2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yarım kundak yapıp kucakta pışpışlıyorum bende normalde ama 2-3 gündür o haldeykende tepkili ve ağlıyor
Dün akşam 8:30 dan gece 1:30 a kadar eşimle denemediğimiz yöntem kalmadı uyumadı,hem o yoruldu hem biz,salladım,gezdirdik,kucakta pış pış ,kundak,beşik derken gece olmuş

M Maridraw gecmis olsun yere kaymayi önleyici almak lazım çocuk falan da kaymasin diye.
kaptinn sonunda iltihap gitmiş ne rahatlamıştır o göğüs :) umarım bi daha tekrarlamaz
Sagol Canım evet ben de onu düşündüm Allah korusun çocuğum düşseydi düşünmek bile istemiyorum ilk isim banyo kaymayı önleyici paspas alacağım.

Merhaba arkadaşlar. Allah hepimize bebeklerimizi analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benim sorunun bebeğim 40ından sonra kakasını yapamamaya başladı. 7 gün yapmadığı oldu artık ben de dayanamayıp fitl koydum o sayede yaptı. Yine fitil yardımı olmadan kendi kendine yapamıyor. Dr anal darlık var dedi. Anlamadığım anal darlık varsa önceden nasıl yapıyordu kakasını??? Başına böyle bir şey gelen varsa paylaşabilir mi ( sadece anne sütü veriyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…