- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #44.201
Philips avent canım.Benim de en yuksek 1 kez 40 cc çıktı onun dışında 30 genelde.Benim pompanın markası lansinoh bende pek güvenemiyorum pompaya
Senin pompanın markası ne peki.Benim ikisinden anca 30 cc geliyo.30 ccnin üstüne çıkamadım malesef
Düzenli olarak gittiğim hastanede hep üroloji yapıyor sunnet işlemini o yüzden bende direkt ona sordum. Dahiliyeyi bilmiyorum.Kmi urolojiye gidiuyo kimi dahiliyeye hangi bolume gitmem gerek kafam karisti ya
Disarda daha iyi aslinda ama bnm evde olcak :)Evde yapmadım canım ya dışarda yaptım. Masa falan yapmadım hastanede yapmıştım onu. Ben zaten topluluğa katılmadım dua bittikten sonra kısa bi süre çıktık bebekle. Yiyecek,içecek tatlı niyetinede aşure yaptırdım. Birde hediyelik eşya dağıttık. Ay ne yorucu gündü ama :) neyseki geçti gitti.. evde olunca daha telaşe olur,allah kolaylık versin.
Pek deneyemedim ben canim surekli emmek istiyo cunku ama bi keresinde ikisinden 150 cc cikmisti hangisinden ne kadar ona bakmamistm tabiKızlar sizin günlük kac cc süt geliyo gögüslerden benim hala yeterli deil ogluşm 1 aylik olucak ama halen çok az çok üzülüyorum artık bu duruma
İnsallah canım cok zormuş gercekten dayanılaxak gibi değil şuan parça parça etlerim koptu. Bir an oncr düzelsin diye dua ediyorum bebişlerinizi şöyle keyifli emzirelim artık
Kızlar pişik kremlerini her alt açmada kullanıyor musunuz?
Doğru mu bilmşyorum ama her seferinde sürüyoruz biz.
Kızlar herkese merhaba ,bizde miniğimle zaman geçiriyoruz.cnm sürekli tatlı şeyler çekiyor.emzirdiğim için .inş fazla kilo yapmaz:))ama yapsada bu dönemin tadını çıkarıyrm
Aynen önce aşı olsun ondan sonraki haftada sunnet yaptırırım diye düşünüyorum
Yemekler dışardansa sıkıntı yok :) sen zaten ortalıkta olmazsın, bikaç saat bişey geçer gider.Disarda daha iyi aslinda ama bnm evde olcak :)
Biz yemekleri disarda yaptircaz hediyelikleri lokumu serbeti masaya koycam bi kac tane de resim koyarim oglumun yeter. Kendim zaten yatak odasinda dururum oglumla
Insallah atlatalim bunuda baslicam gezmeye kimse tutamaz beni kar yagana kadarYemekler dışardansa sıkıntı yok :) sen zaten ortalıkta olmazsın, bikaç saat bişey geçer gider.
Benim de en yuksek 1 kez 40 cc çıktı onun dışında 30 genelde.Benim pompanın markası lansinoh bende pek güvenemiyorum pompaya
Senin pompanın markası ne peki.Benim ikisinden anca 30 cc geliyo.30 ccnin üstüne çıkamadım malesef
Benim de pompam lansinoh kızlar ...bir gogsumden 60 diğerinden 30 geliyor
Philips avent canım.
İzmirdeyim evet ama sunneti ailemin olduğu şehirde yaptıracağım kardeşimin çalıştığı hastane var balikesirde orada iyi bir ürolog var.Benım bır ay oldu, hala tamamen geçmedi. Kaç kere ucundan parçalar koptu, yenilendi. Kullanmadığım şey kalmadı. Dönüşümlü lansinoh, madecassol, bepanthene, susam yağı, kantaron, zeytinyağı kullandım. Allah yardım etsin, hemen geçsin inşallah.
Ben kullanıyorum. İlk oğlumda da kullanıyordum. Birde pişikle uğraşmak istemiyorum.
Bende tatlısız yapamıyorum. Dahada şişersem halim yaman. Zaten çok kilolu kaldım. Şekeri hayatımdan çıkarmalıyım kesinlikle.
İzmirlisiniz diye hatırlıyorum. Nerede yaptıracaksınız sünneti??
Bnde evde biri varkm girebiliyorm banyoya yoksa durmaz yanii bnmkinin uyuma satleri geldi simdi baya uyur :)Ayyyyy kızlar ya benim cadı hiç kucaktan inmiyor aslında alıştırmadım ama yattığı yerden yaygarayı koparıyor o biraz uyudu kendimi banyoya zor attım banyo bile yapamıyorum sizde durumlar nasıl
Benim kızım var ya 11 yaşında ona dedim kızım ben hemen banyoya koşuyorum kardeşinin yanından ayrılma diye hemencecik girdim çıktım... ama şu kucak olayı zorluyor beni inşallah devam etmezBnde evde biri varkm girebiliyorm banyoya yoksa durmaz yanii bnmkinin uyuma satleri geldi simdi baya uyur :)
Valla ben artik gogus icin hic bisey kullanmiyorum bence ugrastikca daha da artiyo acisi simdi rahatimBenım bır ay oldu, hala tamamen geçmedi. Kaç kere ucundan parçalar koptu, yenilendi. Kullanmadığım şey kalmadı. Dönüşümlü lansinoh, madecassol, bepanthene, susam yağı, kantaron, zeytinyağı kullandım. Allah yardım etsin, hemen geçsin inşallah.
Ben kullanıyorum. İlk oğlumda da kullanıyordum. Birde pişikle uğraşmak istemiyorum.
Bende tatlısız yapamıyorum. Dahada şişersem halim yaman. Zaten çok kilolu kaldım. Şekeri hayatımdan çıkarmalıyım kesinlikle.
İzmirlisiniz diye hatırlıyorum. Nerede yaptıracaksınız sünneti??
Umit dunyasi iste surekli kucakta memede cunku hic birsey yapamiyormEvde is yaparken durcak mi ki ya durursa bende kanguru mu alsam acaba
Bakiyosa ne guzel kuxu baya yardim eder sana o zamanBenim kızım var ya 11 yaşında ona dedim kızım ben hemen banyoya koşuyorum kardeşinin yanından ayrılma diye hemencecik girdim çıktım... ama şu kucak olayı zorluyor beni inşallah devam etmez
Uyku duzeni nasil canimUmit dunyasi iste surekli kucakta memede cunku hic birsey yapamiyorm
Elektrikli,manuelle uğraşılmaZ bencePompalar elektrikli mi manuel mi arkadaşlar?
Baby & plus elektrikli bendeki ds ama güvenemiyorum ona boşaltmıyormuş. Gibi geliyor da
Gez canım,ben 3. Günden beri sokaklardayım :)Insallah atlatalim bunuda baslicam gezmeye kimse tutamaz beni kar yagana kadar
Bı foto atar mısın bende küçük yastıkla destek yaptım ama sanki yine olmuyorBen kullaniyorm cnm altina battaniyeyle destek yaptim surekli onda yatiyorz besige gecmedik daha
Elle sagiyorum makina aldım ama yapamadım 10 cc ancak çıkıyorKızlar sizin günlük kac cc süt geliyo gögüslerden benim hala yeterli deil ogluşm 1 aylik olucak ama halen çok az çok üzülüyorum artık bu duruma
Benim oğlum da öyle meme düşkünü değilSağdığımda çok az çıkıyor her emzirmeden sonra mama takviyesi yapıyoruz doymadığı için
En yüksek 35_40cc çıktı şimdiye kadar.
Çoğu zaman 30un altında çıkıyor.
Süt Sağdığım pompaya da güvenmiyorum ama o çekmeyi bıraktığında kendm sıkıyorum hala akıyor oluyor süt de.
Bizim tembelin meme ile uğraşmaya sabrı yok ama alıştı biberon akışına.
Oh ne güzel yaaGünlük bilmem ama bi sağışta tek göğüsten 60-90 cc geliyor 3-4 saat emzirmediysem eğer. Tek göğüstem emzirip diğerini sağıyorum buzluğa koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?