- 26 Mayıs 2017
- 1.028
- 1.840
- 83
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.401
Sleepy dene onu primadan çok beğendim benİyi akşamlar arkadaşlar biz prima premium çare kullanıyoruz ama hemen hemen her kaka taşıyor bez küçük geliyor diye 3 no ya geçtik bu daha beter hem bacaktan hem belden kaçıyor sürekli üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum bel kuşağı takıyorum ona da bulaşıyor bel kuşağı yetiştiremiyorum ve sizinde başınıza geliyor mu bezi mi değiştirsem
Çok geçmiş oldun bende yeni doğduğunda buna benzer bişey oldu kusmuğu boğazında kaldı sonrA nefessiz kalıp kendini sıktı çok korktum ağzına köpükler geliyor nöbet gibiAz önce çok kötü bişey oldukizim güzelce beşiğin de sirtustu yatıyordu birden hiyk diye bi ses herhalde ağzına kusmugu geldi dedim hemen aldım kucağima attım omzuma pit pit yaptım sırtına yüzüne baktım ses yok yüzüne ufledim ses yok hareket yok gözler iri iri bize bakiyo ama bi hareket ses yok salladım baş aşağı yok yok yok asada kv oturuyo hemen açtım kapıyı eşim aldı kucağımdan merdivenleri nasıl iniyoruz Allahim dedim o an öldü kuzum ..Allahım korusun Yarabbim kv nin kapısı açıkmis hemen eşim anneeeeeee ipege bişey oldu dedi verdi kucagina ama ben giremiyorum odaya koridorda kalakaldım nasıl olduysa kv yüzüne uflemiş bebegimin ağlamaya başladı içerden geldi sesi Allahim dedim Allahiiiim kızlar yemin le oldum korkudan mahvolduk eşimle sonra koş dedum yukarı oğlumuz yukarda kaldı ...3 yaşında oda korkmuş ....Mahvolduk korkudan uykusuzluktan iyice mayismisti sallıyordum o ara nolduysa oldu bi an salaklastim mi anlamadım hala etkisindeyim heryerim titriyo Allahim herkesin evladını kendine bagislasin
Ben emzirmeyi kesene kadar ayırmak istemiyorum çok zor olur herhalde gece uyanınca git gelBebeğinin odasını ayırmış olan var mı aranızda? Kameralı bebek telsizi arayışındayım bebevo vm903ü kestirdim gözüme ama varsa önerilere açığım arkadaşlar :)
Sllah korusun neden oldu kiAz önce çok kötü bişey oldukizim güzelce beşiğin de sirtustu yatıyordu birden hiyk diye bi ses herhalde ağzına kusmugu geldi dedim hemen aldım kucağima attım omzuma pit pit yaptım sırtına yüzüne baktım ses yok yüzüne ufledim ses yok hareket yok gözler iri iri bize bakiyo ama bi hareket ses yok salladım baş aşağı yok yok yok asada kv oturuyo hemen açtım kapıyı eşim aldı kucağımdan merdivenleri nasıl iniyoruz Allahim dedim o an öldü kuzum ..Allahım korusun Yarabbim kv nin kapısı açıkmis hemen eşim anneeeeeee ipege bişey oldu dedi verdi kucagina ama ben giremiyorum odaya koridorda kalakaldım nasıl olduysa kv yüzüne uflemiş bebegimin ağlamaya başladı içerden geldi sesi Allahim dedim Allahiiiim kızlar yemin le oldum korkudan mahvolduk eşimle sonra koş dedum yukarı oğlumuz yukarda kaldı ...3 yaşında oda korkmuş ....Mahvolduk korkudan uykusuzluktan iyice mayismisti sallıyordum o ara nolduysa oldu bi an salaklastim mi anlamadım hala etkisindeyim heryerim titriyo Allahim herkesin evladını kendine bagislasin
Ben prima aktif bebe kullanıyorum 3 numaraya geçtim şimdiye kadar bi sızıntı yaşamadım
Ben de aynı bezi kullanıyorum. Bel kuşağı dediğin şeyi hiç duymadım bilmiyorum. 3. Aydayız. 2 numara kullanıyorum sadece 2 kez taştığı oldu genel anlamda memnunum ama başka bez denemediğim için kıyaslayamıyorum.
Teşekkür ederim cevaplar için sleepy deneyeceğim en kısa zamandaSleepy dene onu primadan çok beğendim ben
Hepsını allah korun yenıdoğdugunda 2 kez de beb yasadım allahtan yalnız degılmışız ya ilkyardımı çok ii bılmk lazım bız öyle atlatmıştk hala dusundukce korkarm ölecek sanmıştım o 1 dakka cok kotuydu dızlerımn bagı cozulmuştuAz önce çok kötü bişey oldukizim güzelce beşiğin de sirtustu yatıyordu birden hiyk diye bi ses herhalde ağzına kusmugu geldi dedim hemen aldım kucağima attım omzuma pit pit yaptım sırtına yüzüne baktım ses yok yüzüne ufledim ses yok hareket yok gözler iri iri bize bakiyo ama bi hareket ses yok salladım baş aşağı yok yok yok asada kv oturuyo hemen açtım kapıyı eşim aldı kucağımdan merdivenleri nasıl iniyoruz Allahim dedim o an öldü kuzum ..Allahım korusun Yarabbim kv nin kapısı açıkmis hemen eşim anneeeeeee ipege bişey oldu dedi verdi kucagina ama ben giremiyorum odaya koridorda kalakaldım nasıl olduysa kv yüzüne uflemiş bebegimin ağlamaya başladı içerden geldi sesi Allahim dedim Allahiiiim kızlar yemin le oldum korkudan mahvolduk eşimle sonra koş dedum yukarı oğlumuz yukarda kaldı ...3 yaşında oda korkmuş ....Mahvolduk korkudan uykusuzluktan iyice mayismisti sallıyordum o ara nolduysa oldu bi an salaklastim mi anlamadım hala etkisindeyim heryerim titriyo Allahim herkesin evladını kendine bagislasin
Sleepy bizde pişik yaptı molfixe geçtim ben memnunuz bundan.kızım beyaz tenli ondan biraz daha hassas sanırım.ikisinin arasındaki farkı alt açma bezinden anladim ben.sleppye çiş yaptığı zaman çöpe gidiyo emmiyo hiç bi şekilde.molfixe yaptığı zaman eski haline dönüyo.Teşekkür ederim cevaplar için sleepy deneyeceğim en kısa zamanda
Çok çok geçmiş olsun nasıl bi çaresizlik Allahim bi daha göstermesin inşallah.Az önce çok kötü bişey oldukizim güzelce beşiğin de sirtustu yatıyordu birden hiyk diye bi ses herhalde ağzına kusmugu geldi dedim hemen aldım kucağima attım omzuma pit pit yaptım sırtına yüzüne baktım ses yok yüzüne ufledim ses yok hareket yok gözler iri iri bize bakiyo ama bi hareket ses yok salladım baş aşağı yok yok yok asada kv oturuyo hemen açtım kapıyı eşim aldı kucağımdan merdivenleri nasıl iniyoruz Allahim dedim o an öldü kuzum ..Allahım korusun Yarabbim kv nin kapısı açıkmis hemen eşim anneeeeeee ipege bişey oldu dedi verdi kucagina ama ben giremiyorum odaya koridorda kalakaldım nasıl olduysa kv yüzüne uflemiş bebegimin ağlamaya başladı içerden geldi sesi Allahim dedim Allahiiiim kızlar yemin le oldum korkudan mahvolduk eşimle sonra koş dedum yukarı oğlumuz yukarda kaldı ...3 yaşında oda korkmuş ....Mahvolduk korkudan uykusuzluktan iyice mayismisti sallıyordum o ara nolduysa oldu bi an salaklastim mi anlamadım hala etkisindeyim heryerim titriyo Allahim herkesin evladını kendine bagislasin
Az önce çok kötü bişey oldukizim güzelce beşiğin de sirtustu yatıyordu birden hiyk diye bi ses herhalde ağzına kusmugu geldi dedim hemen aldım kucağima attım omzuma pit pit yaptım sırtına yüzüne baktım ses yok yüzüne ufledim ses yok hareket yok gözler iri iri bize bakiyo ama bi hareket ses yok salladım baş aşağı yok yok yok asada kv oturuyo hemen açtım kapıyı eşim aldı kucağımdan merdivenleri nasıl iniyoruz Allahim dedim o an öldü kuzum ..Allahım korusun Yarabbim kv nin kapısı açıkmis hemen eşim anneeeeeee ipege bişey oldu dedi verdi kucagina ama ben giremiyorum odaya koridorda kalakaldım nasıl olduysa kv yüzüne uflemiş bebegimin ağlamaya başladı içerden geldi sesi Allahim dedim Allahiiiim kızlar yemin le oldum korkudan mahvolduk eşimle sonra koş dedum yukarı oğlumuz yukarda kaldı ...3 yaşında oda korkmuş ....Mahvolduk korkudan uykusuzluktan iyice mayismisti sallıyordum o ara nolduysa oldu bi an salaklastim mi anlamadım hala etkisindeyim heryerim titriyo Allahim herkesin evladını kendine bagislasin
Bebeğinin odasını ayırmış olan var mı aranızda? Kameralı bebek telsizi arayışındayım bebevo vm903ü kestirdim gözüme ama varsa önerilere açığım arkadaşlar :)
Teşekkür ederim cevaplar için sleepy deneyeceğim en kısa zamanda
Allah razı olsun sizede geçmiş olsun inşallah Rabbim yavrularımızı korusunÇok geçmiş oldun bende yeni doğduğunda buna benzer bişey oldu kusmuğu boğazında kaldı sonrA nefessiz kalıp kendini sıktı çok korktum ağzına köpükler geliyor nöbet gibi
Bi dahs olmadı şükür
Çok geçmiş olsun sizede
Anlamadık ki boğazına kusmugu durdu sandım bı an normal yatirdim sallıyordum beşiğin de hiyk demesiyle ben kucağıma aldım ses vermeyince çok korktum burnunu siktım yuxune ufledim ses yok sonradan ağlamaya başladıSllah korusun neden oldu ki
İlk yardım olarak napmistinizki canım o anHepsını allah korun yenıdoğdugunda 2 kez de beb yasadım allahtan yalnız degılmışız ya ilkyardımı çok ii bılmk lazım bız öyle atlatmıştk hala dusundukce korkarm ölecek sanmıştım o 1 dakka cok kotuydu dızlerımn bagı cozulmuştu
Amin canım amin hala etkisindeyim gerçekten bi an tepki vermeyince panik oldum yada çok uykusu vardı acaba iyice mayistida benmi panik yaptım diyicem ama sıpa bi an çok hareketsiz sessiz öylece kalınca oldum korkudanÇok çok geçmiş olsun nasıl bi çaresizlik Allahim bi daha göstermesin inşallah.
Amin canım hepimizinkiniGunaydin kizlarrr
Cok gecmis olsun cnm. Allah bir daha yasatmasin Allah korusun
Ben ilk kizimda ayri odalarda kaldim ama odalar karsilikli ve benimde uykum hafif oldugu icin gak dese duyup gidiyordum yanina hemen
Ben migrosun kendi markasi olan minnies kullaniyorum hem bebegime hem ortancaya cok memnunum ince ve rahat. Ikisindede herhangibir sizma olayi yasamadim. Fiyatida diger bezlere gore daha uygun.
İlk yardım olarak napmistinizki canım o an
Allah bir daha öyle bir korku yaşatmasını geçmiş olsunAnlamadık ki boğazına kusmugu durdu sandım bı an normal yatirdim sallıyordum beşiğin de hiyk demesiyle ben kucağıma aldım ses vermeyince çok korktum burnunu siktım yuxune ufledim ses yok sonradan ağlamaya başladı
Evet emiyorSerce parmağını ağzına değdirdiğinde emiyor mu
Serçe parmağınızı bebeğin üst damağına değdirin. Bebek emmeye başladığında yan kısımdan şırıngayla verin süt/mamayı emiyor olacakEvet emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?