- 7 Ocak 2018
- 27.652
- 80.234
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.321
Cnm ben 1 haftadır rezene içiyorum bayağı artırdı bi de günde en az 3 litre su iç neden emmiyor bebeğin hep mi sağarak veriyorsunKizkarr Çok acil sutum kesiliyor sagsrak erdigim icin neler yapabikirim ne yemeliyim hemen artmasi icin cok acik yardimlarinza ihtiyacim var
Bol su ve bira mayası tableti iyi geliyormuş kesilen sütün artmasınaKizkarr Çok acil sutum kesiliyor sagsrak erdigim icin neler yapabikirim ne yemeliyim hemen artmasi icin cok acik yardimlarinza ihtiyacim var
Mukus çok olursa alerji idi galiba azsa sıkıntı yapmaYaşım 31 tek çocugum var 4. Senede tedavi ile kavuştum yavruşumaaa3 aylık olacağız cuma günü.
Bu arada daha önce sordum ama arada kaynadı. Bebişin bazen kakasinda ufacık mukus oluyor, günde 3-4 kere kaka yapıyor iki günde bir falan görüyorum.
Yetismeye calisiyorum iste az cokAaaayyyy çok küçükler ya nasıl bakıyorsun benim büyük olmasına rağmen zor oluyor 3. Yü düşünüyorum 2 sene sonra ama yetebilir miyim bilmiyorum valla
Evet csnim hep sagarak veriyorum 4 sydir 1 ay erjen digum olmustu bebim kuvezde kslmisti belki hstirlarsij orda biberonla beskenmis beni ennedi hep sagdim 2 fundur azaldi artik mamaya basladim cok üzülüyorum dun sadece 200 ml cikti dher hep mama verdimCnm ben 1 haftadır rezene içiyorum bayağı artırdı bi de günde en az 3 litre su iç neden emmiyor bebeğin hep mi sağarak veriyorsun
Bende dün mama verdim. Mastitten sonra bir göğsümde 25ml ya çıkıyor ya çıkmıyor. O yüzden bende artırmak için uğraşıyorum ama bakalım inşallah. Bir iki kaşık tahin yutuyorum. Bol bolda su içiyorum. Bakalım değişecek mi süt miktarı.Evet csnim hep sagarak veriyorum 4 sydir 1 ay erjen digum olmustu bebim kuvezde kslmisti belki hstirlarsij orda biberonla beskenmis beni ennedi hep sagdim 2 fundur azaldi artik mamaya basladim cok üzülüyorum dun sadece 200 ml cikti dher hep mama verdim
Hangi mamayi verdin csnim ben bebelac gold 1 verdim kustu yaramadi mi acaba ona da cok üzüldümBende dün mama verdim. Mastitten sonra bir göğsümde 25ml ya çıkıyor ya çıkmıyor. O yüzden bende artırmak için uğraşıyorum ama bakalım inşallah. Bir iki kaşık tahin yutuyorum. Bol bolda su içiyorum. Bakalım değişecek mi süt miktarı.
Aptamil verdim bende bir arkadaşta baby goat keçi sütlü olandan vermişti grupta. Benimki hep kustuğu için bilemiyorum canım yaHangi mamayi verdin csnim ben bebelac gold 1 verdim kustu yaramadi mi acaba ona da cok üzüldüm
Benim bebeğim hep 3 4 günde yapar kakasini.sadece dün 3 kere yapti.keyfi yerindeyse huzursuzluğu yoksa endişelenme canimGünde 1 kere yapardı ama 3 gündür yapmıyor kakasını.
Bekliyoruz bakalım kaka nöbetine durduk. Bir yapsa evde bayram havası esecek.
Kiyamam ya kuzuya.buhar yapsan canim vermedimi doktorUyumuyor uyumuyor öksürük bunltiyor o geçiyor kaka yaptı değiştirdim emzirdim yok yine ayni sabahlar olmasın oy oy uykusuzluktan ayakta uyuyorum ne zor günler ya
Sütüm de kesiliyoe mamayida kusumca cok panik oldum nasil olacak diyeAptamil verdim bende bir arkadaşta baby goat keçi sütlü olandan vermişti grupta. Benimki hep kustuğu için bilemiyorum canım ya
Sütüm de kesiliyoe mamayida kusumca cok panik oldum nasil olacak diye
Diğer türlü nasil atılıyor bilmiyorum canim ekran görüntüsü alıp attımSütüm de kesiliyoe mamayida kusumca cok panik oldum nasil olacak diye
sagol canim ama benimki 4 aydir hic emmedi sagarak veriyorum benDiğer türlü nasil atılıyor bilmiyorum canim ekran görüntüsü alıp attımumarım işine yarar
Cok kustu canim sizinti seklindeama sik sik çıkardı baya bi cikarmis oldu
Duz kafa yastigi mi alsam diyorum bende kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?