızda e bebek te satılan baby me marka ıslak pamuk mendil kullanan var mı? 48 tane alacağım fiyat uygun olsun diye kuruma vs olur mu acaba ?
Açılmadığı sürece kurumaz canım bence
Bende çocukların bi kaç parça bebekliğini yazlığa getirmiştim burda yer çok diye yıkadım kuruttum ütülemesi kaldı mutlu oldum atmadığıma yada dağıtmadığıma
Kizlar aksamlari ayaginiz sisiyomu benim sismeye basladi

Benimde ayaklarım şişiyor çok rahatsızım
Tuzu kesin ayaklarınızı yükseğe koyup Uzanın akşamları

Canım 0 3 ay çok fazla alma derim çünkü bebekler çok hızlı büyüyorlar benim 10 adet 0 3 ay uzun kısa ve sıfır kollu zibinim vardı 25 tane de 3 12 ay zıbınlarım var battaniyeler önemli canım ama peluş tüylü battaniyeler çocuğu tıkar ona göre alırsınız alerjen uyarılarına dikkat edersin.

Bol bol eldiven çorap ve mendil al canım salya akıtırken kusarken can simidi oluyor mendiller. Gaz çıkartırken mesela omzuna serersin mendilı. Alt değiştirme bezlerinin olsun canim benim 3 tane var kirleneni yıkayıp yenisini kullanıyorum.

Son zamana bırakmayın havalar iyice ısınınca hem alması zor hem de onları temizlemek ütülemek zorluyor. Allah verir kolaylığını :)

Bizim bölümden arkadaş ölçemezdi ben ölçüyordum iğneyi batırıyordum akşamda eşi yapıyormuş. Sabah öğle akşam bakıyordu o.

Benimde sertleşiyor canım galiba poposunu falan dayıyor bilemiyorum ama korkma bence erken doğumla alakası yoktur onun. Yemek yedikten sonrada karnım inanılmaz sert oluyor

Ayy ben dün bile çok zorlandım kendi başıma nasıl delicem parmağımı bilmiyorum Kan aldırmaya,her hafta iğne yaptırmaya alıştım diye onlar bile bu kadar zoruma gitmedi

Zorlanıyorum saniyordum ama buna da alisicam galiba :) 4 kere ölçtüm kendim sonuçlar da açlık 90 tokluk 105 çıktı. Hayırlısı artik

Colcicegi89 bana ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra dedi.

Benimde öyle acayip yamuk duruyo normal dediler hastanede kasılma eğer dinlenince geçmiyosa sorun oluyomuş bende nedense çok korkuyorum erken doğuma taktım kafayı şu aralar gecede çok sertleşti karnım bütün gece vakit yaklaştıkca psikolojimizde etkileniyo bence zamanında hayırlı doğumlarımz olsun inşallah

Kozlar moralim bozuk şekerim 162 çıktı hemşireyüksek dedi 15 gün sonra tekrar edecekler bu arada şekerli şeyler yememem lazım son zamanlarda çok yiyordum

Kozlar moralim bozuk şekerim 162 çıktı hemşireyüksek dedi 15 gün sonra tekrar edecekler bu arada şekerli şeyler yememem lazım son zamanlarda çok yiyordum

Canım kaç gr yükleme yaptılar 50 mi?
bnim de 50 gr 1.saat te bakıldı 169 geldi. doktor 15 gun dikkat et dedi ben de eczaneden cihz aldım parmaktan ölçüyorum şekerimi sürekli hiç yüksek gelmedi :)

Canım kaç gr yükleme yaptılar 50 mi?
bnim de 50 gr 1.saat te bakıldı 169 geldi. doktor 15 gun dikkat et dedi ben de eczaneden cihz aldım parmaktan ölçüyorum şekerimi sürekli hiç yüksek gelmedi :)
Canım 50 gr yüklendi.ben de alayım hemen bana da 15 gün dikkat et dedş neler yemeyeceğiz peki

bol yeşillik , sebze, çavdar ekmeği yiyorum. her öğünde yoğurt tüketiyorum .Meyve çok çok az ye dedi doktor. Ben yarım muzla yoğurdu karıştırıyorum.

Mendil olarak daha kalın bezler vardı takım 5 li falan istanbul jokerde onlardan aldım havlu gibi ama incelerden de alıcam. Çorap eldiven evet fazla alıcam. Sanırım o yandan bağlanan üst dış zıbınlardan fazla almamak lazım hani şu 5 l takımlarda olanlardan çünkü onlar göbek bağı düşene kadar kullanışlı oluyormuş çoğuda yemi doğan onların sanırım. Alt üst takım ve tulum alayım diyorum.

Zaten şu an kilo önde gidiyor 1 hafta kadar ama sonra ne olur bilmiyorum ama 3 kilonun üzeri doğarsa yeni doğanlar ve 0-3 ler çok az giyiliyormuş. O dediğin alt açma örtüleri nasıl yıkanan canım ben unibaby falan kullan at alt değiştirmeler var onlardan alacaktım bu haftasonu baya birşey halledicem bir de ınstagramdan beğendiğim sayfalar var not alıyorum. Kapı süsü, sticker, raf, hastane ikramlığı, oda ve bebek yatağı süsleri var bakıcam karar vericem ben 32. haftamda çoğu şey hazır olsun diyorum

Canım ince örtü gibi battaniyenin daha incesi ve dikdörtgen hali kenarları ince küpürlü aldım ben süslü süslü çok güzel oluyorlar :) kullan at olanları ben dışarı çıktığım da kullandım park a restorant a pikniğe vs giderken. Normal olanları da ev de ve ev gezmelerine giderken kullandım.

Nereden aldın canım? alt değiştirme örtüsü olarak mı geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…