2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnsanlar çok garip karnıma gidiyor elim istemsizce ayy kaşınıyormu çatlayacan kesin diyorlar. Karnın yukarıda sen geç doğum yaparsın diyorlar. Normal doğummu istiyorsun hmm cesaretin varmı buna diyorlar. Karnın nasıl hızlı büyüdü şimdiden diyorlar. Kısacası akıllarına ne gelirse alınır alınmaz demeden konuşuyorlar gına geldi

Selam kızlar ben evde yatmaya devam. Bugün raporumu yeniledi doktor. Bir an önce doğum olsa da şu sıkıntılar geçse. Doktor dinlenirsen 35. Haftaya kadar rahat gideriz diyor ama bazen evde gezinirken bile kasılma oluyor ufaktan. Karnım benimde asagida malum erken doğum riski yüzünden. Bu kasılmalar rahim genişlemesi gibi hissediyorum sizde de var mi ufak kasılmalar

Benimde kürtajım var canım o yüzden 2 gebelik sayıyolar sanırım yapılması lazım randevum çok geç tarihe kaldı doluydu doktor devlette gerek yok diyo bakalım gidince haftam geçmiş olcak ama bilmiyorum napar artık ne olur vicdanımda tahat değil böyle hayırlısı artık

Bende kürtajımda vuruldum iğne canım hemde leke geldiği için 2 kere yapıldı bu iğne bana biliyorum ama randevum geç bi tarihe kaldı malesef devlette gerek yok diye vicdanen bende rahat değilim sürekli arıyorum dr randevularını ama full dolu haftaya bile zor buldum bakalım ne olcak sen kaç haftada vuruldum 28+kaçken

Ben AB- esim A+ uyusmazlik ignelerini yani logam aşilarini dogum sonrasi 72 saat diliminde vurdurduk hep sorun cikmadi bu konuda.

Agzinin ortasina firinci kuregiyle yapistiricaksin boylesinin.

Bi doğursakta kurtulsak şu çok bilmişlerdennn

Bendede oluyor gün içinde sık sık doktorum bir saatte üç kere olursa erken Doğum tehditi olabilir dedi

Benim sat a göre tam 28 haftanın son günüydü. Doktorların ultrason verilerine görede 28+5 di igne yapıldığı gün. Benim bebeğimin gelişimi ilk haftalar öndeydi şimdi geriden geliyo. Baya evham yaptım iğne geçmi kaldı diye. Türkiyedeki doktorumu aradım sıkıntı olmaz dedi. Doğduğunda inşallah alllah sağlıkla nasip etsin tekrar 72 saat içinde iğne yapacaklar.

Kasilmalarinin olmasi gayet normal bunlar eskilerin yalanci sanci dedikleri doguma hazirlik kasilmalari

Hicbirinde yapilmadi hayatim cocuklarim da hep rh+ oldu kayibimdan sonrasinda da yapildi ama hic gebelik icinde yapilicak diyen drumda olmadi
Anladım teşekkür ederim sanırım her doktorun görüşü farklı bunda da kimi gerek vsr diyor kimi yok hakkımda hayırlısı randevu tarihimde 28 hafta geçmiş olcak bakalım ne diyecek hayırlısı olsun diyorum artık

Bende 28+6 da gidicem ama bebeğim önden gidiyo benimde 29 30 larda çıkıcak büyük bi ihtimalle inşallah sorun olmaz sağlıcakla kavuşalımda bitsin gitsin şu stress

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…