2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Allah yardımcı olsun canım

Kizlar bebeklerinizi nasil yatiryorsunuz ben bi sag bi sol yatiryordum farkermedim hep saga yatmis simdi o tatafa doğru yamuk cokuk gbi olmus somdi sola yatrsam düzelir mi bide kafasidaki suvrilik ne zaman duzekur sizunkiler nasil
Benimki uzun zamandır kendi istediği gibi yatıyor. Yan yatıramıyorum, durmuyor öyle. İnstagramda bir çocuk doktoruna sormuşlardı yatırmaya bağlı kafa eğriliği geçici diye cevap vermişti. Ona bel bağladım artık. Yatmıyor kız yan.

Kizlar bebeklerinizi nasil yatiryorsunuz ben bi sag bi sol yatiryordum farkermedim hep saga yatmis simdi o tatafa doğru yamuk cokuk gbi olmus somdi sola yatrsam düzelir mi bide kafasidaki suvrilik ne zaman duzekur sizunkiler nasil
Ben yan da yatırsam derin uykuya geçince düzeliyor çocuk kafasının arkası yassılaştı. Düz kafa yastığı da kullanıyorum ama gene de o yassılık geçmedi malesef ya

canım bebeklerin kafalarindaki bıngıldak kapanana kadar kafalarının sekli degisirmis

Benim ilk kızımda öyleydi.diger tarafina yatırdım surekli düzeldi sonra.o çoğu bebek de olan bişey zaten duzelir merak etme

Benimkide nasil yatirirsam yatirayim hemen sirtustu donuyor ama yatarken dikkat ediyorum basini saga sola dondurup uyuyor surekli duz durmuyor. Ondan dolayi herhalde bizde bir duzlesme olmadi.

Benimkide yan yatmıyor hemde bayagidir.

Kızlar kızım öksürüyor içim parçalanıyor ya öksürük çok değil ama ara ara oksutuyir prospan verdi doktor ne zaman etkili olur ki canım çok sıkkın

Kizlar ozellikle sabahlari bebegim 15 kez fln oksuruyor .balgamli oksuruk degil.ve sadece sabah oluyo gun icinde olmuyo.doktor kontrolundede doktor dinledi cigerlerini ama birsey yok dedi. Neden sadece sabahlari oluyo ne yapmam lazim kesilmesi icin ihlamur verdim bugun brz

Canım sabah uyanınca terliyor mu ter soğuyunca da öksürük olur

Canım sabah uyanınca terliyor mu ter soğuyunca da öksürük olur
Yok ozellikle bakiyorum ama ter olmuyo genelde bez koyarim sirtina ve gogsune zaten de napcaz nasil gecer ki bu. Elma kabugu ve cekirdegini haslayin ihlamur ve 1 dilim limon hepsini kaynatip icirin diyor faydasi varmis yapsammi bilemedim

Yok ozellikle bakiyorum ama ter olmuyo genelde bez koyarim sirtina ve gogsune zaten de napcaz nasil gecer ki bu. Elma kabugu ve cekirdegini haslayin ihlamur ve 1 dilim limon hepsini kaynatip icirin diyor faydasi varmis yapsammi bilemedim
Geçen gün konuşuldu sanırım burda.sogani ikiye bölüp yatağının yanına koymak işe yarıyomuş bi dene istersen.sadece sabah oluyosa odanın nemi yetersiz geliyo olabilir.

Geçen gün konuşuldu sanırım burda.sogani ikiye bölüp yatağının yanına koymak işe yarıyomuş bi dene istersen.sadece sabah oluyosa odanın nemi yetersiz geliyo olabilir.
Evet sadece sabah cnm hasta ederim diye pek cam acmiyom aslinda burnu fln da tikali degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…