2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım sakın ol lütfen kusma şekli nasıl hani böyle boru gibi derler ya öyle mi nasıldı aşırı kusma varsa acile ya da yarın polikliniğe gidebilirsin bir de mutlaka yan yatır canım.
Yok boru gibi degil normal agzinin kenarindan akiyor beyaz saf sut degil de hafif kesik kusuyor cok korkuyorum ya

Yok boru gibi degil normal agzinin kenarindan akiyor beyaz saf sut degil de hafif kesik kusuyor cok korkuyorum ya
Korkma canım sütun fazlasını atmıştır sen benim kızımı görsen valla bayılırsın heralde öyle bir kusuyor ki yani bazen üst baş yetişmiyor boru gibi bazen fışkırtarak bazen süt kesiği gibi olur bunlar öyle böyle buyuyecekler öncelikle senin sakın olman lazım dediğim gibi usutmustur yüksek ihtimal yarın polikliniğe götürürsün canım endişe etme.

Hic kusmazdi ya boyle cok uzgunum

Hic kusmazdi ya boyle cok uzgunum
Cnm öncelikle panik yapma benim büyük kızım bi kusardı görsen hortum gibi arada olur kusmaları ama anlattığına bakılırsa fazla sütü atmışşş... çok evhamlısın canım bu kadar düşünmek iyi değil... benim ablam da aynı senin gibi

Bi kere yiğenimin kolu morarmıştı abovvvv görecen çocuğu çekap yaptırttı morarma lösemili çocuklarda olurmuş diye.. sürekli aklına saçma şeyler gelir... biraz sakin olmalısın

Kızlar öksürük geçmiyor kizmn içim parçalanıyor ya sesi falan da değişti ilacın etkisi yok yarin da bekleym de doktora mu goturuyum tekrar çok üzgünüm ya

Günde 1 kere yapardı ama 3 gündür yapmıyor kakasını.
Bekliyoruz bakalım kaka nöbetine durduk. Bir yapsa evde bayram havası esecek.
Aynen benim kızımda hergün düzenli aynı saatte yapardı iki gündür yapmıyor bizde kaka nöbetindeyiz. Gaz çıkartsa babası aç yaptı galiba diyip delirtiyo beni açıyorum yok gazmış. Anne sütü alıyorsa korkmamak gerekiyormuş bir kaç gün yapmayabilirmiş. Ama biz rahat edemiyoruz.

Benimkide nasil yatirirsam yatirayim hemen sirtustu donuyor ama yatarken dikkat ediyorum basini saga sola dondurup uyuyor surekli duz durmuyor. Ondan dolayi herhalde bizde bir duzlesme olmadi.
Aynen benim oğlum da öyle
Şu anda Düz yatıyor ama uyurken bile başını sağa sola çeviriyor
Benimkide yan yatmıyor hemde bayagidir.

Kizlar bebeginiz hergun kaka yapiomu

Önceden 2 gün de 1 yapardı
Son 1 haftadir günde 2 yada 3 kez yapıyor

Kizkarr Çok acil sutum kesiliyor sagsrak erdigim icin neler yapabikirim ne yemeliyim hemen artmasi icin cok acik yardimlarinza ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…