2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Philips avent canım.

Disarda daha iyi aslinda ama bnm evde olcak :)
Biz yemekleri disarda yaptircaz hediyelikleri lokumu serbeti masaya koycam bi kac tane de resim koyarim oglumun yeter. Kendim zaten yatak odasinda dururum oglumla

Kızlar sizin günlük kac cc süt geliyo gögüslerden benim hala yeterli deil ogluşm 1 aylik olucak ama halen çok az çok üzülüyorum artık bu duruma
Pek deneyemedim ben canim surekli emmek istiyo cunku ama bi keresinde ikisinden 150 cc cikmisti hangisinden ne kadar ona bakmamistm tabi

İnsallah canım cok zormuş gercekten dayanılaxak gibi değil şuan parça parça etlerim koptu. Bir an oncr düzelsin diye dua ediyorum bebişlerinizi şöyle keyifli emzirelim artık

Benım bır ay oldu, hala tamamen geçmedi. Kaç kere ucundan parçalar koptu, yenilendi. Kullanmadığım şey kalmadı. Dönüşümlü lansinoh, madecassol, bepanthene, susam yağı, kantaron, zeytinyağı kullandım. Allah yardım etsin, hemen geçsin inşallah.

Kızlar pişik kremlerini her alt açmada kullanıyor musunuz?
Doğru mu bilmşyorum ama her seferinde sürüyoruz biz.

Ben kullanıyorum. İlk oğlumda da kullanıyordum. Birde pişikle uğraşmak istemiyorum.

Kızlar herkese merhaba ,bizde miniğimle zaman geçiriyoruz.cnm sürekli tatlı şeyler çekiyor.emzirdiğim için .inş fazla kilo yapmaz:))ama yapsada bu dönemin tadını çıkarıyrm

Bende tatlısız yapamıyorum. Dahada şişersem halim yaman. Zaten çok kilolu kaldım. Şekeri hayatımdan çıkarmalıyım kesinlikle.

Aynen önce aşı olsun ondan sonraki haftada sunnet yaptırırım diye düşünüyorum

İzmirlisiniz diye hatırlıyorum. Nerede yaptıracaksınız sünneti??

Disarda daha iyi aslinda ama bnm evde olcak :)
Biz yemekleri disarda yaptircaz hediyelikleri lokumu serbeti masaya koycam bi kac tane de resim koyarim oglumun yeter. Kendim zaten yatak odasinda dururum oglumla
Yemekler dışardansa sıkıntı yok :) sen zaten ortalıkta olmazsın, bikaç saat bişey geçer gider.

Ayyyyy kızlar ya benim cadı hiç kucaktan inmiyor aslında alıştırmadım ama yattığı yerden yaygarayı koparıyor o biraz uyudu kendimi banyoya zor attım banyo bile yapamıyorum sizde durumlar nasıl

Benim de pompam lansinoh kızlar ...bir gogsumden 60 diğerinden 30 geliyor

Philips avent canım.

Pompalar elektrikli mi manuel mi arkadaşlar?
Baby & plus elektrikli bendeki ds ama güvenemiyorum ona boşaltmıyormuş. Gibi geliyor da

İzmirdeyim evet ama sunneti ailemin olduğu şehirde yaptıracağım kardeşimin çalıştığı hastane var balikesirde orada iyi bir ürolog var.

Ayyyyy kızlar ya benim cadı hiç kucaktan inmiyor aslında alıştırmadım ama yattığı yerden yaygarayı koparıyor o biraz uyudu kendimi banyoya zor attım banyo bile yapamıyorum sizde durumlar nasıl
Bnde evde biri varkm girebiliyorm banyoya yoksa durmaz yanii bnmkinin uyuma satleri geldi simdi baya uyur :)

Bnde evde biri varkm girebiliyorm banyoya yoksa durmaz yanii bnmkinin uyuma satleri geldi simdi baya uyur :)
Benim kızım var ya 11 yaşında ona dedim kızım ben hemen banyoya koşuyorum kardeşinin yanından ayrılma diye hemencecik girdim çıktım... ama şu kucak olayı zorluyor beni inşallah devam etmez

Valla ben artik gogus icin hic bisey kullanmiyorum bence ugrastikca daha da artiyo acisi simdi rahatim

Benim kızım var ya 11 yaşında ona dedim kızım ben hemen banyoya koşuyorum kardeşinin yanından ayrılma diye hemencecik girdim çıktım... ama şu kucak olayı zorluyor beni inşallah devam etmez
Bakiyosa ne guzel kuxu baya yardim eder sana o zaman
Ya alisana kadar aglamasina göz yumcaksin yada kanguru fln alip onla takilcaksn evde

Kızlar sizin günlük kac cc süt geliyo gögüslerden benim hala yeterli deil ogluşm 1 aylik olucak ama halen çok az çok üzülüyorum artık bu duruma
Elle sagiyorum makina aldım ama yapamadım 10 cc ancak çıkıyor
Üzülme artık bunda da vardır bir hayir
Benim oğlum da öyle meme düşkünü değil
Tembel biraz meme zor geliyo tabi
Halbuki erkekler memeye düşkün olurmus
Ama biz o kurali tasimiyoruz

Günlük bilmem ama bi sağışta tek göğüsten 60-90 cc geliyor 3-4 saat emzirmediysem eğer. Tek göğüstem emzirip diğerini sağıyorum buzluğa koyuyorum.
Oh ne güzel yaa
Ben de kendimi sütsüz inek gibi hissediyorum
Şimdiye kadar çoktan kasaba verilip kesilmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…