2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok geçmiş olsun iki çocukla zor olmaz inş hemen iyileşirsin
Doktor belki krem falan verir acıyı azaltıcı

canım geçmiş olsun. görünmez kaza işte bence bir doktora gitsen iyi olur için rahat eder en azından. ben gergin büyük fincan sütlü kahve içiyorum o da kabızlığa sebep olur mu ya oğlum kabız oldu. 4 günün sonunda dün yaptı kakasını ve çok katıydı. ya da çikolata sebep olur mu

Çok geçmiş olsun yukardan akması iyi en azından gögüs ucu yara olmaz
Ne göz varmış o bakanda yaa
İnş iyileşince emzirme kampı yapıp artırırdın inş
Bi iyilessin sut gelmesi icin elimden gelen herseyi yapicam sizede danisicam tabi herkes biseyler deniyo sonucta.
Valla sorma 1 bucuk aydir cekiyorum bi geceydi allahin izniyle

Ay cok gecmis olsun kuzum yaa simdi nasilsin

Sagol canim gideceğim ama dışarı soğuk yağmurlu 2 çocukla doktora nasıl gideceğim bilmiyorum. Sütü azalt canım minimum seviyeye indir çikolata ben hep yiyorum doğduğundan beri kızım bir zararını görmedim 4 5 gün üst üste sütlaç yediğim için kızım sabahlara kadar kıvrandı tuvaletini yaparken çok zorlandı ve aşırı gaz oluştu sütü kestim yani yoğun süt olanları arada 1 kaşık yoğurt az peynir yiyorum sadece dün 3 defa tuvaletini yaptı gazını kendi çıkardı bugün sabahta kendi yaptı tuvaletini çok şükür ya bir de ben kimyon kullanıyorum tekrar türk kahvesi yapar gibi kimyonu suya koyup kaynatiyorsun sonra süzgeçten süzüp ılık içiyorsun çok işe yarıyor canım.
Bir de rezene suyu kaynatıp 1 kupanın içine koyuyorum sabah akşam 1 er çay kaşığı koyup 10 dk bekletiyorum içiyorum bunlar da çok etkili oldu.

Bi iyilessin sut gelmesi icin elimden gelen herseyi yapicam sizede danisicam tabi herkes biseyler deniyo sonucta.
Valla sorma 1 bucuk aydir cekiyorum bi geceydi allahin izniyle
Geçecek inşaAllah canım sana tomrisin emzirme kampını öneriyorum canım 3 gün de kendine gelirsin mutlaka oku ve dene uygulayıp çok memnun kalan kadınlar var inşaAllah sende de ise yarar canım.

Selam Eylül anneleri benim kızım iki ay on günlük oldu ve bugün adet oldum. Çok yoğun bir kanama. Kızımıda emziriyorum. Bu normalmi varmı benim gibi
Canım bilemiyorum ki benim kızım da 52 günlüktü regl oldum ilk gün 4 5 damla kan geldi diğer 5 gün boyunca kahverengi leke şeklinde geldi sonra bitti bilemedim ki şimdi bir doktoruna danis istersen ya da bekle bir iki gün daha eğer aynı coklukla devam ederse mutlaka doktora git azalmazsa yani.

Sagol canim bacağım acıyor halen yani Allahtan bacağım o düşmeyi başımı çarpsam yere Allah korusun hastanelik olurdum kesin duş un içine kaymaz plastik sereceğim kızım düşseydi mahvolurduk
Evet bencede lazim onlardan cocuklu evlerde
Bizimde gecen eşim düstü ama ben baya gülmüstüm

Geçecek inşaAllah canım sana tomrisin emzirme kampını öneriyorum canım 3 gün de kendine gelirsin mutlaka oku ve dene uygulayıp çok memnun kalan kadınlar var inşaAllah sende de ise yarar canım.
Sagol kuzum kaydettim hemen. Gecsin bakayim faydasi olur illaki
Eşim eliyle masaj yapti baya süt akti ama bi görsen o kadar yogun ki rengi koyu

Selam Eylül anneleri benim kızım iki ay on günlük oldu ve bugün adet oldum. Çok yoğun bir kanama. Kızımıda emziriyorum. Bu normalmi varmı benim gibi
benimde ilk doğumumdaki ilk adetim çok yoğun gelmişti hatta bebek bezi falan koymuştum hatta kan kaybından öleceğimi falan düşünmüştüm sağlık ocağına sorduğumda normal demişlerdi bunda henüz olmadım

L Loaded Benim de oğlum senin bebeğin gibi uyumaz oldu 10 gündür. 2 buçuk aylık su anda. Ilk iki ayında 15 dk felan sallıyordum güzelce 2 saat bazen 3 saat uyuyordu. Aciktigi için uyanıyordu. Son 10 günde müzik ninni pis pis her şeyi denedim. Ayakta beşikte omuzda sallama... Fark ettim ki uyanırken sıçrıyor elleriyle gözünü saçını vs yoluyor. Bugün ellerini kare ince battaniyesini üçgen yaptım ikiye katlayıp kundaklayip sardım iyice. Ayaklar tamamen açıkta. Yarim saate yakin ayagimda hafif tempoda salladim dalınca da ayagimdan bıraktım. Şu an mucize gibi 2 saate yakındır uyuyor. Ben de bu duruma inanamiyorum. 1 haftadır surekli ayagimdaydi topuklarım belim ağrıyordu. Inşallah yarin ve diğer günlerde de uyur. Darısı senin bebeğine. Herkesin bebeğine... guzelce uyuyup büyüsün hepsi.

kaptinn çok geçmiş olsun. Bir an evvel iyi olursun inş.

Son düzenleme:
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım bunları deneyeceğim

Herkese hayırlı kandiller
Kızlar oğluşumu çok seviyorum yaaa eşim ikinci çocuk istemiyordu şuan ona bakıp iyi ki olmuş diyoruz bebek sevmek harika birşey :)
Hayırlı kandiller
Bal onlar ya ball. Ben bebek seven biri değildim ama evlat bambaşka bir şeymşş. Eşime bırakıp mutfağa gidince bile özlüyorum defalarca sevmek için işimi bırakıyorum.

İkinciyi düşünüyorum ben ama sadece düşünüyorum. arayı çok fazla açmadan olsa fena olmaz gibii
Bu ne cesarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…