2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar bebeklerinizi nasil yatiryorsunuz ben bi sag bi sol yatiryordum farkermedim hep saga yatmis simdi o tatafa doğru yamuk cokuk gbi olmus somdi sola yatrsam düzelir mi bide kafasidaki suvrilik ne zaman duzekur sizunkiler nasil
Ben bi sag bi sol bi de duz yatırıyorum duz kafa yastıkları var onu da kullanıyorum bi şekil bozukluğu yok şimdilik sivrilikte azaldi gibi

Inşallah olmaz canım.ben yıkarken ısıtıcı takıyorum
Bende klimayı 30a getirdim ama bi dahakine ısıtıcıda takayım mantıklı

Kizlar bebeklerinizi nasil yatiryorsunuz ben bi sag bi sol yatiryordum farkermedim hep saga yatmis simdi o tatafa doğru yamuk cokuk gbi olmus somdi sola yatrsam düzelir mi bide kafasidaki suvrilik ne zaman duzekur sizunkiler nasil
Benim bebeğiminde sola kafası düzleşmiş gibi şimdi sağa yatırıyorım inşallah düzelir ya

Allah razi olsun insallah yoluna girer hersey rabbim evlatlarimiza sifa versin yarinki sonucumuz cok onemli insallah iyi cikar yarabbim gozlerine baktikca cok kotu oluyorum rabbim en acilinden sifa versin insallah

Bende klimayı 30a getirdim ama bi dahakine ısıtıcıda takayım mantıklı

Benim bebeğiminde sola kafası düzleşmiş gibi şimdi sağa yatırıyorım inşallah düzelir ya
Insallah canim ben farkedinceye kadar duzkesmis sag taraf sivrilikdegtmedi hala bu yuvarlak duzgun kafasi nasil olacak acaba

Yasmin nasıl kullanıyorsun emzirirken ?
Rahmimde hala kucuk parca var doktorum histereskopi sonrasi 2 ay kullanmami soyledi adetle atabilirmisim.cok emziremiyirum zaten sutum az belkide bu ilaclar yuzunden gitti sutum bilmiyom bebege bi zarari yok dedi ama sadece 2 ay kullancaksin dedi

Çok zor yaşıyorum bazen delirecek gibi oluyorum ama sabretmek zorundayım
3 ay oldu geleli burda yaşlılık maaşına başvurdu onun sonucunu bekliyoruz
Belli olsa gidecek hemen oda bende çok sıkıldık
İki gün kaldı kayinvaldem ben çıldırdm sabir misafir dedim sustum ama çok zor inan kadın kalkıp bir is yapmıyor ya kızımı sallıyor kucağında uyuyor kaka yapmış umrunda değil hani yasli olsa anlarında benim ki daha genç 53 gashgfindall]
Çok zor yaşıyorum bazen delirecek gibi oluyorum ama sabretmek zorundayım
3 ay oldu geleli burda yaşlılık maaşına başvurdu onun sonucunu bekliyoruz
Belli olsa gidecek hemen oda bende çok sıkıldık

Rahmimde hala kucuk parca var doktorum histereskopi sonrasi 2 ay kullanmami soyledi adetle atabilirmisim.cok emziremiyirum zaten sutum az belkide bu ilaclar yuzunden gitti sutum bilmiyom bebege bi zarari yok dedi ama sadece 2 ay kullancaksin dedi
Kesinlikle etkiliyordur sütünü benim doktorum kesinlikle kullanılmasını önermiyoruz dedi.

Slm kizlar
Havalar soguk kizlari disari cikaramiyoruz diye bugun avmye goturduk oyun parkina vs. Donus yolunda baktim battaniyesinin kosesini yakalamis onunla oynuyo. Azar azar kavramaya basladi elleri.

Gecmis olsun kizlar. Allah sifa versin

Benim ki 75 yaşında her işi benden bekliyor bi işe yaradığı yok yemek bulasik çamaşır bana hep böyle bu
Daha 3 kişilik bir aile nasıl oluyo onun bile farkına varamadim
Slm kizlar
Havalar soguk kizlari disari cikaramiyoruz diye bugun avmye goturduk oyun parkina vs. Donus yolunda baktim battaniyesinin kosesini yakalamis onunla oynuyo. Azar azar kavramaya basladi elleri.
Gecmis olsun kizlar. Allah sifa versin
Sağolun teşekkür ederim
Benimkinin de Eli yumruk yaparak yukarda ağzına getirmiyor ama gözüne getirebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…