2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bizde ayniyiz kakasini 2 3 günde 1 yapıyor ondan olduğunu düşünüyorum.

Stres yapma annesi,bebekler stresten de uyumayabiliyor, en cok sevdigi benim kucagim, ama stresliysem uyumuyor agliyor, babasina veriyorum o an susuyor, rahatlayinca geri aliyorum, gaz sorunu olabilir, cok karsi olmama ragmen bugun bir cay kasigi kimyon cayi verdim dayanamadim, kucaktan indigi an uyaniyor ve tekrar uyumuyor dogdugundan beri, kimyon biraz rahatlatti gibi sabahtan bu yana epey uyudu, tabi cit cikarmiyoruz yine de.

Kizlar kitap okuyanlar, misafir agirlayanlar, kuafore gidenler size gipta ediyorum,bebek yeni dogdugunda misafir agirlamisligim var ama su 2.ay itibari ile dus bile alamiyorum, yemegi parmak uclarimda tek cesit yapabilirsem yapiyorum, camasir atiyorum asmaya firsat bulamiyorum, biz bir turlu normale donemedik, lohusa gibi geziyorum evde hala, bir evladim daha var onunla yeterince ilgilenemedigim icin uzuluyorum, sabah kahvalti ediyor, beslenmesini hazirliyorum ama kavga telas gurultu ile, aksam kardesi ne zaman durursa oyle yemek yapabiliyorum o da ac beni bekliyor.. Sizler gibi umarim kisa surede biz de biraz olsun normal yasantimiza donebiliriz.

Ahahha demek ağzını açıp bekliyo ha. Yoruluyordur minnak yaa. Hep emsinler yavrucaklarım

Bebek uyutucu programını yükle. Orda süpürge sesi falan onu aç. Yere minder üstünde ayağına yumuşak büyük yastık koy. Kundak yap. Üst kısmını üçgen şeklinde büküyoruz ya orayı bükmeden kundak yap . Bükmediğin kısmıyla gözlerini kapat. Ayağında salla pış pış. Ben öyle uyutuyorum. Uzun oldu biraz

Geçecek bugünlerde inşallah. Hepsi anı olarak kalacak. Canını sıkma. Sen iki çocuklusun Allah kolaylık versin zordur muhakkak. Bende iki üç defada anca çamaşır serebiliyorum

Eşim yokken tam olarak aynı durumdayım ben de. Sürekli kucakts ve gezmek istiyor kızım. Şuan için onu evde oyalan tek şey zeka kartları o da keyfi yerindeyse. Tuvalete bile bırakmıyor yokss kızım. Ev işini zaten saldm ben artık, eşim işten gelip bebeğe bakarken yemek anca yapıyorum.

Ahahha demek ağzını açıp bekliyo ha. Yoruluyordur minnak yaa. Hep emsinler yavrucaklarım
Yorulacak kadar emmiyor ki hileci. Emziğe gelince hırslı hırslı saatlerce geveler ama

Eet stres olayına inanıyorum bende,gerginsem stres varsa uyumuyor ben gerildikçe o yine uyumuyor,aynen bende annem burdaysa anneme dayısına ya da eşime veriyorum sakinleyince ben alıyorum inş 4. Aya doğru rahatlarız :)

Uyutucu programlarda sadece sakinleşiyor
Sallamakta iyi ama ayaktan inince uyanıyor o yüzden istemiyorum

Iyi geceler kizlar

Bugun 2 kere emzirebildim cok sukur hemen birakmadi baya emdi

Kurabiyeleri pisirip mi atiyorsun cigden mi ben hic kurabiye atmadimda dolaba ogreneyim dedim misafir gelince dondurucudan direkt cikarip isitiyor musun yoksa direkt pisiriyor musun

Geçecek bugünlerde inşallah. Hepsi anı olarak kalacak. Canını sıkma. Sen iki çocuklusun Allah kolaylık versin zordur muhakkak. Bende iki üç defada anca çamaşır serebiliyorum

Gecen gun ayiptir soylemesi hamsi ayikliyordum son 12-13 tane kalmis bebek aglamaya basladi buyuk kizima dedimki (5yasinda) annecim bebege konusur musun elimi yikamayayim az isim kaldi o da konusmaya gitti ama giderken ne olduysa ortancayi (2.5yasinda) aglatti. Bu sefer hem ortanca hem bebek aglamaya basladi. Diyorumki kizim iyiki git konus sustur dedim. 3 cocuklada boyle oluyor

Herkese selam kızlar malesef ne yaparsam yapayım süt getiremedim. sütü fazla olup stok yapan anneler varsa anne sütü satın almak istiyorum. Başka çarem kalmadı çok üzgünüm ve depresonun eşiğindeyim allah kimseye yaşatmasın. Satmak isteyen olursa özel mesajla iletişime geçebilir. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.

Canım kurabiyeler pisiriyorum soğuduktan sonra saklama kaplarına güzelce sıralayıp koyuyorum posette kırılır dağılır misafir geldiği gün bir kaç saat önce çıkarıyorum servis yapıyorum isitmiyorum bir de yufka sarioyirm onu da tepsiyle donduruyorum sonra yufkalar donunca poswtleyip atiyoum çıkarıp yumurta sürüp fırına suruyorum çok pratik oluyor poğaça falan iki çocukla çok zor bunlar hazır olunca yanina bir tatlı salata da basit zaten öyle idare ediyorum yoksa çocuklarla hepsini yapmak çok zor

İyi pazarlar arkadaşlar
Herkes yoğun sanırım ses yok :)
Eskişehir yağmur,soğuk kafamızı çıkaramadık bugün,evde bunaldım bi yeri topla öbür yer dağıldı saldım ben de
Çamaşır ve ütü var yemek yok :) uykum var ama gündüz uyuyamıyorum ben ne kadar uykum olsada dalamıyorum
Hafta içi misafir var
Bir sonraki hafta mevlüt düşünüyorum nasipse

Canımm yaaa sağlık olsun,önemli sağlıklı olsun mutlu bir çocuk olsun.Bir emzirme danışmanından yardım alsan,

Biri sanki beni anlatmış
Burası da çok soğuk temizlik yapmam lazım bu Çarşamba Mevlüt yapacaktık akika kestirip
Kesim yeri haftaya müsaitmiş
Yani benimde ertesi haftaya kaldı
Ütü benim de var
Şartlar müsaitse her zaman her yerde çok fena uyurum:)

Kizlar rota asisi hakkinda ne dusunuyosunuZ kafam cok karisti benim kimi yaptirmis bebegi hastalanmis kendine gelememis kimi cok memnun . Ne yapmayi dusunuyosunuz cok kararsizim

Temizlik ,ütü,çamaşır kısır döngü bşr tek mutfak temizlendi,yarına ev işi kaldı ,ütü kızım uyursa inş

Kızlar iyi akşamlar ya bugün kızıma dijital tartı da tarttık 6.000 kilo geldi sağlık ocağına çarşamba günü 5.700 idi bi de kantar tartıydı acaba yanlış mı tarttı ebe yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…