- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.801
Yarım kundak yapıp kucakta pışpışlıyorum bende normalde ama 2-3 gündür o haldeykende tepkili ve ağlıyorL Loaded Benim de oğlum senin bebeğin gibi uyumaz oldu 10 gündür. 2 buçuk aylık su anda. Ilk iki ayında 15 dk felan sallıyordum güzelce 2 saat bazen 3 saat uyuyordu. Aciktigi için uyanıyordu. Son 10 günde müzik ninni pis pis her şeyi denedim. Ayakta beşikte omuzda sallama... Fark ettim ki uyanırken sıçrıyor elleriyle gözünü saçını vs yoluyor. Bugün ellerini kare ince battaniyesini üçgen yaptım ikiye katlayıp kundaklayip sardım iyice. Ayaklar tamamen açıkta. Yarim saate yakin ayagimda hafif tempoda salladim dalınca da ayagimdan bıraktım. Şu an mucize gibi 2 saate yakındır uyuyor. Ben de bu duruma inanamiyorum. 1 haftadır surekli ayagimdaydi topuklarım belim ağrıyordu. Inşallah yarin ve diğer günlerde de uyur. Darısı senin bebeğine. Herkesin bebeğine... guzelce uyuyup büyüsün hepsi.
kaptinn çok geçmiş olsun. Bir an evvel iyi olursun inş.
Anladım canım sağlık ocağına bi sorayım bakalımD vit 1 yaşa kadar devam diye hatırlıyorum
Demiride doktor önerirse
Canım tekrar d vitamini verirler galiba bıngıldağı için bir de bizim sağlık ocağı yanlış hatırlamıyorsam 4 yada 5 aylıkken demir ilacı başlatacağız demişti.Kızlar bizim devit bitti sağlık ocağından şimdi Demir e mi başlıyacağız yoksa devit e devam mı
Sagol Canım evet ben de onu düşündüm Allah korusun çocuğum düşseydi düşünmek bile istemiyorum ilk isim banyo kaymayı önleyici paspas alacağım.
Benimki çığlık konusunda çığır acti :) baya bana hi ho diye anlatıyor suratıma bakarak sohbet etmek istiyor :)Kızlar bebeğiniz çığlık atıyor mu gülünce siz konuşunca ben de istiyorum artık çığlık atsın :)
Hahaha yesinler onu ya benim kız da çok asabi fena sinirli sinirli homurdamayi biliyorBenimki çığlık konusunda çığır acti :) baya bana hi ho diye anlatıyor suratıma bakarak sohbet etmek istiyor :)
bir iki gündür atıyor :)) çok tatlı ya ilk kez uykusunda yapmıştı korkmuştum ben de :)Kızlar bebeğiniz çığlık atıyor mu gülünce siz konuşunca ben de istiyorum artık çığlık atsın :)
Caresi ameliyat ama doktor erteliyo yapmak istemiyo emmesi iyi kuzum da o tarafi veremiyorm sert diyeYaaaaa emmesi nasıl oğlanın bi çaresi YÖK mü canım düzelmiyor mu
Yaaa ben de istiyorumbir iki gündür atıyor :)) çok tatlı ya ilk kez uykusunda yapmıştı korkmuştum ben de :)
Yaaaaaa niye öyle oldu ki acaba bebiş edemese bile sen yine sağ o göğsünü canım fazla süt birikmesinCaresi ameliyat ama doktor erteliyo yapmak istemiyo emmesi iyi kuzum da o tarafi veremiyorm sert diye
Benim kız da atıyor bazen kendi bile korkuyor sonra... merak etme bu hafta içinde olacaktır ama sinirli bi kızın varsa bilememYaaa ben de istiyorum
Sinirli ya valla bir sinirleniyor çatıyor kaşlarını homurdamayi homurdamayi ediyor özellikle aç olduğundaBenim kız da atıyor bazen kendi bile korkuyor sonra... merak etme bu hafta içinde olacaktır ama sinirli bi kızın varsa bilemem
ne kadarlıktı canım senin prenses. benim oğlum 65 günlük olduYaaa ben de istiyorum
69 günlük canım agu filan diyor tuhaf tuhaf sesler çıkartıyor özellikle babasınane kadarlıktı canım senin prenses. benim oğlum 65 günlük oldu
Canım benim kızımın da ara ara çoğalıp azalıyor bazen dediğin gibi üst yetişmiyor bazen 2 3 gün aynı üstle duruyor az kusuyorsabahtan beri 3 kere üstünü değiştirdim ya hâlâ çok kusuyor
benimki de genellikle asabi bi çocuk ya :)) ancak memede rahatlıyor gülüp konuştuğu kısa anlarda evde bayram havası oluyor69 günlük canım agu filan diyor tuhaf tuhaf sesler çıkartıyor özellikle babasınasadece çığlık atmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?