Benim yazdıklarım korkuya neden olmasın. Şırnaktayız şuan burdaki sağlık çalışanlarına hele sağlık ocağındakilere güvenmiyorum. Aşı sırasında o kadar ağlamasına aşıyı yapan kişi neden olmuş olabilir gibi geliyor hatta.
Rota aşısının ağızdsn damla olduğunu söylemiştim eşime bir de oradakilere sormak istedik. Aldığımız cevap "hayır damla değil iğnedir" oldu. Rota aşısındsn haberi bile yok. 3 aşı oldu bir tanesibş başka birine yaptırdı, kendisi bilmiyormuş. Doktora elini sürekli göz ve kaş çevresine götürüyor dedim. Bana yumurta beyazı veriyor musun diye sordu. 2 aylık bebek ne alaka yani yumurta beyazı vermek?
Aşıdan sonra ciddi bir sıkıntı yaşamadık evde şu ana kadsr. Uyku konusunds zorlandı biraz. İllaki ağrısı olmuştur biraz, gaz sancısı da vardı ikisi birleşti. Kucağımda uyudu, yatağına bırakırken uyandı bir süre. En son ışıkları kapatıp ben de yanına uzandm birlikte uyuduk. Gece de uyanmadı, huzurlu bir uyku çekti. 4te emzirdim geri uyudu sonra yine i.
Sabahtan beri de keyifli sayılır. Gülüyor, agu yapıyor kendi kendine.
Çok yazdım hakkınızı helal edin ama korkmayın aşıdan. İğne yapılırken ağlamasına katlanma kısmo bir tek zor olan. :)