2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Facebboj emzirme akademisindeki ebeler muhakkak verilmesi gerektiğini ve çok faydalı olduğunj söylüyolar. Eskiden çocuklar ilkokula başlayana kadar emzirilirmiş ztn

Canim yaa öksürük şurubu daha artirir zaten.benim bi tarifim var ama yaparmisin bilmem.ilk kızımda 8 aylıkken yapmıştım.aylarca geçmeyen öksürük 2 günde geçmişti.

kuzu ya kıyamam insan yıpranıyor gerçekten biz de sünnet ettirdik bugün yaşlandım resmen

Rabbim şafi ismi ile şifalar versin insallah tez zamanda iyileşir kuzucuk
Rabbim seni de feraha kavuştursun inşallah

Biz 3 aylık olduk
Bugün gezmeye gittik
Maşallah oğluma hiç yaramazlık yapmadı teyzeleri
Arabada giderken uyuyordu zaten
Gidincede 1 saat falan uyumaya devam etti
Sonra kalktı altını aldım mamasini icirdik
Bir kaç kişi kucağına aldı sevdi etrafa gülücükler saçtı
Ben çayımi içerken onu kanepeye yatirdim
Kipirdana kıpırdana uyudu yavrum
Konuşmalar sesler ona ninni gibi geldi galiba
Gitmeye yakın kalktı tekran mamasini icirdim
Giderken arabada uyumadi ama
Gelince uyudu
Sizin kuzular da böyle olur inşallah
Bilmiyorum benim oğlum gezmeyi seviyor galiba

Ohhhh ne güzel canım akıllı bıdık

ne zaman iyileşti tam olarak şişliği ne zaman geçti kucağınıza ne zaman aldınız rahatça
Şişliği 3. günde azaldı. Ama kizarikligi felan geçmişti. Tam anlamıyla 1 haftada iyileşti. Kucağıma ilk günden beri aldım ama sırtını göğsüme dayamıştım hep. Sünnet yerini dışa dönük tuttum hep.

Faydası vardır Canım anne sütünün mucizesi büyük kanser hastalarına bile anne sütü veriyorlar. Bazı kadınlar bağış yapıyor onkolojiye

inşallah bizim de kolaycacık iyileşir ağlamış zaten olurken ben yanında değilim diye korktu sanırım

Bugün 3 ay aşı yapıldı kızıma sanırım ağır bir aşı yavrumun gözü açılmıyor uyuyo. Gözünü açıyı emziriyorum tekrar uyuyo. Şükür henüz ateş yok. Yorgun’um ama başından ayrılamıyoyum. Allah evlatlarımızı esirgesin tüm sıkıntılardan. Ocak 3 de gene aşı var off off

niye ki acaba mama veriyor Muş’un genelde mama da yapamazlar

Benim bebeğim hep 3 4 günde yapar kakasini.sadece dün 3 kere yapti.keyfi yerindeyse huzursuzluğu yoksa endişelenme canim
Kızlar çok teşekkür ederimm..
Bu akşam üzeri yaptı kakasını sonunds. Hemen bezin fotosunu babasına atıp onu da kaka haberiyle mesut ettim.
Mama kullanıyoruz ama bizim mamamız aynı zamanda bağırsaklarını da düzenliyor. Kullanmaya başaldıktsn sonrs iyi ggelmişti. Biogai vermeyi unutmuştum geçen gün ondan mı arası açıldı acaba diyorum. Bir gün yapamadı mı huzursuz oluyor kızım. Sürekli kıvranıp on dakikada bir uyanıyordu iki gündür. Kakasını yaptı ama hala uyumuyor o ayrı.

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar versin Rabbim.

E Elasu ısırgan otu kurusuyla çay demleyip içmeyi bir dene istersen. Bir yerde görüp denemiştim. Az bir miktar da olsa artma oldu bende ama tam olarak neden kaynaklanıyor bilmşyorum. Farklı olarak bir bu çayı denedim bie de doktorum doğumdan sonra demir ilacı yazmıştı bana onu kullanmaya başladm.

Canım nasıl birşey çok kucvukler verenilirmiyim
Ben ilk kızıma yaptığımda 8 aylıktı.o yüzden bilemiyorum 3 aylik bebeğe olur mu.sana bisey olmaz yap diyemem ama benim kızım ayni durumda olsa yapardım ben.neyse tarifi yazayım ben ama karar senin.
Kırmızı turpun içini oyuyosun.ama altı delinmeyecek.içine 1 bıldırcın yumurtası 2 3 tane ezilmiş kuru üzüm.7 tane çörek otu.1 çay kaşığı zerdeçal.1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi koyuyosun ve alüminyum folyo ile iyice kapatıp 6 saat dinlendiriyosun.ara ara 1 2 çay kaşığı veriyosun

Slm kizlar
Cocuklari yatirdiktan sonra bugun hicbir sey yapmadim cay ictim ayaklarimi uzattim dinlendim orgu ordum ara sira sarj olmak lazim
Yatmadan once size bakayim dedim
Iyi geceler herkese

Masallah cnm

Ne aşısı o canım bizim 3 ay aşımız yokda

Bezını hiç açık tutmadık, doktorumuz bardakta koydurmadı. Sadece göz kremi teramicin kulladık bolca. Maşallah hiç huysuzluğu bıle olmadı. Geçti bitti çok şükür. Geçmiş olsun sizede.

Tamam canim deniyim bide onu ins artar sutum sagolasin

Kızım gece hiç rahat değil di sürekli mizmiz ağlamıyor ama ağlamaklı uykusuzluktan telef olacağım ya sabah yarım fitil verdim ateşi yok ama tuvalet için

Kizlar bebekleriniz arada oksuruyomu benm kizim hergun 10 kez falan oksuruyo ama hasta gibi degil gazi ciktiktan sonra bofazinda sanki birsey kalmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…