2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben
ilk kızımı 18 yaşında doğurdum o zaman küçüktüm tam olarak anneliği yaşayamadım şimdi 30 yaşındayım ve bambaşka bi duygu geliyor annelik 3. Yü düşünüyorum ama yetişebilir miyim bilmiyorum

Yaaaa üzüldüm ama yine de 4 ay iyi gelmiş canım sütün yapacak bişey YÖK hiç anne sütü alamayan bebekler var omu düşün stres yapma biraz da mamayla idare edersiniz ama rezeneli dene çok güzel işe yarıyor suyu mutlaka iç

Attığım fotoda oncelik amaç zaten annenin memesini emdirmek canım.sen bilirsin yinede
canim daha yeni acibademde eda hanim var emzrme danismani ona gttim artik emmez dedi eger zorkarsan biberonuda birakir ac kalir 3 aylik olmus aliskanlik olmus daha bilicli artik dedi 1 hafta once o yuzdeb hiç uğraşmıyorum emzrmek icin biberonla da icmez dye sagol yinede beni düşündugunicin

Rezene iciyorum canim suyuda ama sagmak emmek gibi olmuyor artik cok da firsat olmuyor bebisten benim bebegim hala xok kucuk hic 3 aylik gbi degil erken oldugu icin geriden geliyor o yuzden mamayida kusunca cok panik oldum suttunde giderse nolcak dye rabbim insalkah yardim eder bu gunler gecer cok bunaliyorum

İ
nşallah geçer canım stres yapma annesi gör bak yarın birgün hepimizin Bebişlerini geçer

E Elasu belki fazla gelmiştir sıkma canını. İnşallah sağlıkla büyüsün minnoşlar. Bende bilemedim medikal düz kafa yastığı var biraz pahalı ne yapsam bende bilemedim faydası olur mu acaba kullanan var mı arkadaşlar?

Alalslim canim deneriz napalim hersey onlarin sagligi icin

Valla canim benim ilk kızımın kafası resmen yamuktu sağ tarafa.diger tarafa yatira yatira duzeldi.yegenimin de sivriydi o da kendiliğinden düzeldi.yastik felan bana hep para tuzağı gibi geliyo şahsen.

Kızlar merhaba
İlk sağdığım sütleri bebeğime biberonla vermek istiyorum tarihi geçicek ama bebeğim biberonu tutmuyor diliyle itiyor hep philips avent biberon. Zorlayınca ağlıyo emzirince susuyo
İlk sütlerimdi bide kolostrumlu olanlar kaşıkla da alışkın değil yalamıyo sıkılıyo ağlıyo zaten
Şırınga da aynı oldu
Napıcam bilmiyorum

Serce parmağını ağzına değdirdiğinde emiyor mu

Kızlar ben size birsey sorucam..benim 5.5 yaşında kızım var..oğlum beni emiyor fakat bazen sütüm fazla oluyor rahatsız ediyor ben de azıcık sağıyorum ve kızıma iciriyorum. Sizce kizima faydası var mıdır.Bu arada kızımı emziremedim.

Ben kapalı tuttum. Karton bardagi kesip koydum beze yapışmasın ve dışkı degmesin diye. Biraz şişmişti ama doktor şişer korkma demişti zaten. Çok endişe ettiğin bir durum olursa resmini çek ginder bana demişti.

ne zaman iyileşti tam olarak şişliği ne zaman geçti kucağınıza ne zaman aldınız rahatça

Selam kızlar kızık hastalıktan mahvoldum ya oksuruyor bugün ilaç da 3. Gun ama hic faydası olmadı bugün hic uyumadi bir de gaz eklendi kivrandi durdu yavrum ya cokuzugunm banyo yaptırdık şimdi rezene verdim inşallah uyur soldu yavrum ya sabaha kadar devam ederse yarin doktora tekrar goturecem oğlum da çok bunaltı çok gerginim eşime söyleniyorum sürekli cok bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…