- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.421
Memeyi emerken yandan şırıngayla vermeye çalıştık ama dışarı akmıştıSerçe parmağınızı bebeğin üst damağına değdirin. Bebek emmeye başladığında yan kısımdan şırıngayla verin süt/mamayı emiyor olacak
Memedeyken surat memeye dönük olduğu için akabiliyor ama sırtüstü yatırıp parmağınızı emdirirseniz kafasının altından da hafif desteklerseniz şırıngayla alacaktır mamayı. Rica ederimMemeyi emerken yandan şırıngayla vermeye çalıştık ama dışarı akmıştı
Birde böyle deneyelim. Tşkler
Canim mesajlara simdi gozatiyordum ben 45 gunlukken sunnet ettirdim gunde 4 kez batikon disinda hicbisey surmedim vermedi doktor. Sargisini da 5. Gun zeytinyagiyla cikardim. 1 ay sonunda butun dikisleri dustu kucağıma da normal aldim bezini de hic acik birakmadim cok agrisi olnadi ilk 3 gun sadece yarim fitil vermistik.kızlar aranızda bebeğini sünnet ettiren varsa bir sorum olacaktı ya sünnetten sonra bezini açık tutunuz mu kapalı mı kaldı hep. doktor uyurken açık bırakacaksın dedi ama ablamın çocuğunun açık bırakınca şişmişti bilemiyorum ben de
Çok teşekkürler canim
Video olarak paylaştım cnm burda izlemiştim ben
Bende aynı sorunu yaşıyorum.En iyi bez diye onu kullanıyorum ama memnun değilimİyi akşamlar arkadaşlar biz prima premium çare kullanıyoruz ama hemen hemen her kaka taşıyor bez küçük geliyor diye 3 no ya geçtik bu daha beter hem bacaktan hem belden kaçıyor sürekli üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum bel kuşağı takıyorum ona da bulaşıyor bel kuşağı yetiştiremiyorum ve sizinde başınıza geliyor mu bezi mi değiştirsem
Oğlum 5,5 yaşında kızım 2,5 aylıkKimler 2. Bebeği doğurdu ve ilk bebekler kac yasinda?
Bende aynı sorunu yaşıyorum.En iyi bez diye onu kullanıyorum ama memnun değilim
Bana da arkadaşım o da eczacı 18 Ocak’ta %66 indirim yapılacak bekle dedi bekliyorumKızlar iyi akşamlar ya bu rota aşısı Aralık da düşecek demişlerdi bugün eczacıma sordum öyle biley yok fiyatı düşecek olsa bize haber gelirdi diyorlar
Ben varım her akşam 1.5 saat uğraşıyorum sallıyorum bebek uyutucu diye bir program var onda pış pış müziği de var aklında olsunİyi geceler arkadaşlar
Yoğunluktan giremiyordum
Kuzuları uyumayanlar el kaldırsın :/
Pişşş pişşten dilim damağım kurudu.
2,5 aylığız ama halen binuyıma şeklimiz yok kucakta ,ayakta salla,gezin derken yorgunluktan uyuyor mecburen ama akşam uykusuna geçişte en az 2 saat uğraşıyorum,sizde durumlar nedir?
Bizim tam 10. Haftada düzeldi uyku. 2 haftadır çok iyi maşallah. İnşallah senin de tez zamanda düzene girerİyi geceler arkadaşlar
Yoğunluktan giremiyordum
Kuzuları uyumayanlar el kaldırsın :/
Pişşş pişşten dilim damağım kurudu.
2,5 aylığız ama halen binuyıma şeklimiz yok kucakta ,ayakta salla,gezin derken yorgunluktan uyuyor mecburen ama akşam uykusuna geçişte en az 2 saat uğraşıyorum,sizde durumlar nedir?
Kizim 3 yas 8 aylik oglum 2 aylikKimler 2. Bebeği doğurdu ve ilk bebekler kac yasinda?
Aaaaa bizim zamanımız geçmiş olacak o zaman 30 Aralık sa yaptırmamız gerekiyorBana da arkadaşım o da eczacı 18 Ocak’ta %66 indirim yapılacak bekle dedi bekliyorum
teşekkür ederim. bize iki krem bir antibiyotik bir de fitil verdi. çok değil mi bunlar. şişliği indi biraz ama hafif morluk var normal mi
Ekmeğine surup ye canımgerçekten mi ya yemeklere koysam olur mu yoksa direkt mi yemeliyim
Bizde 10 haftalık olduk bakalım inş sonrasında düzene girerBizim tam 10. Haftada düzeldi uyku. 2 haftadır çok iyi maşallah. İnşallah senin de tez zamanda düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?