2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar dün hava iyi gibiydi biraz gezdik oğlumla uyudu durdu zaten arabasında. Bende kitap alışverişi yaptım. Bi uyuduğunda evi topluyorum bi uyuduğunda yemek yapıyorum sonra geri kalan sürelerde bol bol kitap okuyorum iyi vakit geçiriyor bana

Benim kız şaşırdı iyice hiç uyumuyo kaç gündür.cok erken ama damağında diş gözüküyo.cikmadi elime de batmiyo ama gözüküyo.ondan mi acaba durmuyo

Bezını hiç açık tutmadık, doktorumuz bardakta koydurmadı. Sadece göz kremi teramicin kulladık bolca. Maşallah hiç huysuzluğu bıle olmadı. Geçti bitti çok şükür. Geçmiş olsun sizede.
teşekkür ederim. bize iki krem bir antibiyotik bir de fitil verdi. çok değil mi bunlar. şişliği indi biraz ama hafif morluk var normal mi

Kızım gece hiç rahat değil di sürekli mizmiz ağlamıyor ama ağlamaklı uykusuzluktan telef olacağım ya sabah yarım fitil verdim ateşi yok ama tuvalet için
kıyamam ya bizim de kabız olmuştu kendi haline bıraktım artık sadece masaj yapıyordum ve tuvalet pozisyonunda tutuyordum. önce beş güne sonra 3 güne düştü. birkaç gündür de günde bir kere yapıyor.

ilk kez doğumdan bir ay sonra kitap okuyabilmiştim ilaç gibi gelmişti. şimdi her uyuduğunda oluyorum birkaç sayfa da olsa :)

3 ay aşısı nedir acaba bize 4. Ay gelin dediler

Canm merhaba evladını sağlıklıa buyüt. Kan pıhtılaşması ile ilgili bilgi ararken siİn yorumuznuzu gördüm bendede mthfr1298 homozigot var. Siz gebeliğinizde aspirin kan sulandırıco iğne kullandınız mı acaba

3 ay aşısı nedir acaba bize 4. Ay gelin dediler
Ben İngiltere’de yaşıyorum burada birinci ay verem aşısı yapılıyor ikinci ay rotayla beraber iki tane daha şey yapılıyor ama tam adını bilmiyorum onların ikinci dozunu vuruyorlar bir tanesi azdan iki tanesi de sağ sol bacaktan Büyük ihtimal aşılar aynı zamanlaması farklı kızıma İstanbul’da bir çocuk doktoruna götürdüm İngiltere ile biz aynı şekilde uyguluyoruz demişti sadece zamanlama farklı

Selam kızlar kızımın öksürük gecmiyir uyuyamiyir birde bu aralar gaz eklendi hic uyuamiyor annem geldi iki saat uyumusum zombi gibi oldum ilacın 4 .günü etkisi yok tekrar gitsem antibiyotik verir mu bilemdim ki veremem cok küçük demişti

İyi akşamlar arkadaşlar biz prima premium çare kullanıyoruz ama hemen hemen her kaka taşıyor bez küçük geliyor diye 3 no ya geçtik bu daha beter hem bacaktan hem belden kaçıyor sürekli üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum bel kuşağı takıyorum ona da bulaşıyor bel kuşağı yetiştiremiyorum ve sizinde başınıza geliyor mu bezi mi değiştirsem

Ben prima aktif bebe kullanıyorum 3 numaraya geçtim şimdiye kadar bi sızıntı yaşamadım

Yanlış bağlama olabilir mi acaba

Ben de aynı bezi kullanıyorum. Bel kuşağı dediğin şeyi hiç duymadım bilmiyorum. 3. Aydayız. 2 numara kullanıyorum sadece 2 kez taştığı oldu genel anlamda memnunum ama başka bez denemediğim için kıyaslayamıyorum.

Selam kızlar kızımın öksürük gecmiyir uyuyamiyir birde bu aralar gaz eklendi hic uyuamiyor annem
Tekrar git canim allah korusun ciğerlerine inmesin

Az önce çok kötü bişey oldu kizim güzelce beşiğin de sirtustu yatıyordu birden hiyk diye bi ses herhalde ağzına kusmugu geldi dedim hemen aldım kucağima attım omzuma pit pit yaptım sırtına yüzüne baktım ses yok yüzüne ufledim ses yok hareket yok gözler iri iri bize bakiyo ama bi hareket ses yok salladım baş aşağı yok yok yok asada kv oturuyo hemen açtım kapıyı eşim aldı kucağımdan merdivenleri nasıl iniyoruz Allahim dedim o an öldü kuzum ..Allahım korusun Yarabbim kv nin kapısı açıkmis hemen eşim anneeeeeee ipege bişey oldu dedi verdi kucagina ama ben giremiyorum odaya koridorda kalakaldım nasıl olduysa kv yüzüne uflemiş bebegimin ağlamaya başladı içerden geldi sesi Allahim dedim Allahiiiim kızlar yemin le oldum korkudan mahvolduk eşimle sonra koş dedum yukarı oğlumuz yukarda kaldı ...3 yaşında oda korkmuş ....Mahvolduk korkudan uykusuzluktan iyice mayismisti sallıyordum o ara nolduysa oldu bi an salaklastim mi anlamadım hala etkisindeyim heryerim titriyo Allahim herkesin evladını kendine bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…