2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Memeyi emerken yandan şırıngayla vermeye çalıştık ama dışarı akmıştı
Birde böyle deneyelim. Tşkler
Memedeyken surat memeye dönük olduğu için akabiliyor ama sırtüstü yatırıp parmağınızı emdirirseniz kafasının altından da hafif desteklerseniz şırıngayla alacaktır mamayı. Rica ederim

Canim mesajlara simdi gozatiyordum ben 45 gunlukken sunnet ettirdim gunde 4 kez batikon disinda hicbisey surmedim vermedi doktor. Sargisini da 5. Gun zeytinyagiyla cikardim. 1 ay sonunda butun dikisleri dustu kucağıma da normal aldim bezini de hic acik birakmadim cok agrisi olnadi ilk 3 gun sadece yarim fitil vermistik.

Komsularla oturmamiz vardi bende kahvaltiya geldiler ikramlari hazirladim onlar gelince masaya tasidik beraber dedim kucuk cocuklu olunca boyle beraber oluyo☺ herkes gitti ust komsum kaldi gelini gec gelmisti o da bebegini yediriyordu bende bebegimeb mama yaptim. Sagolsun siz bebeklerinizi yedirin ben mutfagi toplarim dedi piril piril yapmis mutfagi. Ne iyi komsularim var benim

Bende aynı sorunu yaşıyorum.En iyi bez diye onu kullanıyorum ama memnun değilim

Bende aynı sorunu yaşıyorum.En iyi bez diye onu kullanıyorum ama memnun değilim

Aranizda goon marka kullanan var mi bilmiyorum ama ben cok memnunum..butün bezleri denedim kimisi pisik yapti kimisi de sızdirdi.ayni prima gibi hem ince hemde saatlerce dursa bile asla sızdırma yapmiyor. Geceleri alt degistirmiyorum sabah bakiyorum hic pisik yok. Japonlar bu işde de iyiler

Kızlar iyi akşamlar ya bu rota aşısı Aralık da düşecek demişlerdi bugün eczacıma sordum öyle biley yok fiyatı düşecek olsa bize haber gelirdi diyorlar

İyi geceler arkadaşlar
Yoğunluktan giremiyordum
Kuzuları uyumayanlar el kaldırsın :/
Pişşş pişşten dilim damağım kurudu.
2,5 aylığız ama halen binuyıma şeklimiz yok kucakta ,ayakta salla,gezin derken yorgunluktan uyuyor mecburen ama akşam uykusuna geçişte en az 2 saat uğraşıyorum,sizde durumlar nedir?

Ben varım her akşam 1.5 saat uğraşıyorum sallıyorum bebek uyutucu diye bir program var onda pış pış müziği de var aklında olsun

Bizim tam 10. Haftada düzeldi uyku. 2 haftadır çok iyi maşallah. İnşallah senin de tez zamanda düzene girer

Bebişleri zor uyyan arkadaşlar size sesleniyorummmm

Beyaz gürültü kullanan arkadaşlar budizzz diye bir oyncak ayı var onu aldım çok memnunum . Önceden telefondan uygulamadan ses açıyodum. Uçak modunda da olsa telefonun o kadar yakınında olması içime sinmedi. Eğer siz de bu gürültülerle uyutuyosanız siz de o oyuncaktan alın bence . 5 farklı ses var ayrıca gece bebek uyanıp bağırdığında ağladığında otomatik çalışmaya başlıyor en güzek yönü o bence. Instagramda budizzz siye aratırsanız çıkar ben kendi sitesinden aldım. E bebekte de satılıyor. 150 tl civarında

teşekkür ederim. bize iki krem bir antibiyotik bir de fitil verdi. çok değil mi bunlar. şişliği indi biraz ama hafif morluk var normal mi

Bızede fıtıl vermişti ama bır kere koydum. Çok ağlarsa, mız mız olursa koy demişti. Çok şükür gerek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…