2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben pazar günü bağır çağır ağladım baş ağrim vardi bir yandan uykum var bir yandan midem berbatti... psikoloji çok önemli...ilk hamileliğimde bulantı çıkarma serumlar bas ağrısı vs vs tek başıma yaşadım umarım bunda böyle olmam hele mide bulantısı bitirmişti beni

Bu arada benim mide bulantima dondurma çok iyi gelmişti. Dogru dürüst yiyebildigim tek şey dondurmaydı ☺

Kızlar ev islerini yapıyor musunuz süpürme silme tozalma v.s esim süpürüyor genelde bende yavaş yavaş diğerlerini yapıyorum korkuyorum
Valla korkumdan yapmamaya çalışıyorum benimki tedaviyle oldu bi de hiç süpürgeye falan cesaret edemem canim bugün biraz ortalığı topladım belim agridi korktum. Eşim bir süredir süpürüyor evi ama sadece süpürmekle de olmuyor zaten bi yardımcı ablam var Artık onu düzenli olarak alacağım

bende iki hafta sonra halıları yıkamaya göndericem birde kadın çağırıp evi dip köşe temizleticem içime sinmiyor boyle bari bizi biraz idare eder bu temizlik

simdi söylüyorlar canım görürlerse tabi oğlumu 11 haftalık öğrenmiştim
Ya benim arkadaşımda kızını 12 haftada öğrendi baya umut etti. Bakalım biraz geç gidiyim diyorum sonra yok 10 haftada gidiyim diyorum ruh halim çok karışık yani inşallah dayanabilirsem bekliycem 13 haftada giderim göremezsem de artık hayırlısı peki sana 11 haftada kesin erkek mi dediler baya erken olmuş

Bende cinsiyet konusunda çok heyecanlıyım bir an önce öğrensekte alışverişlere başlasak
simdi söylüyorlar canım görürlerse tabi oğlumu 11 haftalık öğrenmiştim
11 haftalıkmıı ne güzel ama erkek olunca galiba cinsiyeti hemen söylüyorlar kız oldumu emin olmak için 16. haftaya kadar bekliyorlar galiba.

Aynı ruh hali bende var. Hem diyorum haftaya gideyim bebişi göreyim büyümüşmü kalp atışını duyayım yine sonra diyorum bir hafta bekleyen bir hafta daha bekler böyle yani durum

evet erkek daha belli ediyor kendini pipiden dolayi

Kızlar ev islerini yapıyor musunuz süpürme silme tozalma v.s esim süpürüyor genelde bende yavaş yavaş diğerlerini yapıyorum korkuyorum

Canım benim tüp bebek olduğu için bu zamana kadar annem yanımdaydı yemek evişi o yaptı bende geçen hafta işe başladım masa başı çalışıyorum annem bugün gitti temizliğimi yaptı birkaç kap yemek yaptı bu hafta beni idare eder. Sonra eşim yardım eder haftada yarım gün de birini alırım temizlik için diyorum evim küçük zaten yemeklerimi yaparım

Kızlar cinsiyet konusunda birşey hisseden varmı veya rüya gören :). Ben hiç bişi hissetmezdim ama artık erkek gibi geliyor.

Benim eşim çocukla ilgili çok rüya gördü ama tedaviden sonra hatta test yapacağım gün erkek gördü. Bu sabahta erkek görmüş bilmiyorum artık benim içime de kız doğuyor aslında ama nedense hiç cinsiyeti düşünmüyorum nasıl mı iyi mi diye düşünmekten

hep söylüyorum tüp bebekle anne olanlarin emeği çok büyük allah boşa vermesin yemeğini yap yemek çok yormuyor zaten evide haftabir temizletsen yeter ikinizde calisiyorsunuz kim kirletecek temiz kalır bizim ev günlük temizlik istiyor

Kızlar cinsiyet konusunda birşey hisseden varmı veya rüya gören :). Ben hiç bişi hissetmezdim ama artık erkek gibi geliyor.
Ben dışında herkez erkek hissediyor ben ısrarla bıcı bıcı bi kızım olacak diyorum çok heyecanlıyım öğrenme konusunda ya 12 haftada kızınu öğrenen arkadaşım bile var ama korkum erkek kardeşim gibi doğumda belli olması ay inşallah annesini üzmezde gösterir minnakım hemen kaç haftalıksın şuan canım

benim bir oğlum var bu fındık kurdunun kız olmasını çok istiyorum ama nasip bazen kız hissediyorum bazen kaptırma kendini diyorum :) önce sağlıklı hayırlı evlat olsun tabiki..

İnşallah gösterir ay dayanamam dokuz ay hemen öğrenmemiz lazım bizim . 9. haftadayım canım şuan 8+4'üm.

Tabi canım en önemlisi sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil. Benim eşimde rüya görüyor ama ben göremiyorum bizdede herkes erkek görmüş bakalım bende öyle hissediyorum nolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…