2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    348
Kizlar bizde whatsap grubu kursak ya diger topikdekiler hep kurmus bizim burasi biraz kopuk sanirim aktif olan sayili kisiler var ya
 
Bu arada aşı için korkuyorum yazılanları görünce,oğlumda da hatırlıyorum bşraz huzursuzdu ama uykusuzluk huysuzluk çok olmamıştı
Huzursuz olmayan var mı?
 
Benim kızım azıcık sabırsız. İlk başta gelen hızlı sütü içiyor yavaşlayınca sinirlenip bırakıyor. Tam anlatamamışım önceki mesajımda. Tembel uğraşmak istemiyor, ağzını açıp süt aksın diye beklediği bile oluyor.
Teşekkür ederim canım tavsiyeler için. Marka ismş vermek yasak değil, yazabilirsin. Hem manuel hem elektrikli pompam var. Ortaya karışık gidiyoruz artık. Aşıdan mıdır nedir dünden beri biberınu ittirip başını göğsüme getirmeye başladı. Ama hala uzun emmiyor.
 
Bizimde salı günü aşımız.korkmaya başladım şimdiden.yazik kuzulara yaa

Bu arada aşı için korkuyorum yazılanları görünce,oğlumda da hatırlıyorum bşraz huzursuzdu ama uykusuzluk huysuzluk çok olmamıştı
Huzursuz olmayan var mı?

Benim yazdıklarım korkuya neden olmasın. Şırnaktayız şuan burdaki sağlık çalışanlarına hele sağlık ocağındakilere güvenmiyorum. Aşı sırasında o kadar ağlamasına aşıyı yapan kişi neden olmuş olabilir gibi geliyor hatta.
Rota aşısının ağızdsn damla olduğunu söylemiştim eşime bir de oradakilere sormak istedik. Aldığımız cevap "hayır damla değil iğnedir" oldu. Rota aşısındsn haberi bile yok. 3 aşı oldu bir tanesibş başka birine yaptırdı, kendisi bilmiyormuş. Doktora elini sürekli göz ve kaş çevresine götürüyor dedim. Bana yumurta beyazı veriyor musun diye sordu. 2 aylık bebek ne alaka yani yumurta beyazı vermek?

Aşıdan sonra ciddi bir sıkıntı yaşamadık evde şu ana kadsr. Uyku konusunds zorlandı biraz. İllaki ağrısı olmuştur biraz, gaz sancısı da vardı ikisi birleşti. Kucağımda uyudu, yatağına bırakırken uyandı bir süre. En son ışıkları kapatıp ben de yanına uzandm birlikte uyuduk. Gece de uyanmadı, huzurlu bir uyku çekti. 4te emzirdim geri uyudu sonra yine i.
Sabahtan beri de keyifli sayılır. Gülüyor, agu yapıyor kendi kendine.
Çok yazdım hakkınızı helal edin ama korkmayın aşıdan. İğne yapılırken ağlamasına katlanma kısmo bir tek zor olan. :)
 
Öyle doktor hemsiremi olur yok artık yumurta beyazimi soruyo bide tövbee.onlara aşı yaptırmaya korkar insan Allah korusun çok duyuyoruz yanlış iğneden şöyle oldu falan.insallah hiç ihtiyacınız olmaz onlara.
 
Uyumuyor uyumuyor uyumuyor,durduğu yerde de ağlıyor
Nasıl uyutacağımı şaştım ,kundak ,salla,pış pış,gezinerek,ana kucağında,kendi kucağımda yok
Uyuyor tam yatırıyorum pat uyanıyor tekrar pışpış yine uyanıyor derinleşmiyor uykusu
Sizde de durum böyle mi ya dA bildiğiniz başka uyutma yöntemi var mı?
 
benimki de öyle. hamakta uyudu bir saat o kadar uğraştan sonra

3 gündür de kaka yapmıyor
 
Malesef mecburuz onlara. Keşke olmasaydık. 1 aylık aşımızda gripti hemşşre maske falan kullanmadan yapmıştı iğneyi. Biz kendimizden bile sakınırken.. Sürekli belirti takibi yapmıştım o zaman da bebeğim hasta olursa diye.
 
Benm kızım dq böyle. Gözleri kıpkırmızı olup gidiyor uykusuzluktan. En son yorgunluktan uyuyakalıyor.
 
Selma kizlar 10 gündür her gün misafir geliyor öncesi temizlik sonrası temizlik hazırlık iki çocuk mahvoldum Rabbim eksik etmesin ama yetisemiyorum artik bugün bos gündü akşama kadar komsumla kurabiye yptik tatlı tuzlu dolaba attım çok pratik oluyor yoksa yetisemiyorum şuan ayaklarımi hissetmiyorum çok yorgunum kısımda aşıdan sonra uykusu bir değişti gece çok sik uyanıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…