- 5 Mayıs 2011
- 567
- 578
- 103
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.361
Facebboj emzirme akademisindeki ebeler muhakkak verilmesi gerektiğini ve çok faydalı olduğunj söylüyolar. Eskiden çocuklar ilkokula başlayana kadar emzirilirmiş ztnKızlar ben size birsey sorucam..benim 5.5 yaşında kızım var..oğlum beni emiyor fakat bazen sütüm fazla oluyor rahatsız ediyor ben de azıcık sağıyorum ve kızıma iciriyorum. Sizce kizima faydası var mıdır.Bu arada kızımı emziremedim.
Canim yaa öksürük şurubu daha artirir zaten.benim bi tarifim var ama yaparmisin bilmem.ilk kızımda 8 aylıkken yapmıştım.aylarca geçmeyen öksürük 2 günde geçmişti.Selam kızlar kızık hastalıktan mahvoldum ya oksuruyor bugün ilaç da 3. Gun ama hic faydası olmadı bugün hic uyumadi bir de gaz eklendi kivrandi durdu yavrum ya cokuzugunm banyo yaptırdık şimdi rezene verdim inşallah uyur soldu yavrum ya sabaha kadar devam ederse yarin doktora tekrar goturecem oğlum da çok bunaltı çok gerginim eşime söyleniyorum sürekli cok bunaldim
Ayyyyyy kıyamam yaaa çok geçmiş olsun cnmSadece anne sutu cok catlagi olmus bebegimin doktor lavman verdi 3gun yap dedi
kuzu ya kıyamam insan yıpranıyor gerçekten biz de sünnet ettirdik bugün yaşlandım resmenSelam kızlar kızık hastalıktan mahvoldum ya oksuruyor bugün ilaç da 3. Gun ama hic faydası olmadı bugün hic uyumadi bir de gaz eklendi kivrandi durdu yavrum ya cokuzugunm banyo yaptırdık şimdi rezene verdim inşallah uyur soldu yavrum ya sabaha kadar devam ederse yarin doktora tekrar goturecem oğlum da çok bunaltı çok gerginim eşime söyleniyorum sürekli cok bunaldim
Rabbim şafi ismi ile şifalar versin insallah tez zamanda iyileşir kuzucukSelam kızlar kızık hastalıktan mahvoldum ya oksuruyor bugün ilaç da 3. Gun ama hic faydası olmadı bugün hic uyumadi bir de gaz eklendi kivrandi durdu yavrum ya cokuzugunm banyo yaptırdık şimdi rezene verdim inşallah uyur soldu yavrum ya sabaha kadar devam ederse yarin doktora tekrar goturecem oğlum da çok bunaltı çok gerginim eşime söyleniyorum sürekli cok bunaldim
Canım nasıl birşey çok kucvukler verenilirmiyimCanim yaa öksürük şurubu daha artirir zaten.benim bi tarifim var ama yaparmisin bilmem.ilk kızımda 8 aylıkken yapmıştım.aylarca geçmeyen öksürük 2 günde geçmişti.
Ohhhh ne güzel canım akıllı bıdıkBiz 3 aylık olduk
Bugün gezmeye gittik
Maşallah oğluma hiç yaramazlık yapmadı teyzeleri
Arabada giderken uyuyordu zaten
Gidincede 1 saat falan uyumaya devam etti
Sonra kalktı altını aldım mamasini icirdik
Bir kaç kişi kucağına aldı sevdi etrafa gülücükler saçtı
Ben çayımi içerkenonu kanepeye yatirdim
Kipirdana kıpırdana uyudu yavrum
Konuşmalar sesler ona ninni gibi geldi galiba
Gitmeye yakın kalktı tekran mamasini icirdim
Giderken arabada uyumadi ama
Gelince uyudu
Sizin kuzular da böyle olur inşallah
Bilmiyorum benim oğlum gezmeyi seviyor galiba
Şişliği 3. günde azaldı. Ama kizarikligi felan geçmişti. Tam anlamıyla 1 haftada iyileşti. Kucağıma ilk günden beri aldım ama sırtını göğsüme dayamıştım hep. Sünnet yerini dışa dönük tuttum hep.ne zaman iyileşti tam olarak şişliği ne zaman geçti kucağınıza ne zaman aldınız rahatça
Faydası vardır Canım anne sütünün mucizesi büyük kanser hastalarına bile anne sütü veriyorlar. Bazı kadınlar bağış yapıyor onkolojiyeKızlar ben size birsey sorucam..benim 5.5 yaşında kızım var..oğlum beni emiyor fakat bazen sütüm fazla oluyor rahatsız ediyor ben de azıcık sağıyorum ve kızıma iciriyorum. Sizce kizima faydası var mıdır.Bu arada kızımı emziremedim.
inşallah bizim de kolaycacık iyileşir ağlamış zaten olurken ben yanında değilim diye korktu sanırımŞişliği 3. günde azaldı. Ama kizarikligi felan geçmişti. Tam anlamıyla 1 haftada iyileşti. Kucağıma ilk günden beri aldım ama sırtını göğsüme dayamıştım hep. Sünnet yerini dışa dönük tuttum hep.
Aynen benim kızımda hergün düzenli aynı saatte yapardı iki gündür yapmıyor bizde kaka nöbetindeyiz. Gaz çıkartsa babası aç yaptı galiba diyip delirtiyo beni açıyorum yok gazmış. Anne sütü alıyorsa korkmamak gerekiyormuş bir kaç gün yapmayabilirmiş. Ama biz rahat edemiyoruz.
niye ki acaba mama veriyor Muş’un genelde mama da yapamazlar
Kızlar çok teşekkür ederimm..Benim bebeğim hep 3 4 günde yapar kakasini.sadece dün 3 kere yapti.keyfi yerindeyse huzursuzluğu yoksa endişelenme canim
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar versin Rabbim.Selam kızlar kızık hastalıktan mahvoldum ya oksuruyor bugün ilaç da 3. Gun ama hic faydası olmadı bugün hic uyumadi bir de gaz eklendi kivrandi durdu yavrum ya cokuzugunm banyo yaptırdık şimdi rezene verdim inşallah uyur soldu yavrum ya sabaha kadar devam ederse yarin doktora tekrar goturecem oğlum da çok bunaltı çok gerginim eşime söyleniyorum sürekli cok bunaldim
Ben ilk kızıma yaptığımda 8 aylıktı.o yüzden bilemiyorum 3 aylik bebeğe olur mu.sana bisey olmaz yap diyemem ama benim kızım ayni durumda olsa yapardım ben.neyse tarifi yazayım ben ama karar senin.Canım nasıl birşey çok kucvukler verenilirmiyim
Biz 3 aylık olduk
Bugün gezmeye gittik
Maşallah oğluma hiç yaramazlık yapmadı teyzeleri
Arabada giderken uyuyordu zaten
Gidincede 1 saat falan uyumaya devam etti
Sonra kalktı altını aldım mamasini icirdik
Bir kaç kişi kucağına aldı sevdi etrafa gülücükler saçtı
Ben çayımi içerkenonu kanepeye yatirdim
Kipirdana kıpırdana uyudu yavrum
Konuşmalar sesler ona ninni gibi geldi galiba
Gitmeye yakın kalktı tekran mamasini icirdim
Giderken arabada uyumadi ama
Gelince uyudu
Sizin kuzular da böyle olur inşallah
Bilmiyorum benim oğlum gezmeyi seviyor galiba
Ne aşısı o canım bizim 3 ay aşımız yokdaBugün 3 ay aşı yapıldı kızıma sanırım ağır bir aşı yavrumun gözü açılmıyor uyuyo. Gözünü açıyı emziriyorum tekrar uyuyo. Şükür henüz ateş yok. Yorgun’um ama başından ayrılamıyoyum. Allah evlatlarımızı esirgesin tüm sıkıntılardan. Ocak 3 de gene aşı var off off
kızlar aranızda bebeğini sünnet ettiren varsa bir sorum olacaktı ya sünnetten sonra bezini açık tutunuz mu kapalı mı kaldı hep. doktor uyurken açık bırakacaksın dedi ama ablamın çocuğunun açık bırakınca şişmişti bilemiyorum ben de
Tamam canim deniyim bide onu ins artar sutum sagolasinKızlar çok teşekkür ederimm..
Bu akşam üzeri yaptı kakasını sonunds. Hemen bezin fotosunu babasına atıp onu da kaka haberiyle mesut ettim.
Mama kullanıyoruz ama bizim mamamız aynı zamanda bağırsaklarını da düzenliyor. Kullanmaya başaldıktsn sonrs iyi ggelmişti. Biogai vermeyi unutmuştum geçen gün ondan mı arası açıldı acaba diyorum. Bir gün yapamadı mı huzursuz oluyor kızım. Sürekli kıvranıp on dakikada bir uyanıyordu iki gündür. Kakasını yaptı ama hala uyumuyor o ayrı.
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar versin Rabbim.
E Elasu ısırgan otu kurusuyla çay demleyip içmeyi bir dene istersen. Bir yerde görüp denemiştim. Az bir miktar da olsa artma oldu bende ama tam olarak neden kaynaklanıyor bilmşyorum. Farklı olarak bir bu çayı denedim bie de doktorum doğumdan sonra demir ilacı yazmıştı bana onu kullanmaya başladm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?