2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bence kilosu iyi canm 92 gunlukken bizde 6400 kusurduk mama vermiceksin artik demi ne dediler
Cnm zaten mama vermiyordum doktor mama sesi ama ben sütümü sağıp verdim artık biraz Sarıcam biraz emzirecem öyle devam edecek benim kuzum 5 dk emiyor sonra istemiyor

Son tartının üzerine kaç gram almış en son kötüydü kilo alımı genel toplamda iyi ama maşallah bebekler büyüdükçe daha güçlü emiyorlar daha çabuk işlerini bitiriyorlar demekki
Canım son tartıya göre 15 günde 700 grm almış ilk 15 günde 100 gem sonraki 15 günde 700 almış oldu.... inşallah emme süresi biraz uzar yaaaa

Maşallah sende hızlıymışsın benim kızların arasında 11,5 yaş var ama sanki bi iştaha geldim gibi küçük birazcık toparlansın hemen 3. Yü yapasım var valla

Bende cok ara vermedim pespese buyusunler diye Allah nasip ederse en az 3 sene sonra rahatim artik
( 2013 agustos - 2016 mayis - 2018 eylul )

Bende cok ara vermedim pespese buyusunler diye Allah nasip ederse en az 3 sene sonra rahatim artik
( 2013 agustos - 2016 mayis - 2018 eylul )
Aaaayyyy çok küçükler ya nasıl bakıyorsun benim büyük olmasına rağmen zor oluyor 3. Yü düşünüyorum 2 sene sonra ama yetebilir miyim bilmiyorum valla

kızlar aranızda bebeğini sünnet ettiren varsa bir sorum olacaktı ya sünnetten sonra bezini açık tutunuz mu kapalı mı kaldı hep. doktor uyurken açık bırakacaksın dedi ama ablamın çocuğunun açık bırakınca şişmişti bilemiyorum ben de

Geçmiş olsun benim de kortizolm yüksek cıktı siz sonra tedavi oldnz mu nasıl yop izldnz
Gecmis olsun size de. Benim değil oglumun yuksek çıktı. Yarin yukleme yapilacak ona gore tedavi sekline bakilacak. Hafif form KAH gibi duruyor dedi dr bize. İkacİkullanmadi getekebilirmis oğlumun. 3 aylık su anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…