- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.581
İşte bizi düşünüyorlar onlar da. Ben de çok kavga ederim Nnemle ama sonrasında çok vicdan yapıyorum. Kendilerince bizim için en iyisini düşünüyorlat. Gitti mi oeki annen, keşke böyle ayrılmasanız b
Barışmanıza sevindim:) geçti bitti düşünme bunları, ben de içim kan ağlasa da gururumdan adım atamam sevdiklerime annen de böyle sanırım. Kendin ve bebeğin için en iyisini sen düşünürsün tabiki. İnşallah annen bından sonra daha olumlu yaklaşır.sabah bıraktık canım öptüm konuştum merak etme dedim öyle barıştık bakalım tamam desin ama bağırmasın en çok da brn orada ağlarken gözlerim kıpkırmızı olmuşken umrunda olmaması oldu çok zoruma gitti akşam beni daha çok stres yaptı ben adım atmasam daha konuşmayacaktı dün akşamda çarşafını battaniye yastığını aldı oturma odasında yatıyor bende uzanmıştın pat diye attı eşyaları ben yatıcam dedi çok kötü oldum konuşmayacaktım aslında ama hadi kötü ayrılmayalım dedim
canm ben ananas cok seviyorum ama korkuyorum yemeye kanı cok sulandırıyor diye faydalıysa yiyim bari canm cekiyodu kac gündürKızlar kabızlık için ananas da tüketebilirsiniz hem hamilelikte ananas tüketimi oldukça faydalı, kalorisi de düşük. Ben ilk gebeliğimde de bunda da fresh şeyler yemek istiyorum mesela sabah kahvaltıda falan midem bulanmadıkça, genelde elma yiyorum ama bu ara kızım sayesinde ananasa da sardım
canm ben ananas cok seviyorum ama korkuyorum yemeye kanı cok sulandırıyor diye faydalıysa yiyim bari canm cekiyodu kac gündür
valla bu işe cok sevindim suan bile agzım sulanıyo bir iki dilimden bişi olmaz o zman:)Canım zaten hamilelikte asprin faln kullandırır bazı doktorlar pıhtılaşma olursa engellesin diye. Abartmamak kaidesiyle ananasın bir zararı olmaz. Herşeyin çoğu zarar azı karar ye tabi hem canın çekiyomuş :)
biz omega 3 vitamin almaya başladık bu hafta :) bnimde kokulara karşı hassasiyetim var kusmam yok şükür ama kokusunu derin aldığım yemekleri yiyemiyorumAnanas kivi ayva bunlar çok yararli. Bebegin tutunmasini destekliyor. Bu arada aranizda folik asit disinda bir ilac icen varmı
MalesefAnanas kivi ayva bunlar çok yararli. Bebegin tutunmasini destekliyor. Bu arada aranizda folik asit disinda bir ilac icen varmı
Amin cnm.amin benim eşim de istemiyordu o kadar bunalıma girmedi de aşırı sevinmedi de yani☺Küçükte değilmiş kızın, bu fıkre alışırsın, alışırız, alışacağız galiba. Sen bide benim eşimi görsen. Adam intahar edecek neredeyse. Bildiğin depresyonda. Ben kendimi mi düşüneyim, onun duygularını mı, offf karmakarışığım. Ama bir kanamam oldu aklım çıktı. Walla bilmiyorum Allah evlatla sınamasın yinede.
Biliyorum cnm bayadır uyeyim hatta bir arkadaşım yaptı bilemiyorum zaten şuan yurtdışındayim doğuma Tr ye gideceğim o zamana kadar da kısmet nasip☺Aslında her şehirde var :) faceboomtaki ssvd gruplarından dr önerileri bulabilirsin. Sezaryenin travmalı geçti demek senin
Gecmis olsun canim iceceksin tabi dikkat etmelisn kendineMalesef
Alerjik astım hastasıyım ve mecburen astım ilaçlarımı kullanıyorum
Aynen ben aspirin kullanıyorum mesela ama ananasın zararı olup olmadığını bilmiyorumCanım zaten hamilelikte asprin faln kullandırır bazı doktorlar pıhtılaşma olursa engellesin diye. Abartmamak kaidesiyle ananasın bir zararı olmaz. Herşeyin çoğu zarar azı karar ye tabi hem canın çekiyomuş :)
Bende aynı durumdayım çok kötü hissediyorum kendimi ve çok yalnızKızlar biraz önce çok stres oldum annemle kavga ettim hala ağlıyorum durduramıyorum kendimi yüzüm gözüm kıpkırmızı oldu çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye sakinleşemiyorum da pazartesi gidecektim doktora ama yarın gidemem de çarşamba gidicem iyi olduğunu görmem lazım rahat edemicem yoksa
Kaçıncı haftada çağırdılar canımHerkese günaydın yeni doktor randevusu gelmek bilmiyor sanki bebiş iyimi görmek istiyorum. Bugün belim çok ağrıyor işe hiç gelmek istemedim.
başka bir olasılık yoktu zaten canım boşuna cagirmis seni bugünKızlar günaydın bebeği yine göremedik kese büyümüş haftaya ancak görürsün dedi günler nasıl geçecek
Aynencanım izne çıkacakmış kese büyümüş mü diye çağırmışbaşka bir olasılık yoktu zaten canım boşuna cagirmis seni bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?