- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.301
Offf napsamki ya acilemi gotursem napsamUsutmus olabilir canım.Gamze020
Canım sakın ol lütfen kusma şekli nasıl hani böyle boru gibi derler ya öyle mi nasıldı aşırı kusma varsa acile ya da yarın polikliniğe gidebilirsin bir de mutlaka yan yatır canım.Offf napsamki ya acilemi gotursem napsam
Yok boru gibi degil normal agzinin kenarindan akiyor beyaz saf sut degil de hafif kesik kusuyor cok korkuyorum yaCanım sakın ol lütfen kusma şekli nasıl hani böyle boru gibi derler ya öyle mi nasıldı aşırı kusma varsa acile ya da yarın polikliniğe gidebilirsin bir de mutlaka yan yatır canım.
Korkma canım sütun fazlasını atmıştır sen benim kızımı görsen valla bayılırsın heralde öyle bir kusuyor ki yani bazen üst baş yetişmiyor boru gibi bazen fışkırtarak bazen süt kesiği gibi olur bunlar öyle böyle buyuyecekler öncelikle senin sakın olman lazım dediğim gibi usutmustur yüksek ihtimal yarın polikliniğe götürürsün canım endişe etme.Yok boru gibi degil normal agzinin kenarindan akiyor beyaz saf sut degil de hafif kesik kusuyor cok korkuyorum ya
Hic kusmazdi ya boyleKorkma canım sütun fazlasını atmıştır sen benim kızımı görsen valla bayılırsın heralde öyle bir kusuyor ki yani bazen üst baş yetişmiyor boru gibi bazen fışkırtarak bazen süt kesiği gibi olur bunlar öyle böyle buyuyecekler öncelikle senin sakın olman lazım dediğim gibi usutmustur yüksek ihtimal yarın polikliniğe götürürsün canım endişe etme.
Cnm öncelikle panik yapma benim büyük kızım bi kusardı görsen hortum gibi arada olur kusmaları ama anlattığına bakılırsa fazla sütü atmışşş... çok evhamlısın canım bu kadar düşünmek iyi değil... benim ablam da aynı senin gibiHic kusmazdi ya boylecok uzgunum
Benim kızım yapıyor cnmKizlar bebeginiz hergun kaka yapiomu
Canım bir sakin ol sen ya çok evhamlisin çocuk büyütmek sabir istiyor sakin ol sen boyle üzerine titreme herkes neler yaşıyor rahat ol biraz sütun fazlasını kusmustur boşuna doktora götürme hastanelerde enfeksiyon her yerHic kusmazdi ya boylecok uzgunum
Süt kesiği gibiyse fazlası geliyordur, çok emmistir belki bugün. Bizimki de bazen yapıyor öyle. Keyfi yerindeyse bebişin endişelenme cnm benim, bu evham sana zarar verir.Kizlar bebegim bugun 3 defa kustu ya hic kusmazdi.agiz dolusu degil ama baya kustu niye ki
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçerKızlar öksürük geçmiyor kizmn içim parçalanıyor ya sesi falan da değişti ilacın etkisi yok yarin da bekleym de doktora mu goturuyum tekrar çok üzgünüm ya
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçerKızlar öksürük geçmiyor kizmn içim parçalanıyor ya sesi falan da değişti ilacın etkisi yok yarin da bekleym de doktora mu goturuyum tekrar çok üzgünüm ya
Günde 1 kere yapardı ama 3 gündür yapmıyor kakasını.Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer
Aynen benim kızımda hergün düzenli aynı saatte yapardı iki gündür yapmıyor bizde kaka nöbetindeyiz. Gaz çıkartsa babası aç yaptı galiba diyip delirtiyo beni açıyorum yok gazmış. Anne sütü alıyorsa korkmamak gerekiyormuş bir kaç gün yapmayabilirmiş. Ama biz rahat edemiyoruz.Günde 1 kere yapardı ama 3 gündür yapmıyor kakasını.
Bekliyoruz bakalım kaka nöbetine durduk. Bir yapsa evde bayram havası esecek.
Aynen benim oğlum da öyleBenimkide nasil yatirirsam yatirayim hemen sirtustu donuyor ama yatarken dikkat ediyorum basini saga sola dondurup uyuyor surekli duz durmuyor. Ondan dolayi herhalde bizde bir duzlesme olmadi.
Benimkide yan yatmıyor hemde bayagidir.
Kizlar bebeginiz hergun kaka yapiomu
Günde 1 kere yapardı ama 3 gündür yapmıyor kakasını.
Bekliyoruz bakalım kaka nöbetine durduk. Bir yapsa evde bayram havası esecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?