2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizkarr Çok acil sutum kesiliyor sagsrak erdigim icin neler yapabikirim ne yemeliyim hemen artmasi icin cok acik yardimlarinza ihtiyacim var
Cnm ben 1 haftadır rezene içiyorum bayağı artırdı bi de günde en az 3 litre su iç neden emmiyor bebeğin hep mi sağarak veriyorsun

Mukus çok olursa alerji idi galiba azsa sıkıntı yapma

Aaaayyyy çok küçükler ya nasıl bakıyorsun benim büyük olmasına rağmen zor oluyor 3. Yü düşünüyorum 2 sene sonra ama yetebilir miyim bilmiyorum valla
Yetismeye calisiyorum iste az cok
Allah guc kuvvet veriyor
Hep beraber buyucekler insallah. Ilk evlendigimizdede Allah nasip ederse 3 evladimiz olsun dedik oldu cok sukur. Insallah Allah'a layik olarak yetistirebiliriz. Bir kac sene sikinti cekcez tabi ama sonra rahat etcez insallah. Etrafimda cocuklari arasinda yas farki fazla olanlar hep zorlandiklarindan bahsetti hepsinin tek onerisi rahata ermeden istiyirsan yap rahata erince tekrar basa donmek cok zorluyor oldu. Ben de buyuklerimin sozunu dinledim

Cnm ben 1 haftadır rezene içiyorum bayağı artırdı bi de günde en az 3 litre su iç neden emmiyor bebeğin hep mi sağarak veriyorsun
Evet csnim hep sagarak veriyorum 4 sydir 1 ay erjen digum olmustu bebim kuvezde kslmisti belki hstirlarsij orda biberonla beskenmis beni ennedi hep sagdim 2 fundur azaldi artik mamaya basladim cok üzülüyorum dun sadece 200 ml cikti dher hep mama verdim

Bende dün mama verdim. Mastitten sonra bir göğsümde 25ml ya çıkıyor ya çıkmıyor. O yüzden bende artırmak için uğraşıyorum ama bakalım inşallah. Bir iki kaşık tahin yutuyorum. Bol bolda su içiyorum. Bakalım değişecek mi süt miktarı.

Hangi mamayi verdin csnim ben bebelac gold 1 verdim kustu yaramadi mi acaba ona da cok üzüldüm

E Elasu çok mu kustu yoksa sızıntı şeklinde mi. Bide oğlumun arkasına önüne yastık koyuyorum kafası düzleştiğinden dolayı. Nette bir sürü yastık var yorumlards fayda görende görmeyende var kararsız kaldım. Benim oğlumun bıngıldağı erken kapanacak gibi o yüzden yatırırken dikkat etmeye çalışıyorum

Uyumuyor uyumuyor öksürük bunltiyor o geçiyor kaka yaptı değiştirdim emzirdim yok yine ayni sabahlar olmasın oy oy uykusuzluktan ayakta uyuyorum ne zor günler ya

Günde 1 kere yapardı ama 3 gündür yapmıyor kakasını.
Bekliyoruz bakalım kaka nöbetine durduk. Bir yapsa evde bayram havası esecek.
Benim bebeğim hep 3 4 günde yapar kakasini.sadece dün 3 kere yapti.keyfi yerindeyse huzursuzluğu yoksa endişelenme canim

Cok kustu canim sizinti seklindeama sik sik çıkardı baya bi cikarmis oldu

Duz kafa yastigi mi alsam diyorum bende kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…