- 28 Ağustos 2018
- 1.238
- 1.302
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.821
ya bir de ha bire üstünü değiştirdiğim için hasta olacak diye korkuyorum.Canım benim kızımın da ara ara çoğalıp azalıyor bazen dediğin gibi üst yetişmiyor bazen 2 3 gün aynı üstle duruyor az kusuyor
yyyyy çok fenalar ya benim cadı da sinirlenince emziği ağzına bi alışı var gülmekten ölüyorum yaaSinirli ya valla bir sinirleniyor çatıyor kaşlarını homurdamayi homurdamayi ediyor özellikle aç olduğunda
Bugün aldım insallah fayda eder bizede.neden 3 aya kadar acaba?Biraz geç gördüm mesajınızı ben biogaia damlayi 2 aydir kullanıyorum düzenli olarak bize doktor önermişti 3 ayı doldurana kadar kullanacağız. Çok gaz sorunu cekti ilk zamanlar oglum bu damla düzene soktu ama sabır işi biraz anında etki eden bi damla değil. İçinde probiyotik bakteriler var bagirsagi düzene sokuyor zamanla öyle olunca da hem gaz hem de kaka sorunu azalmaya başlıyor
Bugün aldım ishal kabızlık vs yazıyor sanırım ondan sizde öyle oldu.Hiç bilmiyorum ama ben tek kakadan şikayetçi değilim,çünkü 2-3 olunca gece falanda yapıyordu zor oluyordu
Ben özellikle sese alışsın diye tvnin sesini açıyorum yada müzik açıyorum.evde bebek yok gibi.duymuyo hic bişey maşallah.Kızlar kızım sesten çok alıyor ya kapıyı acsam hemen uyanıyor parlak uclarimda yürüyorum yok gözler aciliyor sbah 10 dan beri sadece yarim saat uyudu abisi büyüdü bende azcik dinlrniyim istiyorum ama yok uykusuzluk beni bitiryor
Ne güzel canım ya bizim abimizde var ama yok alismiyor seseBen özellikle sese alışsın diye tvnin sesini açıyorum yada müzik açıyorum.evde bebek yok gibi.duymuyo hic bişey maşallah.
Sütle alakalı değilmiş sezeryan olanların erken başlıyormuş adeti.
Bebek biberona alışınca tutmaz memeyi. Medela calma biberon kullan tutar. Bizim öyle olmuştu
69 günlük canım agu filan diyor tuhaf tuhaf sesler çıkartıyor özellikle babasınasadece çığlık atmıyor
Cnm hiç stres yapma biraz ağlıyorlar sonra unutuyorlar ben aşıdan 2 saat sonra calpol vermiştim bi de gece yatarken verdim o yüzden hiç sıkıntı olmadı inşallah hemen atlatırsınızMerhaba kızlar yarın aşımız var ve benim canı çok yanacak diye başım ağrımaya başladı.bi de aşıdan sonra huy değiştirirse zaten gündüz hiç uyumuyor gözleri kıpkırmızı geziyor umarım ters teper de uyur
Hep derdim çocuk yapmak deli işi diyeNe güzel canım ya bizim abimizde var ama yok alismiyor sese
İnşaallah canım calpol hazır bizde deCnm hiç stres yapma biraz ağlıyorlar sonra unutuyorlar ben aşıdan 2 saat sonra calpol vermiştim bi de gece yatarken verdim o yüzden hiç sıkıntı olmadı inşallah hemen atlatırsınız
Cnm sevin süt kesipüeskiler der ki yarıyorsa süt kesiğş şeklnde kusarAynen canım çok sağol korktum kizimda yanımda gözümün içine bakıp anne ağlıyor musun dedi onu üzmemek için dudaklarımı ısırdım açıdan yok kızım birşeyim yok dedim de içimde fırtınalar koptu
Sagol kuzum görünmez kaza ama baya canım yandı
Ay benim kızımın emdigi sütü kusması çok azaldı şimdi de ağız dolusu süt kesiği şeklinde kusuyor bu iyi mi kötü mü bilemedim.
Canım sana da çok geçmiş olsun ne kötü birşey düşmekbenim bir akrabam mutfakta küçük tabureye çıkmış tencere almak için ayağı tabure kaymış düşerken başını tezgaha çarpmış beyin kanaması geçirmiş kadın evde yalnız büyük oğlu işten eve gelince bulmuş annesini apar topar hastaneye kaldırıldı ama 1 gün yaşadı kim bilir kaç saattir oracıkta yattı kadın o an o geldi aklıma ya düşüp başımı vursaydım o an evde yalnız olsaydım çok korkunç
Sagol canım bence normal geliyor ama dediğin gibi git en azından için rahat olsun.
Ah ah canım sorma ya ben oğlunda uykusuzluk çok çektim çok zordu 2 yıl çok zor bir bebekti ekmeği bıraktık oh rahatladik derken eşim yaşımiz 30 u geçti ikinci de olsun dedi kızımız oldu ir deliliktir ikinci çocuk bu kadar zor olacağını düşünmemiştim çok zormus ama zaman hızlı geçiyor ya çok tatlilar rüya gibi geliyor bir kızım olmasını cok çok istemiştim rabbime çok şükür aminem yanımda oğlum da ilk göz agrim sevgileri çok başkaHep derdim çocuk yapmak deli işi diyeama onlarsız da olmuyo rabbim acılarını göstermesin.
3. Aydan sonra bebeklerin bagirsak ve kas sistemi gelistigi icin o zaman bırakın dedi doktor.Bugün aldım insallah fayda eder bizede.neden 3 aya kadar acaba?
Maşallah size benim ki çok uyanıyor geceleri halaKızlarrr nasılsınız bebişlerimiz nasıl ... bişey sorucam bebişlerimiz gece kaç defa uyanıyor.. benim kızım 3 gündür gece 1 den sonra uyanmıyor 4 gibi ben kaldırıp emziriyorum sonra 8 gibi kalkıyor ... artık büyüdüler ya acıkınca kendilerinin uyanması lazım değil mi uyanmasını mı bekleyeyim....
Canım önceleri uyanıyordu gaz problemimiz vardı.. bende yememe dikkat ediyordum yine de gaz problemi vardı.. şimdi hiç dikkat etmiyorum süt gaz yapar ,,mandalina gaz yapar ,,mercimek gaz yapar,,, fasulye nohut gaz yapar,,, eeeeee bu çocuk neyden beslenecek .... o yüzden artık hiç dikkat etmiyorum... gaz sıkıntımız yoksa rahat yatıyor ...Maşallah size benim ki çok uyanıyor geceleri hala
Artık yanıma koyup açık büfe yapıyorum
Ben yediklerime dikkat etmiyorum ondan sanırım çok sık uyanıyor dün yeşil mercimek yedim mesela
Yani bence deCanım önceleri uyanıyordu gaz problemimiz vardı.. bende yememe dikkat ediyordum yine de gaz problemi vardı.. şimdi hiç dikkat etmiyorum süt gaz yapar ,,mandalina gaz yapar ,,mercimek gaz yapar,,, fasulye nohut gaz yapar,,, eeeeee bu çocuk neyden beslenecek .... o yüzden artık hiç dikkat etmiyorum... gaz sıkıntımız yoksa rahat yatıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?