2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar slm 37 günlük oldu kizim kirkimiz çıkmak üzere ...oğlum 3 yaşında mahboluyirum her gün ..kızım çok gazlı sürekli ikinma halinde ...biogaia damla kullanıyoruz ama nafile..sadece anne sütü aliyo şükür ..19:00 den beri sallıyorum ayaklarım koptu az önce zor bela bi menemen yapabildik onu yedik..ufff bi buyuseler hayirlisiyla

Kızlar kızım 2 3 günde 1 kakasini yapiyor.biogaia damla alsam işe yararmı acaba.50 lira hiç bişeye yaramazsa boşuna para vermek istemiyorum.kullananlarin yorumlarını bekliyorum.

Kızlar iyi akşamlar ya bugün kızıma dijital tartı da tarttık 6.000 kilo geldi sağlık ocağına çarşamba günü 5.700 idi bi de kantar tartıydı acaba yanlış mı tarttı ebe yaaaaaaa
Her tartı farklı tartabilir,200-300 gr eksik ya da fazla tartabilir bir başka tartıya göre,önemli olan aynı yere tarttırıp takip et

Kızlar kızım 2 3 günde 1 kakasini yapiyor.biogaia damla alsam işe yararmı acaba.50 lira hiç bişeye yaramazsa boşuna para vermek istemiyorum.kullananlarin yorumlarını bekliyorum.
Dr na danışmadan kullanma ya da sağlık ocağına
Çünkü her dr önermiyor ya da vermiyormuş gaz ilacı değil,bağırsak florası için probiyotik
Biz 2. Aydır kullanıyoruz,benim gözlemlemem şu ki,damlayı unutursam günde 2-3 kez kaka yapıyor ;damlatırsam günde 1 yapıyot

Kizlar naber ben hsta baciniz
Gögsüm delindi iyi bisey mi bilmiyorm iltihapli süt ordan akiyo
persembe doktora gidiyorum bana dua edin olur mu

Canım biz sağlık ocağındaki dr muza sorduk biogaia önerdi öyle aldık çok olmadık kullanmaya başlayalı o yüzden pek bi fayda sini gördüğümüzu söyleyemem ama şimdilik ...inş. yakın zamanda ise yarar ben tirlatmadan

iyi geceler kızlar
büyük kızım ateşli 39.5 şu an ılık uygulama yapıyorum yrn dr götürürüm inşallah
ben bebeğime doğumdan birkaç gün sonra bakso damla başlamıştım kaka yapamıyor diye bittikten sonra bir daha kullanmadımşu anda günde en az 1 kere yapıyor. bugün kayınvalideme gittik 35 km yol ortam değişimi yolculuk derken yappamadı kaka böyle olunca ertesi gün en az 2 kere yapıyor. mamayla karnı doyunca kakasıda düzene girmeye başladı. bugün yine bir kaç kez emzirdim. bimden mamipower aldım inşallah fayda eder.

eline sağlık cnm

Günaydın. T4 tsh için sağlık ocağına kan veren oldu mu? Ya da çağırıldınız mı bunun için? Buraya gelmeden önce hastanede bütün tahliller son kez yapılmıştı 1 aylıkken ama geldiğimizden beri sağlık ocağı zırt pırt kan tahlili yapmak istiyor. Verdiğimiz topuk kanını bir de burda aldılar. Tiroidine bakılmıştı diye hatırlıyorum yine bir de burda istiyorlar. Yaptırmak istemiyorum açıkçası en azından burda. Damar bulamayacak peşiran edecekler bebeği.

Günaydın biz çağrılmadık

Benim bebegimde cok ise yaradi. 4-5 gun yapamadigini biliyorum. Gece 3 te vermustim. 5 te beline kadar kaka oldu cocugum. Hergün veriyorum kaka sorunu ortadan kalkti. Benim korkum da ılacın aliskanlik yapmasi. Biraktigimizda daha büyük sıkıntıyla karsilasir miyiz?

Yok canim ucu degil üat tarftan delindi sivilce gibi cikti sonra ptladi simdi süt akiyo azar azar

Cok gecmis olsun canim ya.bende mastit oldum ama benim ki gogus ucundaki yaradan mikrobun girmesiyle olmustu ates titreme olunca sabah hemen saglik ocagina gidip antibiyotik yazdirdim.sicaktan ziyade soguk kompres iyi gelmisti.bi de senin sutun masallah iyiydi akiyodu falan diyordun benim sutum zaten azdi.insallah iltihap akar gider de ameliyata gerek kalmaz. ben ucu delindi sandim ama ustten delinmis ordan mi akiyo iltihap

Selam Eylül anneleri benim kızım iki ay on günlük oldu ve bugün adet oldum. Çok yoğun bir kanama. Kızımıda emziriyorum. Bu normalmi varmı benim gibi

Bnmde ilk oyle gecmisti canim ama bu nazar dan herhalde bi anda oldu sutumde azaldi tek taraftn emziriyorum
Evet üstten akiyo bende acik biraktm aksin diye bayaa bi akti bakalm gidene kadar iner belki persembw randeum var

Kızlar merhaba giriyordum ama yazamadım bir türlü. Perşembe gününden bu güne süt diyeti yaptım çok çok nadir de olsa peynir vs yedim o kadar. Kizim cumartesi gününden beri çok rahatladı tuvaletini yine kendi yapıyor gazını kendi çıkartıyor Maşallah diyeyim demek ki süt gaz yapar dedikleri doğruymuş emzirme boyunca sütten uzak durmam gerekiyor bunu anladım.

Kızlar dün kızımı oyun parkına götürdük baya koştu oynadı eve geldik dedim banyo yaptırayım hasta olmasın kızımı duşa soktum ben de yanında yıkıyorum onu ayağım kaynı bacaklarım pergel gibi açıldı. Sağ bacağım dizinden bileğime kadar ezilip morardı kemiğim acıyor doktora gitmedim kırık olsa duramazdım zaten catlakta yok sismedi çünkü çok acıyor ama ya doktora gitsem ne yapacak diye düşünüyorum geçer dimi ya of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…