- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.781
Ben de oğlumu her öptüğüö de üçüncüyü istemememe rağmen kafam karışıyor :)acaba diyorum ?Herkese hayırlı kandiller
Kızlar oğluşumu çok seviyorum yaaa eşim ikinci çocuk istemiyordu şuan ona bakıp iyi ki olmuş diyoruz bebek sevmek harika birşey :)
Evet canım normalmiş kulak kendini temizliyormuş. Bizde çok endişe etmiştik. Şükürmerhaba canım. maşallah kuzuya çok güzel kilo alkış benim oğlum da 59 cm. 1500 gr almıştı :) bu akıntı normal miymiş yani. ben de kulağını temizliyorum bi bakıyorum tekrar akmış ve kurumuş
Selam Eylül anneleri benim kızım iki ay on günlük oldu ve bugün adet oldum. Çok yoğun bir kanama. Kızımıda emziriyorum. Bu normalmi varmı benim gibi
Kızlar merhaba giriyordum ama yazamadım bir türlü. Perşembe gününden bu güne süt diyeti yaptım çok çok nadir de olsa peynir vs yedim o kadar. Kizim cumartesi gününden beri çok rahatladı tuvaletini yine kendi yapıyor gazını kendi çıkartıyor Maşallah diyeyim demek ki süt gaz yapar dedikleri doğruymuşemzirme boyunca sütten uzak durmam gerekiyor bunu anladım.
Kızlar dün kızımı oyun parkına götürdük baya koştu oynadı eve geldik dedim banyo yaptırayım hasta olmasın kızımı duşa soktum ben de yanında yıkıyorum onu ayağım kaynı bacaklarım pergel gibi açıldı. Sağ bacağım dizinden bileğime kadar ezilip morardı kemiğim acıyor doktora gitmedim kırık olsa duramazdım zaten catlakta yok sismedi çünkü çok acıyor ama ya doktora gitsem ne yapacak diye düşünüyorum geçer dimi ya of
Sütle alakalı değilmiş sezeryan olanların erken başlıyormuş adeti.Slm kizlar
Benimkide 2m5 aylik 2 hafta once adrt oldum ilk gun normal geldi sonra kahverengi akinti seklinde geldi. Bu hafta tekrar ayni sekilde kanamam oluyor. Sutum az emziremiyorum zaten kavga dovus tutturuyorum bende ona bagladim adet olmayi
Gecmis olsun cnm
Sütle alakalı değilmiş sezeryan olanların erken başlıyormuş adeti.
Bebek biberona alışınca tutmaz memeyi. Medela calma biberon kullan tutar. Bizim öyle olmuştu
Allahimmm yardimmmmm.ya bi cocugun uykusu nasil bu kadar hafif.oyle birseyki kapiyi acarken bile uyaniyor.simdi uyuttum yanina yattim pat acti gozleri.zaten uyutana kdr canim cikiyo bende uykusuzum uyumak istiyom artik gercekten vucudum cok yorgun ne kadar surecek bu boyle ya
Ben de ilk defa duydum 2 normal doğum yaptım ilk kızımın 40 ı çıktıktan hemen sonra ikinci kızımda da 2 aya 1 hafta kala regl oldum.Bunu da ilk defa duydum :)
Benimde sezaryen ilk kizim 10.ayindayken olmustum ilk regl
Emzirme ile alakalidir ama az emme cok emme degilde beyinde salgilanan hormonlarla.Hipofiz bezinin yumurtaliklar uzerinde etkisi.
Ben de ilk defa duydum 2 normal doğum yaptım ilk kızımın 40 ı çıktıktan hemen sonra ikinci kızımda da 2 aya 1 hafta kala regl oldum.
Annem halam da hemen regl olmuş. Gorumcem 5 ay önce doğum yaptı sezeryan la halen regl olmamış. Bence bu bünyeyle alakalı bir durm ama her kadın bir an önce regl olmalı diye düşünüyorum hem vücut pis kanı atıyor hem de kadın ve erkek korunma yöntemlerini daha güvenli kullanıyor.
Kesinlikle canım inşaAllah olursunuz sizde.Benimde simdi 2 ay oldu hala bisy yok.
Senin gibi olmak daha guzel diye dusunuyorum.Asıl düzen o sonucta.Fizikende yararli.
Ben kuzımı tam emziriyorum bazen aç olduğunu düşünürsem yorgunluktan süt bazen çok aazalabiliyor. Ben huzursuz oldum yoğun olmasından akşam msj attım İzmir’de kardeşime oda kendi doktoruna sormuş aramış. Doktor öyle söylemiş. Daha iyi demiş ama ben hiç sevinmedim. Çünkü evimde değilim yarın evime gidiyorum. Evimde olmadığım için sıkıntı oluyor. Kv kp ziyaretindeyiz. Bünyeyle alakalı demekki.Bunu da ilk defa duydum :)
Benimde sezaryen ilk kizim 10.ayindayken olmustum ilk regl
Emzirme ile alakalidir ama az emme cok emme degilde beyinde salgilanan hormonlarla.Hipofiz bezinin yumurtaliklar uzerinde etkisi.
Canım rezene içsene belki sütünden geçer kızın rahatlar.Gunaydin kızlar kızım dun gün gündüz hic uyumadi nasıl dyaniyorlar uykusuzluğa bilmiyorum aksam banyo yaptırdım büyüdü gece şükür kızlar bende adet olmadım olmak istiyorum birde kilo vrmk istiyorum 78 de kaldım 68 e düşmek istiyorum ama tatlı çok canım istiyor
Ben kuzımı tam emziriyorum bazen aç olduğunu düşünürsem yorgunluktan süt bazen çok aazalabiliyor. Ben huzursuz oldum yoğun olmasından akşam msj attım İzmir’de kardeşime oda kendi doktoruna sormuş aramış. Doktor öyle söylemiş. Daha iyi demiş ama ben hiç sevinmedim. Çünkü evimde değilim yarın evime gidiyorum. Evimde olmadığım için sıkıntı oluyor. Kv kp ziyaretindeyiz. Bünyeyle alakalı demekki.
evet rezene benim kızıma çok iyi geldi valla artıkgazını çok rahat çıkarıyor huysuzluğuda azaldı bayağıCanım rezene içsene belki sütünden geçer kızın rahatlar.
Ben de kilo vermek istiyorum tartımın pili bitti kaç kiloyum bilmiyorum ama 70 kilo gelirim diye tahmin ediyorum. Kizim ek gıdaya geçene kadar diyet yapmak istemiyorum sütümü etkiler çünkü. Biraz daha dişimi sıkmam lazım.
Biraz geç gördüm mesajınızı ben biogaia damlayi 2 aydir kullanıyorum düzenli olarak bize doktor önermişti 3 ayı doldurana kadar kullanacağız. Çok gaz sorunu cekti ilk zamanlar oglum bu damla düzene soktu ama sabır işi biraz anında etki eden bi damla değil. İçinde probiyotik bakteriler var bagirsagi düzene sokuyor zamanla öyle olunca da hem gaz hem de kaka sorunu azalmaya başlıyorKızlar kızım 2 3 günde 1 kakasini yapiyor.biogaia damla alsam işe yararmı acaba.50 lira hiç bişeye yaramazsa boşuna para vermek istemiyorum.kullananlarin yorumlarını bekliyorum.
Hiç bilmiyorum ama ben tek kakadan şikayetçi değilim,çünkü 2-3 olunca gece falanda yapıyordu zor oluyorduSizde neden tersi oldu ki.
Yarın aşımız var onu da sorucam bakalım
D vit 1 yaşa kadar devam diye hatırlıyorumKızlar bizim devit bitti sağlık ocağından şimdi Demir e mi başlıyacağız yoksa devit e devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?