2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Odanin nemini ölçtünüz mu genelde sabah olan kuru öksürük nem azlığından kaynaklanır. Kaloriferin başına bi su kabi ya da çocuğun yanına soğan ya da bi buhar makinesi isinize yarayabilir

Kızlar kızım öksürüyor içim parçalanıyor ya öksürük çok değil ama ara ara oksutuyir prospan verdi doktor ne zaman etkili olur ki canım çok sıkkın
Canım ben büyük kızım da 3. Şişeyi bitirdim prospan iyi bir surup.

3. Gün başlıyor etkisi iyileşti diye bırakma sakin 1 hafta daha devam etmen gerekiyor. Doktorun bir açıklama yaptı mı.

Canım odanin nemi azdır belki bizim bile boğazımız kuruyunca öksürük tutuyor bebeklerinde öyle olabilir.

Tamam kizlar simdilik birsey vermicem gun icinde ilik ihlamur veririm belki.ev dogalgazli bi tencere kaynamis su koydum ins ise yarar :)

2.rapor param da yatmis ama gidip alamiyorum bebekten kizim durmuyo hicbiyerde ve kimsenin yaninda nasil yapcz bklm

Canım bir hafta kullan dedi bugün ikinci gün ciğerleri temiz dedi bir de sürekli kaka yapıyor yemyesil
Canım usutmus olabilir cok gaz olunca o da yesil kakaya sebep oluyor. Benim kızım da arada yapıyor yeşil kaka hemen karnına sıcak su torbası koyuyorum polar beze sarıp hemen rahatliyor ayaklarını sıcak tut canım mevsim kış çok zor küçük çocukla

2.rapor param da yatmis ama gidip alamiyorum bebekten kizim durmuyo hicbiyerde ve kimsenin yaninda nasil yapcz bklm
Bende de 2 analık parası görünüyor. Bu analık parası eskiden toplu alınıyomuş heralde şimdi aydab aya yatıyor sanırım 2. Yatan analık parasında rapor bitiş tarihi 30.09.2018 görünüyor. Normalde raporum 18.12.2018de bitecek. Pej anlamadım bu işi...

Benimde son raporum kasim sonu bitti daha yeni dustu sisteme yatmis toplamda 5005 tl oluyo toplu verseler olmicak sanki

Benimde son raporum kasim sonu bitti daha yeni dustu sisteme yatmis toplamda 5005 tl oluyo toplu verseler olmicak sanki
Benim de 28 ağustosta başladı 18 aralıkta bitecek ama 30 eylüle kadar olan yatmış. 30 eylülden sonra yatan para olmamış. Ekim ve kasım hiç görünmüyor. Galiba iş yerinin raporu onaylamasıyla ilgili biraz daha bekleyeyim bakalım battı balık yan gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…