2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sleepy dene onu primadan çok beğendim ben

Bebeğinin odasını ayırmış olan var mı aranızda? Kameralı bebek telsizi arayışındayım bebevo vm903ü kestirdim gözüme ama varsa önerilere açığım arkadaşlar :)

Çok geçmiş oldun bende yeni doğduğunda buna benzer bişey oldu kusmuğu boğazında kaldı sonrA nefessiz kalıp kendini sıktı çok korktum ağzına köpükler geliyor nöbet gibi
Bi dahs olmadı şükür
Çok geçmiş olsun sizede

Sllah korusun neden oldu ki

Ben prima aktif bebe kullanıyorum 3 numaraya geçtim şimdiye kadar bi sızıntı yaşamadım

Sleepy dene onu primadan çok beğendim ben
Teşekkür ederim cevaplar için sleepy deneyeceğim en kısa zamanda

Hepsını allah korun yenıdoğdugunda 2 kez de beb yasadım allahtan yalnız degılmışız ya ilkyardımı çok ii bılmk lazım bız öyle atlatmıştk hala dusundukce korkarm ölecek sanmıştım o 1 dakka cok kotuydu dızlerımn bagı cozulmuştu

Sleepy bizde pişik yaptı molfixe geçtim ben memnunuz bundan.kızım beyaz tenli ondan biraz daha hassas sanırım.ikisinin arasındaki farkı alt açma bezinden anladim ben.sleppye çiş yaptığı zaman çöpe gidiyo emmiyo hiç bi şekilde.molfixe yaptığı zaman eski haline dönüyo.

Çok çok geçmiş olsun nasıl bi çaresizlik Allahim bi daha göstermesin inşallah.

Gunaydin kizlarrr

Cok gecmis olsun cnm. Allah bir daha yasatmasin Allah korusun

Bebeğinin odasını ayırmış olan var mı aranızda? Kameralı bebek telsizi arayışındayım bebevo vm903ü kestirdim gözüme ama varsa önerilere açığım arkadaşlar :)

Ben ilk kizimda ayri odalarda kaldim ama odalar karsilikli ve benimde uykum hafif oldugu icin gak dese duyup gidiyordum yanina hemen

Ben migrosun kendi markasi olan minnies kullaniyorum hem bebegime hem ortancaya cok memnunum ince ve rahat. Ikisindede herhangibir sizma olayi yasamadim. Fiyatida diger bezlere gore daha uygun.

Allah razı olsun sizede geçmiş olsun inşallah Rabbim yavrularımızı korusun

İlk yardım olarak napmistinizki canım o an

Çok çok geçmiş olsun nasıl bi çaresizlik Allahim bi daha göstermesin inşallah.
Amin canım amin hala etkisindeyim gerçekten bi an tepki vermeyince panik oldum yada çok uykusu vardı acaba iyice mayistida benmi panik yaptım diyicem ama sıpa bi an çok hareketsiz sessiz öylece kalınca oldum korkudan

Amin canım hepimizinkini

Allah bir daha öyle bir korku yaşatmasını geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…