2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
maşallah canım bence hiç uyandırma. huzuru bozulmasın. büyüdüler artık. benimki ilk seferde 3 saat uyuyor sonra 2 saatte bir uyanıyor ya

Yani bence de
Dikkat etsemde gaz var çoğu şey de gaz yapar deniyor bazı makalelerde gaz sütten geçmez deniyor hangisi doğru bilemedim bende saldım çok huzursuz olursa gaz damlası veriyorum
Canım gaz damlası olarak biagaia kullandım bi ara aman Allah ım yavrum daha da çok coştu anlamadım eğer çok gazımız olursa hemen kimyonlu su veriyorum rahatlıyor

maşallah canım bence hiç uyandırma. huzuru bozulmasın. büyüdüler artık. benimki ilk seferde 3 saat uyuyor sonra 2 saatte bir uyanıyor ya
Aynen bende büyüdüklerini düşünüyorum artık... bi de benim kızım inat ben onu farkettim ya var ya ne zaman misafirim gelecek olsa ya da hasta olsam uyutmuyor yaaa... dün akşam çok kötü boğazım ağrıyordu gündüz hiç uyumadı dedim erken yatar Allah ım her zaman 9 gibi yatan çocuğu yatırana kadar 11 oldu .... çok fenalar çokkkkkk

aynen canım benim oğlum da ne zaman bir şey yiyecek olsam uyanıyor:)

Benimki genelde 10da uyuyor 1-2 de uyaniyor karnini doyurup uyuyor sonra 5te uyaniyor bir daha karnini doyurup uyuyor sonra 6.30-7 de uyaniyor gun basliyor bizim icin

Kizlar oglumun damaginda beyaz sert bisey cikti dis gibi elide surekli agzinda ne olabilir sizce basina gelen var mi

Olsun canım buna da şükür... damağında ne olabilir ki acaba foto atsan
Acmiyo ki agzini kuzum deniyeyim ama. Bide uyku duzenimiz iyice bozuldi gecekeri hep ayaktayiz yarim saat uyuyo uyaniyo 1 saat ugrasiyorun uyutuyorum yine ayni dun günduz uyutmadimda gece biraz uyudu

Acmiyo ki agzini kuzum deniyeyim ama. Bide uyku duzenimiz iyice bozuldi gecekeri hep ayaktayiz yarim saat uyuyo uyaniyo 1 saat ugrasiyorun uyutuyorum yine ayni dun günduz uyutmadimda gece biraz uyudu
Gündüz çok mu uyuyor acaba çok şükür bizim gece uykumuz güzel inşallah böyle devam eder.. acaba gazı.mı var ya da doymuyor mu... benim kızım da az emiyor gece sütümü sağıp veriyorum gündüz de aralarda veriyorum sanki bu bir haftasır daha az ağlıyor ve daha güzel uyuyor

Gaz sorunumuz yok şükür mama da veriyorum doymadigi yerde anlamadim gitti. Sagabiliyoken sag kuzu bnm tek gogus oldugundan sagmaya kalmiyo emiyo heosini ikisini emzirmee baslayinca bende sagcam

Gaz sorunumuz yok şükür mama da veriyorum doymadigi yerde anlamadim gitti. Sagabiliyoken sag kuzu bnm tek gogus oldugundan sagmaya kalmiyo emiyo heosini ikisini emzirmee baslayinca bende sagcam
Şaklamak için sağmıyorum canım emmek istemediğinde sağıp veriyorum

Kızlar bu arada rota aşısını yaptırmayan var mıydı önümüzdeki ay fiyatı 75 liraya düşecekmiş haberiniz olsun dedim Ağustos anneleri grubunda söylüyorlardı

Bizde yarın yaptıracaktık. Neden düşecek ki acaba ?
Bilmiyorum canım öyle konuşuyorlardı ben yaptırmıştım zaten neyse 2. Dozda indirimli alırım.. heralde seneye devlet tarafından karşılanacakmış belki ellerinde kalmasın diye yaptırıyorlardır ne satarsak o kardır diye

Ay biz yaptirmadikkk dur takip edeyim ben onu
Canım zaten 2. Ayda yapılıyor bi de 4. Ayda ama doktor. Bana demişti ki 4. Ve 6. Ayda da yaptırabilirsin diye ama ben beklemedim 2. Aysa yaptırdım bi de 4. Ayda yaptıracağım.. eğer indirim olursa o zaman indirimden yararlanırım

Aa gecti yani bizm icin zamani doktorla bi konusayim bakayim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…