- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.221
Ben bi sag bi sol bi de duz yatırıyorum duz kafa yastıkları var onu da kullanıyorum bi şekil bozukluğu yok şimdilik sivrilikte azaldi gibiKizlar bebeklerinizi nasil yatiryorsunuz ben bi sag bi sol yatiryordum farkermedim hep saga yatmis simdi o tatafa doğru yamuk cokuk gbi olmus somdi sola yatrsam düzelir mi bide kafasidaki suvrilik ne zaman duzekur sizunkiler nasil
Bende klimayı 30a getirdim ama bi dahakine ısıtıcıda takayım mantıklıInşallah olmaz canım.ben yıkarken ısıtıcı takıyorum
Benim bebeğiminde sola kafası düzleşmiş gibi şimdi sağa yatırıyorım inşallah düzelir yaKizlar bebeklerinizi nasil yatiryorsunuz ben bi sag bi sol yatiryordum farkermedim hep saga yatmis simdi o tatafa doğru yamuk cokuk gbi olmus somdi sola yatrsam düzelir mi bide kafasidaki suvrilik ne zaman duzekur sizunkiler nasil
Allah razi olsun insallah yoluna girer hersey rabbim evlatlarimiza sifa versin yarinki sonucumuz cok onemli insallah iyi cikar yarabbim gozlerine baktikca cok kotu oluyorum rabbim en acilinden sifa versin insallahRabbim şafi ismi ile şifalar versin insallah
Tez zamanda bunları da atlatırsınız insallah
Oglumda da var kalbinde delik
9 mm hemde
1.5 ay önce dr a götürdüğümüzde
Dr 8 mm ye olan delikler kapanır dedi
Ama bizimki 9 mm olarak ölçüldü
Eger kapanmazsa ileride sağlık sorunu oluşursa 5-6 yaşından sonra anjiyo ile delik kapatılır dedi şu anda herhangi bir tedaviye veya müdaheleye gerek yok dedi
2 ayda 1 kontrol var
Şimdi 17 aralıkta tekrar kontol var
İnsallah ilerleme yoktur hersey yolundadir
Aminn insallah allah razi olsun operim tabii canimin iciniÇok üzüldüm. Rabbim biran önce sağlık sıhhat versin yavrucağa. Öpün yerime
Yasmin nasıl kullanıyorsun emzirirken ?Kizlar sutm artsin diye bugun bir bardah isirgan otu tohumu cayi ictim ve az once az bi lekelenmem gelmis.adet olmam mumkun degil yasmin kullaniyorum.bu kan neyin nesi simdi ya
Duz kafa yastigini ne siklikla kullaniyisun canim duzelir mi benimkide alsamBen bi sag bi sol bi de duz yatırıyorum duz kafa yastıkları var onu da kullanıyorum bi şekil bozukluğu yok şimdilik sivrilikte azaldi gibi
Insallah canim ben farkedinceye kadar duzkesmis sag taraf sivrilikdegtmedi hala bu yuvarlak duzgun kafasi nasil olacak acabaBende klimayı 30a getirdim ama bi dahakine ısıtıcıda takayım mantıklı
Benim bebeğiminde sola kafası düzleşmiş gibi şimdi sağa yatırıyorım inşallah düzelir ya
Rahmimde hala kucuk parca var doktorum histereskopi sonrasi 2 ay kullanmami soyledi adetle atabilirmisim.cok emziremiyirum zaten sutum az belkide bu ilaclar yuzunden gitti sutum bilmiyom bebege bi zarari yok dedi ama sadece 2 ay kullancaksin dediYasmin nasıl kullanıyorsun emzirirken ?
İki gün kaldı kayinvaldem ben çıldırdm sabir misafir dedim sustum ama çok zor inan kadın kalkıp bir is yapmıyor ya kızımı sallıyor kucağında uyuyor kaka yapmış umrunda değil hani yasli olsa anlarında benim ki daha genç 53 gashgfindall]Çok zor yaşıyorum bazen delirecek gibi oluyorum ama sabretmek zorundayım
3 ay oldu geleli burda yaşlılık maaşına başvurdu onun sonucunu bekliyoruz
Belli olsa gidecek hemen oda bende çok sıkıldık
Çok zor yaşıyorum bazen delirecek gibi oluyorum ama sabretmek zorundayım
3 ay oldu geleli burda yaşlılık maaşına başvurdu onun sonucunu bekliyoruz
Belli olsa gidecek hemen oda bende çok sıkıldık
Kesinlikle etkiliyordur sütünü benim doktorum kesinlikle kullanılmasını önermiyoruz dedi.Rahmimde hala kucuk parca var doktorum histereskopi sonrasi 2 ay kullanmami soyledi adetle atabilirmisim.cok emziremiyirum zaten sutum az belkide bu ilaclar yuzunden gitti sutum bilmiyom bebege bi zarari yok dedi ama sadece 2 ay kullancaksin dedi
Merhaba kizlar uzun zamandir giremiyordum cunku baya sikintili zamanlar geciriyoruz 40 gunlukken kalbimizde 8 milimlik bir aciklik cikti kapanir diyorlar insallah kapanir.. daha sonra cok sancili diye goturdum bir aksam her ihtimale karsi kan testi yaptilar karaciger enzimlerimiz yuksek cikti ozel hastanedeki doktoru rezene kimyon vb bitkisel seylerden ve gaz damlalarindan yada enfeksiyondan ya da agri kesici surup verdiysen ondan kaynakli enzimlerin yuksek olabilecegini soyledi ve asla kullanmamami ve benim icmememi soyledi o gece devlete yonlendirildik tekrar testte yine yuksek cikti ultrason cekildi o gece cuma aksamiydi bunlar pztesi tekrar gelmemizi istediler ve yapilan testlerde yukseklik devam ediyordu tekrar ultrason cekildi ve karacigerde kist var dediler bende annemlerin yanindaydim malatyada sonuclardan sonra kayseriye dondum ve seruvenimiz basladi sehir hastanesinde gastroenterolojiyle basladik testler tekrarlandi ve degerler israrla dusmediginden dolayi detayli arastirma basladi ultrasonda bu seferde safrayi bulamadilar cocugum 4 saat ac bekledigi halde doktor israrla bitkisel urunlee tuketmememi ve asla ilac kullanmamami istedi ve cocuga vermememi ve ayrica cocuk metobolizma hast. Kons istedi orda da bir suru tetkik yapiliyor bir suru kan aliniyor bir suru idrar bir suru gaita testi verdik ta ki bu hafta persembeye kadar tekrar gorustuk test sonuclari yenilendi ve karaciger enzimleri dusmustu ama safra degerlerinde cok az da olsa yukseklik vardi tekrar ultrason istendi ve yine safrasi bulunamadi sonra doktor ozel bir radyoloji uzmanina yonlendirdi 4 saat bir aclik sonrasinda 2 saatlik bir ultrasonla bakimda diger ultrasonda kist dedikleri doktorlarin sey aslinda safrasiymis cocugun karacigerde bir sikinti yok cok sukur ama safra kesesi olmasi gerekenden kucukmus ve kanallar darmis bir yandan sevindik derken tekrar dunyamiz basimiza yikildi fakultede bir profa yonlendirildik gayet ilgilendi ve sonuc itibariyle safra kucuk ama cocgun isini goruyor gibi gozukuyor cok azda olsa kanallarda akis var dedi simdilik takip edecegiz ama cikmayan sonuclariniz var hepsini bekleyip tekrar goruselim dedi ultrasona gore durum sikintili ama kan degerlerine gore durum iyi dedi sonuclar bir birini ters kose ediyor dedi. Simdide bana perhiz verdiler gaz yapan hic birsey ve sut ve sut urunleri tuketmiyorum.. kaka rengini surekli kontrol altinda tutuyorum ..hala daha elim yuregimde dualarinizi istiyoruz ne olur rabbim evladimin sagligi yerine gelsin ..diyecegim o ki su zamana kadar o kadar doktorla gorustum hepsinin dedigi bitkisel urunler cocugun enzimlerini yukseltiyormus ayrica bilinen iki surup agri kesici ve ates dusurucu suruplar direk karacigere atiliyormus asla kullanma dediler cok cok zorda kalmadikca.. asi yaptirdik bu donemde kullanma dogal yontemle dusurmeye calis egerki dusmezse bir surup ismi verdi onu kullan dedi o da bobreklerden atiliyormus bir yas alti cok kullanmasini istemedigimz bir surup dedi ama cok sukur atessiz gecirdik o donemi .. cok uzun oldu k.bkmayin ama dualariniza ihtiyacimiz var dahil ederseniz seviniriz rabbim herkesin evladina saglik versin icinde benimkinede
Rabbim şafi ismi ile şifalar versin insallah
Tez zamanda bunları da atlatırsınız insallah
Oglumda da var kalbinde delik
9 mm hemde
1.5 ay önce dr a götürdüğümüzde
Dr 8 mm ye olan delikler kapanır dedi
Ama bizimki 9 mm olarak ölçüldü
Eger kapanmazsa ileride sağlık sorunu oluşursa 5-6 yaşından sonra anjiyo ile delik kapatılır dedi şu anda herhangi bir tedaviye veya müdaheleye gerek yok dedi
2 ayda 1 kontrol var
Şimdi 17 aralıkta tekrar kontol var
İnsallah ilerleme yoktur hersey yolundadir
Az kaldi insallh bitince duzelir sutumKesinlikle etkiliyordur sütünü benim doktorum kesinlikle kullanılmasını önermiyoruz dedi.
Benim ki 75 yaşında her işi benden bekliyor bi işe yaradığı yok yemek bulasik çamaşır bana hep böyle buİki gün kaldı kayinvaldem ben çıldırdm sabir misafir dedim sustum ama çok zor inan kadın kalkıp bir is yapmıyor ya kızımı sallıyor kucağında uyuyor kaka yapmış umrunda değil hani yasli olsa anlarında benim ki daha genç 53 gashgfindall]
Sağolun teşekkür ederimSlm kizlar
Havalar soguk kizlari disari cikaramiyoruz diye bugun avmye goturduk oyun parkina vs. Donus yolunda baktim battaniyesinin kosesini yakalamis onunla oynuyo. Azar azar kavramaya basladi elleri.
Gecmis olsun kizlar. Allah sifa versin
Her zaman onda yatiriyorum benDuz kafa yastigini ne siklikla kullaniyisun canim duzelir mi benimkide alsam
Ben...ilk bebeğim 5.5 yaşında. Ikinci bebeğim de 70 günlük..Kimler 2. Bebeği doğurdu ve ilk bebekler kac yasinda?
Kimler 2. Bebeği doğurdu ve ilk bebekler kac yasinda?
Ben...ilk bebeğim 5.5 yaşında. Ikinci bebeğim de 70 günlük..
Bende varım ilki 34 aylık ikinci 2,5 aylıkKimler 2. Bebeği doğurdu ve ilk bebekler kac yasinda?
Ben ilk kızım 3.5 yaşında 2. kızım 80 günlük :)Kimler 2. Bebeği doğurdu ve ilk bebekler kac yasinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?